Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vind het geen mislukt avontuur, al had PSV er vast meer van verwacht’

Laatste update:

Rai Vloet speelt sinds eind januari op huurbasis voor SC Cambuur, maar de uitleenperiode in Leeuwarden is niet zo gelopen als de PSV’er gehoopt had. Mede door een blessure kwam hij tot nu toe tot slechts acht optredens, waarvan vijf invalbeurten. Van een mislukt avontuur wil Vloet echter niet spreken, hij kiest er voor de term ‘ongelukkig’ te gebruiken.

/

“Dat is een betere omschrijving. Liever had ik meer gespeeld, PSV had er vast ook meer van verwacht en Cambuur vast ook. Het is nu eenmaal zo gelopen. Ik heb wel altijd alles gegeven, laat dat duidelijk zijn”, vertelt hij aan het Friesch Dagblad. Het was in ieder geval een leerzame periode; Vloet verbleef in een hotel, maakte kennis met een totaal andere voetbalcultuur en zag zich gedwongen om zelf de discipline op te brengen om er vol voor te blijven gaan.

Hij gelooft dan ook niet dat het bestaande beeld, dat huurlingen zich minder betrokken voelen bij de zorgen van een degradatiekandidaat, klopt: “Dat is echt te kort door de bocht. Ik loop echt niet minder hard in het veld dan iemand die bijvoorbeeld tot 2020 vastligt. Integendeel. Juist als huurling wil je je laten zien. Aan de club die je verhuurt én aan de club die je huurt.” Vloet hoopt dat Cambuur erin slaagt het vege lijf te redden, al wil hij natuurlijk ook graag PSV als kampioen zien: een scenario dat weleens onmogelijk te realiseren zou kunnen zijn.

Vind je dat Rai Vloet volgend seizoen weer de kans moet krijgen in Eindhoven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zag het al een beetje aankomen deze mislukte huur, bij lange na niet goed genoeg voor Psv en eigenlijk voor eredivisie niveau ook te zwak. Cambuur heeft laatste jaren vaak goed gehuurd, dit was een aardige misser in die mooie reeks.

trainerswisselingen, degradatiestress, op verkeerde posities gebruikt worden, deze jongen had het dit jaar niet makkelijk

Tja, hij viel eigenlijk vorig jaar al tegen. Kreeg een herkansing door de verhuur, maar kon het daar ook niet waarmaken. Dus verwacht ik niet dat hij nog in het eerste terecht zal komen bij Psv.

Hij komt tekort voor Psv, maar ik denk dat als een Excelsior of De Graafschap hem voor lange tijd wil vastleggen, hij beter uit de verf komt. Of hij zal moeten kiezen voor een uitleenbeurt aan FC Eindhoven, dan kan hij in zijn eigen huis blijven wonen.

Hele matige speler. Komt op alle vlakken te kort. Ik weet nog wel dat hij bij zijn debuut of een van zijn eerste wedstrijden compleet weg werd gespeeld door zijn directe tegenstander van een Amateurclubs (rijnsburgse Boys) in de beker. Toen wist ik al ''dat wordt niks''. Deze speler zal een speler worden die een paar jaar in de jupiler zal spelen. Hij is niet eens goed genoeg voor Cambuur wat volgend jaar daar speelt dus misschien is dat wel al te hoog gegrepen.

Een beetje een vervelende houding ook, altijd een ontevreden gezicht.

Gehaald door De Jong maar die vertrok enkele dagen later. Keizer ziet het niet in hem zitten.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren