Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan me goed voorstellen dat Ronald Koeman tegen Frankrijk voor Georginio Wijnaldum kiest’

Laatste update:

Sjoerd Mossou denkt dat bondscoach Ronald Koeman vrijdagavond tegen Frankrijk voor Georginio Wijnaldum kiest. Dat zegt de journalist in gesprek met verslaggever Jelle Kusters van Voetbalzone. Volgens Mossou bestaat het ‘ideale middenveld’ niet, waardoor het voor Koeman ook puzzelen is dit EK.

Namens het Algemeen Dagblad is Mossou de hele zomer aanwezig in Duitsland. De journalist volgt de trainingen van Oranje op de voet en geeft een update over de mogelijke wijzigingen tegen Frankrijk. “Er is best wel kans dat Donyell Malen gaat spelen natuurlijk, als rechtsbuiten heeft hij dan de meeste kans.”

Mossou denkt dat het juist tegen Frankrijk goed kan zijn om Xavi Simons te slachtofferen voor Malen. “Dan krijg je iets meer diepte in het spel. Daar is Malen natuurlijk wel geschikt voor.”
Het middenveld is volgens Mossou de ‘probleemlinie’ van het Nederlands elftal. “Dat is heel duidelijk, alles moet daar net in elkaar vallen. Twee jongens is hij wel zeker van: Jerdy Schouten en Tijjani Reijnders, die stelt hij in principe altijd op.”

“De derde is net een puzzeltje, dat kan per tegenstander best wel gaan verschillen. Ik kan me goed voorstellen dat hij tegen Frankrijk kiest voor Wijnaldum als diepgaande ‘10’, en dat hij Joey Veerman slachtoffert.”

Mossou is van mening dat Veerman het lastig had tegen Polen (1-2 winst). “Aan de andere kant laat Frankrijk je wel altijd voetballen. Het is een ploeg die je redelijk veel aan de bal laat. Dat kan een reden zijn om Veerman wel te laten spelen.”

Wijnaldum is geen gekke optie, zo stelt Mossou. “Misschien heb je met hem nog iets meer een pure middenvelder, met meer ervaring. Het ligt allemaal heel dicht bij elkaar. Op het middenveld blijft het een probleem dat de ideale driehoek nooit is gevonden. Die ga je met deze blessures, van De Jong en Koopmeiners, ook niet zo makkelijk vinden.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Hij noemt Koopmeiners en De Jong, maar ik vind dat we meer de balveroveraars missen als De Roon en Wieffer.

21 juni 2024 om 08:53

Beide zijn natuurlijk verre van het niveau van een Rodri, Rice of Kanté. Ik denk dat je wel zo'n type mist, maar als ze de kwaliteit hebben van de Roon en Wieffer, dat je dan nog nat gaat tegen ploegen als Frankrijk, Duitsland en Spanje.

21 juni 2024 om 09:41

De Roon balveroveraar? In al zijn interlands kan ik geen enkel moment herinneren dat hij een bal heeft veroverd. Hij loopt een beetje mee maar word altijd aan alle kanten voorbijgelopen. Aan de bal niks en verdedigend niks

21 juni 2024 om 09:45

Balverliezer de Roon, never forget.

Want een middenvelder die in een wedstrijd krap twee balcontacten en heeft is ideaal voor in een driehoek

21 juni 2024 om 08:59

Misschien bedoelen ze wel vierkant en zorgt hij ervoor dat het een driehoek word, is ie de ideale man voor😄

21 juni 2024 om 09:09

Zul je zien dat Wijnaldum vanavond de winnende maakt. Het is wel iemand die aan 1 balcontact genoeg kan hebben. Dat hij voetballend vaak weinig toevoegt is al jaren zo ook toen hij 27 was en voor Liverpool speelde.

21 juni 2024 om 09:15

Wijnaldum had ook voetballend gewoon een goede bijdrage bij Liverpool.

21 juni 2024 om 09:19

Niet altijd vond ik. In ieder geval niet bijzonder. Hij maakte vooral beslissende goals als middenvelder in topwedstrijden. Af en toe had hij het op z’n heupen, maar zeker niet constant.

21 juni 2024 om 09:35

Wat een dooddoener. Iedereen kan aan 1 balcontact genoeg hebben om te scoren.

21 juni 2024 om 09:58

Dus ze speelden eigenlijk vaak met 10 man in z'n tijd bij Liverpool?

21 juni 2024 om 14:27

Je kan veel van Wijnaldum zeggen, maar beweren dat hij voetballend niets toevoegde grenst aan parodie. Hij was een meester in de kleine ruimtes, door 2 á 3 man in het nauw gedreven....en hij kwam er altijd uit. Door deze specifieke kwaliteiten ging hij soms zelfs 'viral' op de grote voetbalaccounts op social media. No offense, maar ik vraag me oprecht af of je überhaupt Liverpool wel volgde destijds, Barça-Liverpool uitgezonderd, want deze: "vooral beslissende goals maakte in topwedstrijden" is net zo hilarisch als "voetballend weinig toevoegen". Het is namelijk allebei volstrekt onjuist.

21 juni 2024 om 10:30

Aan de bal was hij niet goed. Hij is wel mede verantwoordelijk voor de goal van Weghorst. Hij maakt die loopactie, trekt daardoor ruimte voor Weghorst. Uit de analyses van VI blijkt ook dat Frankrijk moeite heeft met lopende en diepgaande middenvelders. Als je dan Wijnaldum met Reijnders op het middenveld zet, kan je van die (relatieve) zwakte gebruik maken. Al vind ik er ook nog veel voor te zeggen om Veerman gewoon op te stellen. Brengt toch erg veel voetbal (ook tegen Polen zag je dat) en Frankrijk laat je gewoon voetballen. Ik denk dat we veel de bal zullen hebben en met Veerman heb je met uitstek iemand die passjes kan geven om de stugge defensie van de Fransen open te breken. In Oranje heeft verder niemand die kwaliteit (er komt ook niemand in de buurt van Veerman in dat opzicht).

Meneer Mossou ziet dat echt verkeerd, helaas. Georginio staat bij Oranje al een tijdje bekend om het verstoppertje spelen, laat staan dat je hem een basisplaats gaat geven tegen notabene de klappers uit Frankrijk. Hij gaat verzuipen, overlopen worden en kan al helemaal het hoge tempo niet bijbenen. Op welk vlak gaat zijn 'ervaring' het verschil maken dan? Zijn leeftijd? Daar heb je niks aan in een wedstrijd.

Wijnaldum, hou toch op..

Bijzonder dat iedereen wilt dat Veerman eruit geknikkerd wordt omdat hij een potje wat minder heeft gespeeld, en dan kom je notabene op de proppen met Wijnaldum. De man die 4x de bal raakte in een half uur. Die man zou direct naar huis gestuurd moeten zijn na de wanprestatie tegen Polen. Wat iedereen overigens al wist natuurlijk.

21 juni 2024 om 08:48

Veerman pakte ook nog vroeg geel. Stel dat hij rood had gepakt dan had hij heel het land over zich heen gekregen. Zou hem daarom ook nog een kans geven.

21 juni 2024 om 08:57

Die begrijp ik niet Pieter. Hij krijgt die gele kaart omdat hij te laat komt. Vervolgens speelt hij als een natte krant, maar vind jij dat hij vanwege die gele kaart nog een kans moet krijgen?
Zelf zou ik het juist tegen Frankrijk niet met hem aandurven

21 juni 2024 om 09:03

Het is zijn eerste eindtoernooi en het kan zijn dat hij daardoor met de rem erop gespeeld heeft. Ik zou het dan weer niet met Xavi aandurven. Als die weer zoveel balverlies leidt en kansen gaat missen ligt ie binnen een luttele seconden in het mandje.

21 juni 2024 om 09:04

Ofwel Veerman durfde niet meer vrijuit te spelen met een half tamme scheids

21 juni 2024 om 09:14

Tsja vind dat soort verzachtende omstandigheden op een eindtoernooi niet van toepassing. Het gaat er nu echt om. Veerman had tegen Polen 12 keer balverlies, Xavi 8 keer, passingspercentage lag op 85 procent VS 86 procent.
Veerman had meer aanrakingen,, in verhouding hebben ze evenveel balverlies, maar Xavi staat op een plek met veel meer druk erop.

Daarbij stond Veerman erin om zijn passing, als die dan matig is blijft er weinig van over.

21 juni 2024 om 09:26

Maar ja, hoeveel excuses wil je verzinnen? Veerman is gewoon niet zo'n geweldige speler op dat niveau. Dat betekent niet dat hij niet incidenteel een keer goed kan spelen tegen een sterke tegenstander, maar 9 van de 10 keer verzuipt hij.

21 juni 2024 om 09:28

Veerman z’n passing was onlangs tegen Ijsland nog bijster goed. Beetje vroege conclusie dan om hem er na een ietwat mindere wedstrijd eruit te halen.

21 juni 2024 om 09:33

Beetje vroege conclusie om hem op basis van 1 wedstrijd te laten staan. Veerman laat het gewoon niet zien als het niveau omhoog gaat. Waarom moet je hem dan laten staan wetende dat hij het niet kan belopen? Intussen 11 interlands en alleen tegen IJsland een voldoende. Dan ga je hem dus passeren op basis van meerdere wedstrijden wat mij nogal logisch lijkt.

21 juni 2024 om 09:24

Nou ja, een potje wat minder? Die jongen heeft inmiddels ook 11 interlands achter z'n naam. Daarvan heeft hij er misschien 1 redelijk gespeeld. Veerman is goed met veel tijd en ruimte, maar over het algemeen is hij voor internationale begrippen geen bijzondere speler. Zeker ploegen als Frankrijk zijn voor hem echt te hoog gegrepen.

21 juni 2024 om 10:19

Overdrijven is ook een kunst. Veerman heeft vaker in interalnds laten zien heel belangrijk te kunnen zijn en over kwaliteiten te beschikken die geen enkele andere speler beschikt.

Dan ben je voetbaljournalist. Ongelooflijk.

Hoe kan je nou in hemelsnaam tot de conclusie komen dat Wijnaldum laten starten tegen Frankrijk wel een logisch idee zou zijn na hem de afgelopen weken te hebben zien ' spelen'? Het is een schande dat hij uberhaupt is meegenomen.

Ik hoor steeds dat hij er dan in kan komen als diepgaande 10. Waarom zou Xavi die rol niet op zich kunnen nemen? Die kan i.t.t. Wijnaldum nog een sprintje trekken.

21 juni 2024 om 09:23

Xavi Simons is niet dat type aanvallende middenvelder. Verder ben ik het met je eens. Tegen een Canada kwam hij nog wel goed in de 16, maar ik vond Canada uberhaupt verre van goed. Tegen Frankrijk wordt je dan gewoon opgevangen. Bovendien gaan die Fransen Nederland bij vlagen wel aan de bal laten, maar ze zetten wel gewoon druk op de bal. Dan heb je aan Wijnaldum en Veerman bijvoorbeeld weinig. Ik zou eigenlijk gewoon met Geertruida, Schouten en Reijnders gaan spelen. Met Gakpo en Memphis voorin en eventueel Frimpong en Van De Ven op de flanken heb je genoeg aanvallende impulsen en je bent niet zo kwetsbaar voor de omschakelingen van Frankrijk. Geertruida is verdedigend best goed en aan de bal goed genoeg om een (halve) linie op te schuiven.

21 juni 2024 om 09:34

@sirius: imo is een keuze voor Geertruida op het middenveld ook een grote gok. Die heeft daar dit hele seizoen eigenlijk niet gespeeld, incidenteel, maar nooit basis. In noodgevallen zou ik de keuze begrijpen, maar ik zou (sprekend als Feyenoorder) een keuze voor Gravenberch op het middenveld nog logischer vinden dat Geertruida op het middenveld.

21 juni 2024 om 09:25

@manunitedrvp: Simons is tot nu toe nooit de man geweest die gaten trekt voor een ander, of zonder bal de diepte achter de verdediging zoekt. Hij wil de bal in de voet.
En Mossou geeft hier niet zijn persoonlijke favoriete opstelling he? Hij beschrijft enkele scenario's.

21 juni 2024 om 11:15

Het is wel altijd bijzonder hoe in dit geval Wijnaldum, onder het vergrootglas ligt. Hij viel niet goed in. Hij wordt nu vooral genoemd omdat we geen goede 10 hebben, die ook zijn verdedigende taken kan uitvoeren. Xavi zou ik daar tegen Frankrijk nog niet neer zetten denk ik. Reijnders is op 8 gewoon zoveel malen beter dan op 10. En andere opties zijn er helaas niet. Dus zo gek is het idee niet vind ik.

Wijnaldum als diepgaande 10 zou inderdaad fantastisch zijn, gezien de hoeveelheid energie, snelheid en balcontacten in zijn spel. Ook zijn killermentaliteit voor de goal is iets wat ons Oranje nodig heeft.

Ik zou Veerman nog een kans geven, omdat zoals Sjoerd al zegt we waarschijnlijk het balbezit cadeau gaan krijgen. Verder zou ik niet met Malen spelen, maar met Frimpong op rechts. Geertruida dan misschien rechtsback, want ik weet niet of je oorlog moet hebben met Dumfries en Hernandez.

21 juni 2024 om 09:00

Met veerman wordt je echt compleet overlopen op het middenveld tegen Frankrijk.

21 juni 2024 om 09:05

Arsenal890, heb je gelijk in, misschien kunnen we nog snel een Arsenal speler naturaliseren.

21 juni 2024 om 09:06

En met Wijnaldum nog meer want die doet niets meer.

21 juni 2024 om 09:06

Wijnaldum moet je dus ook niet opstellen. Reijnders een linie naar achter is ook een prima keus. Dan Xavi op 10, Frimpong rechtsbuiten en Geert als rechtsback

21 juni 2024 om 10:24

Arsenal,

maar wat verwacht je van Xavi op het middenveld ? Die lopen ze ook zo voorbij. Daarbij is er veel kritiek op Veerman omdat hij niet goed speelde tegen Polen. Xavi Simons heeft nog geen enkele interland goed gespeeld. Vorig jaar werden iedereen behalve PSV supporters gek van hem (zijn gedrag), ik denk dat bijna nu heel Nederland zo ongeveer wel klaar met hem is.
Bij PSV presteerde hij nog, in het Nederlands elftal is het 1 groot drama.

21 juni 2024 om 10:35

Xavi is op 10 hè. Reijnders en Schouten heb je als duo. Die worden niet overlopen. Simons heeft idd nog geen goede interland gespeeld. Maar welk alternatief hebben wij op 10? Wijnaldum? Dat is nog veel erger. Dan kun je beter vasthouden aan Simons. Dan kun je tenminste een goed duo op het middenveld opstellen.

21 juni 2024 om 09:17

Het balbezit wel ja, maar Frankrijk zet wel druk op de bal en je krijgt niet veel tijd en ruimte. Dan heb je aan Veerman eigenlijk niets meer. Ik snap de roep om Veerman sowieso niet. Hij heeft maar zeer zelden goed gespeeld op een hoog niveau. In Oranje inmiddels toch ook al 11 interlands (allemaal recent) en hij heeft misschien 1 keer redelijk gespeeld. Maar goed, als het enige alternatief Wijnaldum zou zijn, dan zou ik toch voor Veerman kiezen.

Eigenlijk zou ik gewoon voor Geertruida gaan als verdedigende middenvelder. Dan speel je met De Vrij, Van Dijk en Ake centraal achterin, Geertruida ervoor en daarna Schouten en Reijnders. Ik denk dat Wijnaldum en Veerman allebei verzuipen tegen Frankrijk.

21 juni 2024 om 09:23

Aan Veerman niks? Veerman blonk nog uit in de uitzwaaiwedstrijd tegen Ijsland en strooide juist met mooie passjesin de kleine ruimte. 11 ja waarvan een aantal als invaller.

Want hij viel zo goed in met zijn 6 balcontacten.

Pfff

Ik verwacht deze opstelling eigenlijk. Toch zou ik zelf liever echt 433 spelen. Koeman zal wel weer de tussenin variant gooien.

Verbruggen
Geertruida
V Dijk
Ake
Schouten
Reijnders
Frimpong
Simons
Vd Ven
Depay
Gakpo
21 juni 2024 om 08:54

Ja! 100% eens. Wissels bij een gelijkspel of misschien een voorsprong Malen -- Gakpo - de Vrij -- Geertruida - Dumfries -- Frimpong. Bij een achterstand in de 60e minuut Weghorst erbij voorin en Zirkzee op de plek van Simons voor meer body.

21 juni 2024 om 08:57

Dit is best een aardige opstelling man. Met dan inderdaad een Xavi op de 10-positie. Daar komt hij vast beter uit de verf met zijn techniek. En de flitsende snelheid op beide flanken met Micky en Jeremie. Goed voorstel!

21 juni 2024 om 09:15

De Vrij speelt denk ik sowieso. Voor de rest zou het me niet verbazen. Misschien dat hij toch Wijnaldum in plaats van Simons opstelt. Niet verstandig, maar ik ben er bang voor...

21 juni 2024 om 09:27

rayvg

Hoezo verwacht je dit?

Waarom de Vrij eruit?

Waarom voor de 3e keer Geertruida tegen Mbappe opstellen waar zo'n beetje iedere tegengoal in de kwalificatie vandaan kwam?

Waarom uberhaupt wisselen? Het had na 60 minuten 1-4 tegen Polen moeten staan en in de 2 oefeninterlands win je met 4-0.

Ik ben niet eens echt fan van Veerman... maar waarom zou je hem op basis van 1 mindere wedstrijd nu wisselen? Daarmee zet je de hele groep onder hoogspanning.... want als ik slecht speel ga ik eruit.

De enige wissel die ik toe zou passen is Xavi, simpelweg omdat ik geen functie voor hem verwacht tegen dit Frankrijk. Mijn voorkeur gaat niet gebeuren.... Dat zou zijn Depay vanaf rechts laten zwerven en Brobbey of Zirkzee in de punt, maar dan zal het Frimpong of Malen moeten worden!

21 juni 2024 om 09:57

"waarom de Vrij eruit?" Een van de betere verdedigers maar mist straks snelheid naar mijn mening. "waarom voor de 3e keer Geertruida tegen Mbappe opstellen" denk dat het eerder aan de kwaliteiten van Mbappe ligt als Geertruida. "waarom uberhaupt wisselen? Het had na 60 minuten 1-4 tegen Polen moeten staan en in de 2 oefeninterlands win je met 4-0." Het bijna B-team van Polen tegen een fit Frankrijk is bijna alsof je een andere sport beoefend. "veerman" kan simpelweg het tempo en/of de druk niet aan, geen tijd voor tijdens een eindronde om de tijd te geven aan iemand.

21 juni 2024 om 11:36

Meer gebasseerd op de snelheid van de tegenstander niet op basis van een slechte wedstrijd. met reijnders daar heb je iemand die beter en sneller kan verdedig zodat de ruimte aan de binnekant beter dichtgelopen is vanaf de vlanken. dit ging vorige wedstrijd al fout en tegen frankrijk met hun kwaliteiten en vooral snelheid zal dit nog gevaarlijker zijn. omschakelen en kantelen moet echt stukken beter bij nederland vanaf het middenveld anders kunnen ze daar steeds de vrije man vinden vanaf de zijkant en ook voor de back is het lastig de 1 op 1 te verdedigen met zoveel ruimte aan de binnenkant.

Als Wijnaldum wordt opgesteld, verdienen we het om te verliezen.

Zodra wijnaldum basis staat, ga ik niet eens kijken. Geen zin om me een hele wedstrijd te ergeren aan een middenvelder die geen bal wil aanraken. Daarnaast ga je dan compleet overlopen worden door de middenvelders van frankrijk

21 juni 2024 om 09:05

Als je echt niet zou gaan kijken, dan zegt dat meer over jou dan over wie dan ook in dit geval.

21 juni 2024 om 09:07

Dan zegt dat dat je hypocrisy, vriendjespolitiek, en schijnvoetballers niet steunt idd.

21 juni 2024 om 09:07

Dan vind je het blijkbaar niet belangrijk. Waarom reageer je dan überhaupt

Wijnaldum.....yeeh sure.
Ohw sh#t, Koeman is nog steeds bondscoach...zou zomaar eens kunnen, die weet wel vaker de natie te trakteren op een voor iedereen onlogische verrassing.

Niets tegen Wijnaldum, maar Koeman moet toch inmiddels ook al wel gezien hebben dat Wijnaldum het niet meer bij kan benen? Hij verzuipt in het positiespel en z'n reactievermogen is ook niet meer wat het geweest is. Als je er 1 niet kunt laten spelen tegen Frankrijk, is het Wijnaldum wel. Aan z'n diepgang heb je ook niet veel, want die Fransen spelen sowieso aardig behoudend.

Als je Joey Veerman na 1 wedstrijd waarin ie wat slordig was al gaat slachtofferen dan had je 'm net zo goed thuis kunnen laten. Z'n prestatie (evenals die van Xavi) tegen Polen wordt echt veel te veel de grond in gepraat. Xavi miste wat scherpte, Veerman was bij vlagen slordig in de passing. Laten we het alsjeblieft niet groter maken als het is. De invalbeurt van Wijnaldum vond ik veel schrijnender. In alle vrijheid nog geen bal over 10 meter kunnen geven.

21 juni 2024 om 09:49

Ik denk niet perse door zijn wedstrijd, meer in de zin dat je daar iemand wil hebben met iets meer verdedigende kwaliteiten en vooral meer snelheid voor de counters tegen frankrijk, de wedstrijd hier na zou ik hem wel weer opstellen. maar ik vond vorige wedstrijd al dat onze backs het lastig werdgemaakt doordat de middenvelders te laat omschakelde en te traag mee kantelde waardoor de buitenspelers van de tegenpartij in 1 op 1 heel makkelijk de binnenkant in konden dribbelen of daar iemand in konden spelen.

21 juni 2024 om 09:54

Ik snap je punt, grootste gedeelte mee eens. Maar denk niet dat Wijnaldum zoveel meer snelheid heeft. Die heeft op alle vlakken echt heel veel ingeleverd.

21 juni 2024 om 12:13

er vanuit gaande dat hij reijnders naar achter haalt natuurlijk.

Weer een 'journalist' die tegen een verslaggever (is dat niet hetzelfde?) een mening geeft en niet meer weet dan jij en ik. Hij lult gewoon maar wat. De Wijnaldum van 5 jaar geleden had dit kunnen doen, nu kan het niet meer.

21 juni 2024 om 11:45

Eentje mag in de microfoon praten, andere stukjes tikken. Daar is helemaal niks mis mee, wel een van de mooiste beroepen voor de liefhebbers. (spreek uit ervaring). Maar al die podcasts en televisie programma's doet de gemiddelde journalist een beetje doorslaan. Tactische analyses en verbeteringen richting de mensen die ervoor geleerd hebben.

Prima om Wijnaldum in de basis te zetten maar dan graag wel als spits. Dan kan Memphis lekker rondzwerven maar hebben we in elk geval iemand ten alle tijden voor de goal staat. Al is dat vooral omdat hij te traag is om de spitspositie te verlaten.

Het lijkt mij sterk, maar aan de andere kant heeft Koeman een zwak voor spelers als Xavi, depay, en wijnaldum…

Als je met 10 man wil spelen dan moet je inderdaad Wijnaldum opstellen. Toch absolute armoede dat hij überhaupt een optie. Als je met hem start op het middenveld moeten Reijnders/veerman en Schouten nog meer werk verrichten tegen dat sterke middenveld van Frankrijk omdat Wijnaldum het niet meer kan belopen. Niet iedereen is Kante die nog prima op het hoogste niveau kan spelen vanuit de Saudi League.

Tsja. Ik moet Mossou nog gelijk geven ook. Niet dat ik het er mee eens ben, maar ik zie Koeman nog wel tegen Frankrijk kiezen voor Gini. Een man die voro de goal komt, die ervaren is en Koeman weet wat hij aan hem heeft... Zijn oude knuffelvriendje. Ik zie het oprecht nogw el gebeuren hoor....

Maar dan kan je hem linea recta met Southgate toch op de boot naar Antartica sturen?

Wijnaldum een basisplaats geven op basis van 1 loopactie is natuurlijk helemaal zot. Die gozer speelt al 3 jaar verstoppertje en kan het niveau echt niet meer aan. Maar wat dan wel de ideale samenstelling is weet ik ook niet. Reijnders op 10 vind ik ook niet sterk(wel beter dan Wijnaldum), maar als hij zijn acties op 8 moet maken tegen de Franse middenvelders weet ik het ook niet. Schouten zou ik in ieder geval wel opstellen. Misschien Depay op de bank en Malen erin?
Geertruida-de Vrij-van Dijk-Ake
Schouten—Reijnders/Veerman-Reijnders/Simons
Frimpong-Depay/Malen-Gakpo

Geef Wijnaldum dan wel een extra red bull om er wat energie in te krijgen. Verder lijkt het me verstandig om zonder Veerman te spelen. Leuk tegen Ijsland en Canada, maar zodra de druk groter wordt komt hij gewoon tekort. Het Franse middenveld eet hem met gemak op.

Verstoppertje Wijnaldum er in heel verstandig.

Xavi is niet minder op 10 dan Wijnaldum en Reijnders is beter op 8 dan Veerman. Een nobrainer zou je zeggen.

Veerman kan ook als die slecht speelt zo 3x iemand 1 op 1 zetten, alleen daarom zou je hem al 100x boven Wijnaldum moeten verkiezen. En als de 10 zo'n moeilijke plek is dan ga je toch gewoon lekker 5-2-3 spelen? Kun je van de Ven EN Frimpong erin zetten en eroverheen denderen met meer countersnelheid op beide flanken. Als je Frimpong/Malen erin hebt staan kan Veerman ook veel meer doen want dat zijn diepgaande spelers.

Ik zou Gravenberch erin zetten. Niet dat die nou zo geweldig is, maar heeft fysiek wel wat in te brengen. Ik denk dat je aan Veerman en Wijnaldum niks gaat hebben tegen Frankrijk. Wijnaldum is rijp voor een veteranenelftal en Veerman is zonder bal en in de counter van Frankrijk nutteloos. We hebben het vaak over de aanval, maar zonder de Jong en Koopmeiners is het middenveld eigenlijk ook niet veel soeps. Ik denk dat de meeste mensen een verlies tegen Frankrijk wel incalculeren, maar ik maak mij ook wel druk om Oostenrijk die ik erg energiek vond spelen tegen Frankrijk. Polen is naar mijn mening het zwakste land in deze poule.

Tijani Reijnders speelt altijd als centrale middenvelder, dat is zijn kracht. Hem opeens op 10 zetten, wat hij niet gewend is zet hem niet in zijn kracht. Dus het klinkt logisch om hem samen met Schouten als dubbele pivot neer te zetten achter de 10.
Vraag is alleen wie die 10 dan wordt: Simons of Wijnaldum.

21 juni 2024 om 11:09

Memphis op 10? Xrikzee of brobbey spits

Wijnaldum kon het niet belopen tegen Canada, Ijsland en Polen. En dan nu in de basis zetten tegen Frankrijk? Dan isie goed gek. Ik snap niet gewoon Xavi op 10 en dan Frimpong naar rechts. Veerman eruit kan ik best begrijpen aangezien je tegen Frankrijk al helemaal geen ruimte krijgt

Of zo spelen? Memphis zakt steeds uit. Waarom niet op 10.
Of Brobbey in de spits. Kun je bij balverlies met memphis en Brobbey in de spits spelen.

Verbruggen
Geetruida
De Vrij
VVD
Ake
Schouten
Reijnders
Frimpong
Memphis
Gakpo
Zirkzee

Huh? Wat zijn dit nou weer voor idiote texten? Hij heeft de wedstrijd toch ook gezien? Dat is zelfs zijn werk. Hier valt hij wel hard door de mand hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren