Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb vorig jaar weinig gespeeld, dat wil ik niet nog een keer meemaken’

Laatste update:

Ramon Zomer tekende afgelopen vrijdag een overeenkomst voor één jaar bij Heracles Almelo. De 31-jarige centrumverdediger zat na drie seizoenen bij sc Heerenveen zonder club en voelde wel wat voor een terugkeer in zijn geboorteregio. Toen Heracles zich meldde, waren club en speler er snel uit. Zomer heeft zich ten doel gesteld snel in de basiself van trainer Jan de Jonge terecht te komen.

/

Zomer speelde eerder zes seizoenen voor ‘buurman’ FC Twente en was ook drie jaar actief bij NEC. Hij heeft Heracles altijd al een sympathieke club gevonden, zegt hij nu op de clubwebsite. Hoewel er ook interesse was van een andere vereniging, duurde het niet lang om met Heracles te onderhandelen over een contract voor het seizoen 2014/15.

Zomer zegt dat het moeilijk te voorspellen is, hoe het komende seizoen zal verlopen. “Er zit veel talent en wij zijn ongetwijfeld gehaald om hen te helpen. Maar dat moet geen item op zich worden, zoiets moet vanzelf gaan”, legt de ervaren mandekker uit. “Eigenlijk weet ik niet of dat ook per se de insteek was om ervaring toe te voegen aan de selectie, de trainer heeft daar nog niet over gesproken met mij.”

“Zoveel ploegen zijn er in ieder geval niet meer in de Eredivisie met veel ervaring. Veel clubs hebben alleen nog jonge jongens. Ik hoop dat we daarmee wat verschil kunnen maken”, zegt Zomer strijdbaar. Hij gaat zelf voor een basisplaats in de achterhoede. “Maar dat geldt natuurlijk voor het gros van de jongens. Ik heb vorig jaar bij sc Heerenveen weinig gespeeld en dat wil ik niet nog een keer meemaken. Het was een teleurstellend seizoen. Hier maak ik een frisse start.”

Bemachtigt Ramon Zomer een basisplaats bij Heracles, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ramon Zomer, de vergeten voetballer uit de Eredivisie. Helaas ben je niet zo getalenteeerd als je mede collega's. Zoek elders anders je werk. Ik weet zeker dat er ergens nog wel een club je is, die wat kan betekenen. Ik praat dan wel over de Jupiler League.

Wow, op die foto lijkt hij net iemand met het syndroom van down.
Hoe dan ook, succes bij Heracles, Ramon! Redelijke verdediger voor dat niveau.

3 juli 2014 om 12:43

omg omg omg sooow respectloos

3 juli 2014 om 12:45

Tegenwoordig kan je niks meer zeggen dan worden meteen termen als 'respectloos' of 'discriminatie' gebruikt.

3 juli 2014 om 12:51

Juist daarom doe ik t toch of kun je aan drie keer omg en het woord sooow niet aflezen dat ik t niet meen.

Met alle respect maar dit is toch niks meer voor de eredivisie?

Meneer heeft een hele hoge pet van zichzelf op terwijl hij overduidelijk tekort komt voor de Eredivisie. Zal hem niet mee gaan vallen nog veel te spelen denk ik.

Zomer kwam destijds bij Twente al te kort. En toen was Twente nog niet eens van het niveau dat Twente nu is. Bij de andere clubs waar hij gespeeld heeft, heeft hij het aardig gedaan, maar eigenlijk voegde hij niets toe aan die club. Vraag mij daarom ook af wat Heracles precies met hem van plan is.

3 juli 2014 om 15:34

Goed lezen hij is Gratis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren