Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wist niet dat hij de ‘Drakendoder’ is, maar hij is zeker gevaarlijk’

Laatste update:

Leicester City neemt het dinsdag in de Champions League op tegen FC Porto; een bijzonder ontmoeting voor Islam Slimani. De 28-jarige aanvaller voetbalde de afgelopen drie seizoenen voor Sporting Portugal en in zijn laatste vijf duels met os Dragões scoorde hij drie keer.

/

Claudio Ranieri hoopt dat de Algerijn ook nu het net vindt: “Natuurlijk heb ik met hem over Porto gesproken. Ik wist niet dat zijn bijnaam de Dragonslayer is, maar hij is zeker een gevaar voor Porto en daar hebben we ook over gesproken. We hebben veel respect voor Porto. Het is een van de meest ervaren teams in de Champions League dat het gewend is om aan de top te staan”, zo wordt de manager geciteerd door de Daily Mail.

Ranieri voegt eraan toe dat hij niet ontevreden is over de start van het seizoen: “Het is oké. We zijn niet de favoriet in de Premier League en zijn dat evenmin in de Champions League, maar we weten dat we hard moeten werken en dat we top moeten zijn om iets moois neer te zetten.” Slimani, 44-voudig international, kwam in dienst van Sporting overigens in totaal tot 57 doelpunten en 15 assists in 111 wedstrijden.

Wat verwacht jij van Leicester City - FC Porto?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Correct me if I'm wrong, maar Leicester speelt toch thuis tegen Porto en niet op 'portugese grond' zoals in het artikel?

26 september 2016 om 21:30

Klopt Leicester speelde de eerste wedstrijd uit in Brugge.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren