Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik kan het niveau aan, Mokotjo stuurt mij niet voor niets een berichtje'

Laatste update:

Mimoun Eloisghiri hoopt zich via de amateurtak van Ajax weer in de kijker te spelen van een profclub. De 25-jarige aanvaller vertrok afgelopen zomer bij PEC Zwolle, maar vond geen club die hem onderdak wilde bieden. In Amsterdam krijgt hij nu alsnog de kans om zich te onderscheiden. De Jupiler League is zijn doel.

In een uitgebreid interview op de website van Ajax zegt Eloisghiri, die pas op zijn vijftiende begon met voetballen, te streven naar een nieuwe profcontract. "Ik ben tevreden als ik aan het einde van het seizoen gewild ben. De voetballerij is een raar wereldje. Ik heb aan het prof zijn mogen ruiken en proeven, maar ik heb er niet van genoten. Ik hoop op een tweede kans."

Eloisghiri kwam vorig seizoen tot drie optredens in de hoofdmacht van PEC, waarvan één in de beker. Het bleek te weinig om in aanmerking te komen voor een nieuwe verbintenis, maar hij geeft de moed niet op en hoopt op de Jupiler League. "Ik kan het niveau aan, elke Zwolle-speler zal dat beamen. Een jongen als Mokotjo stuurt mij niet voor niets een berichtje of die nog ergens een lijntje moet opengooien."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan aardig voetballen zag ik laatst, zou niet misstaan bij middenmoot Jupiler League.

Amateurcontract geven en laat het maar zien

15 november 2014 om 12:32

Hij heeft toch nog even stage gelopen bij emmen?

15 november 2014 om 15:47

Oooow haha dan heb ik serieus wat gemist!!
Ik weet dat er in de soap van Bergkamp die niet wilde tekenen heel wat spelers zijn geweest, waaronder Janga....

Hij komt uit Arnhem, ik ken hem en hij kan acht verschrikkelijk goed voetballen. Weergaloze acties en heeft inderdaad een aanbieding van Emmen gehad, alleen was dat bespottelijk. Als hij de kans zou krijgen bij een den Bosch, Volendam, sparta weet ik zeker dat hij een smaakmaker kan worden.

Als je op je 25e nog bij de amateurs speelt kan je waarschijnlijk het niveau niet aan.

15 november 2014 om 13:20

Vriend,

ik ben 27 en heb het vanwege persoonlijke redenen niet gered, blessures, mentaliteit etc noem ma op!.
Dat ik daardoor nu hoofdklasse speel wil jij dus op voorhand zeggen dat ik prof niet aangekund zou hebben.
niet om popie te doen, maar nam mezelf slechts als voorbeeld.

On: Goeie voetballer, meer valt er niet over te zeggen.
Hij moet maar net die ene club treffen waar hij past etc en zijn kwaliteiten kan laten zien.

15 november 2014 om 13:44

Je zou het wellicht aan hebben gekund, maar dat jij nu nog bij een eredivisie-club terecht gaat komen, is een utopie. Deze speler is 25 en speelt bij de amateurs. Natuurlijk heb je uitzonderingen, maar op die leeftijd kom je niet meer zo snel aan de bak bij een club in de eredivisie.

15 november 2014 om 13:55

Ik heb zelf in de jeugd van Feyenoord en FC Groningen gespeeld en later nog enkel jaren in het buitenland gespeeld. Geloof mij, als je het talent hebt (en daar hoort ook mentaliteit bij), dan kom je vanzelf wel daar waar je zijn moet.

15 november 2014 om 14:52

Ik heb in de jeugd bij Ajax gespeeld en speel nu bij Manchester United. Terwijl sommigen dachten dat Groningen mn top was.

15 november 2014 om 16:59

Voetbal je nu nog? of ben je helemaal gestopt?

15 november 2014 om 17:03

Welk elftal van man utd speel je nu dan?
Dat is wel erg man.

Nja me ma had vroeger ajax afgewezen D1, generaties lang zit feyenoord al in de familie bij ons.
Heb zelf bij graafschap vitesse en Sparta gespeeld.
Na me blessure ging het mis.
Heb het al vaker gezegd, er loopt in NL echt heel veel talent.
Hier in NL loopt ergens een klasse nummer 9.
steek er tijd in, spitsen uit Ijsland etc zijn niet nodig.

15 november 2014 om 22:51

Niet helemaal met je eens , ik denk dat meerdere dingen bepalen of je de top kan bereiken. Als je echt een toptalent bent dan kan het kloppen wat jij zegt ,maar zelfs die hebben wel eens een dip. Sommige mensen bereiken wat later een ontwikkeling in het fysiek. Robben vind ik een goed voorbeeld. Niet iedereen komt zo snel op een hoog niveau als Neymar of Depay bijv

16 november 2014 om 00:31

Welke club speel je en wekke nuvo

15 november 2014 om 13:21

Das niet helemaal waar, zijn meerdere laatbloeiers geweest in het betaalde voetbal. Ook in de topklasse zitten zat voetballers die makkelijk het betaalde voetbal aan kunnen, sterker nog, er zittwn in de topklasse ploegen die makkelijk in de jupiler meedraaien

15 november 2014 om 13:45

En 9 van de 10 keer wint een club uit de Jupiler League van een topklasser in de beker. Vind dat altijd zo'n onzin dat zo'n club lekker gaat meedraaien. Elke club zal gewoon bij de onderste 3 eindigen. Kijk maar naar Achilles.

15 november 2014 om 13:57

Ik zie ze niet. Het tempo in de Topklasse is ontzettend laag. Negen van de tien spelers in de Topklasse die naar de JL gaan redden het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren