Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb zelfs gevraagd of hij misschien even terug naar Ajax wilde'

Laatste update:

SC Cambuur heeft nog niet veel plezier kunnen beleven aan Dejan Meleg. De aanvallende middenvelder deed het vorig seizoen uitstekend bij Jong Ajax en speelt nu op huurbasis in Friesland, maar daar komt hij nog niet helemaal uit de verf. Zondag had Meleg tegen Feyenoord weer eens een basisplaats bij Cambuur, maar door een blessure viel hij al na tien minuten spelen uit.

Dat is balen, vindt Henk de Jong, want volgens de coach van Cambuur was Meleg de laatste weken juist wat beter bezig. De overstap van jong Ajax naar Cambuur bleek groot voor de twintigjarige Serviër. "Hij oogde vermoeid, maar is nu veel spritziger", zegt De Jong in De Telegraaf. "Ik heb zelfs gevraagd of hij misschien even terug naar Ajax wilde. Maar hij was heel strijdbaar."

"'Nee trainer, ik kom terug', zei hij. We hebben toen een speciaal plan voor hem gemaakt en daar houdt hij zich perfect aan. Hij is elke dag bezig en positief. Ik hoop dat hij voor zichzelf het keerpunt heeft gevonden", aldus De Jong. Meleg speelde tot dusver zeven competitiewedstrijden voor Cambuur, waarvan vier als basisspeler. Hij scoorde nog niet voor zijn nieuwe club in de Eredivisie.

Denk je dat Dejan Meleg goed genoeg is om het uiteindelijk te maken bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

erg sneu viel goed in tegen heerenveen mag eindelijk weer beginnen valt hij naar 10 minuten al uit

Het is inderdaad zuur voor hem dat hij maar 8 minuten heeft kunnen voetballen en hoop dat het niks ernstig is.

27 oktober 2014 om 08:46

knie blessure.. kan dus een tijdje aan de kant zijn

27 oktober 2014 om 08:49

Wilkshere zag het lichaam van Meleg als de bal ofzo gezien zijn fikse trap die hij uitdeelde. Zuur voor Meleg, maar daardoor denk ik dat het wel mee valt. Het is in ieder geval geen spierscheuring ofzo lijkt me dan.

27 oktober 2014 om 08:59

Vond deze overtreding geel waard, Meleg is eigenlijk de wedstrijd uit geschopt.
Jammer voor hem, want Henk de Jong had hem een plekje gegeven na zijn tomeloze inzet op de training.

27 oktober 2014 om 09:08

Dat vond ik ook, maarja de leuzen van de Cambuur supporters waren dan ook typerend. Dan kan die FOX commentator wel om de 30 seconde zeggen dat de Cambuur supporters geen gelijk hadden, maar iedereen die de wedstrijd heeft gezien zal toegeven dat Feyenoord toch een aantal keer goed weg kwam.

27 oktober 2014 om 09:57

Tuurlijk, en acties als Ogbeche die met geel op zak Vermeer en later Clasie torpedeert, opzettelijk hands maakt, zullen we dan maar buiten beschouwing laten.

Voor elke niet gegeven kaart in het begin kreeg Feyenoord er later weer 1 terug voor heel wat onschuldiger overtredingen maar Braamhaar ontzag (vooral de 2e helft) ook heel wat aan Cambuur kant.

27 oktober 2014 om 13:33

Vond het wel meevallen hoor, er waren gisteren wel zwaardere overtredingen te bespeuren dan die op meleg.

Hopelijk gaat die het nu goed doen, is toch wel een leuk talent en voor mij part bleef die gewoon bij Ajax , gelukkig is die ook strijdlustig .

Wel een misleidende titel hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren