Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb oude vrienden bij Arsenal, maar ze willen nog wel met mij praten’

Laatste update:

Leicester City krijgt zondagmiddag bezoek van Swansea City en de koploper kan dan een nieuwe stap zetten richting het kampioenschap. Lukasz Fabianski is de doelman van the Swans en gaat er alles aan doen om de koploper van scoren af te houden, hoewel het publiek van zijn vorige werkgever Arsenal daar niet blij mee zal zijn.

/

“Ik ben misschien een ex-Gooner, maar ik kan niet zeggen dat Tottenham geluk heeft gehad. Ze spelen gewoon erg goed en verdienen om te staan waar ze staan”, aldus Fabianski, die zijn voormalige medespelers van Arsenal ook nog onder ogen durft te komen wanneer hij vanmiddag punten afsnoept van Leicester.

“Ja, ik heb nog wel een paar oude vrienden bij Arsenal zitten, maar ik denk niet dat ze niet dan niet meer met mij willen praten, want zij weten ook dat ik gewoon mijn best doe voor mijn club om een resultaat te halen”, aldus Fabianski, die verder in het interview met de Daily Mirror aangeeft dat hij Leicester goed vindt voetballen.

“Het is heus niet alleen Jamie Vardy, want ze hebben meer goede voetballers. Ze scoren uit standaardsituaties en hebben sterke verdedigers in Wes Morgan en Robert Huth. Verder hebben ze Riyad Mahrez, Danny Drinkwater en Leonardo Ulloa die als invaller vaak scoort. Het is een teamprestatie om bovenaan te staan in de Premier League. Je hebt dan meer dan elf spelers nodig om dat te bereiken.”

Wat verwacht jij van Leicester City - Swansea City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren