Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had een geweldige band met Rutten, ik mocht hem ‘papa’ noemen’

Laatste update:

Danko Lazovic speelde twee seizoenen voor Feyenoord, één jaar bij Vitesse en nog drie seizoenen voor PSV, alvorens hij in maart 2010 naar Zenit Sint-Petersburg vertrok. De aanvaller komt tegenwoordig uit voor zijn vroegere liefde Partizan Belgrado, maar koestert nog altijd warme gevoelens voor de Nederlandse competitie.

/

“Ik voelde mij in Nederland erg op mijn gemak. Ik heb veel vrienden aan mijn tijd daar overgehouden”, zegt de 31-jarige Lazovic in Novosti. “Ik adviseer alle jonge spelers om een transfer naar de Eredivisie te overwegen, want daar krijg je veel individuele aandacht en krijg je de tijd om je te ontwikkelen. Ik had bijvoorbeeld een geweldige band met Fred Rutten, mocht hem papa noemen.”

“Hij was een uitstekende trainer, een leraar en een echte vriend. Als ik ooit trainer wil worden, dan wil ik zoals Fred worden. Ik kon echter niet goed met de directeur (Jan Reker, red.) en hij wilde mij weg hebben. Maar toen Zenit miljoenen wilde betalen, wilde hij mij niet laten gaan. Toen ben ik naar zijn kantoor gegaan en verder kan ik er beter niets over zeggen. Het was nooit de bedoeling dat ik naar Rusland zou gaan, maar het is wel zo gelopen”, aldus Lazovic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van mij mag deze gifkikker zo terugkomen naar de Kuip, hij kan dan mooi vanaf de rechterkant of spitspositie invallen en de basisspelers onder druk zetten.
Hier worden ook Kazim en/of Toornstra cq Bilal alleen maar beter van lijkt mij, denk overigens dat hij Kazim snel uit de basis zal spelen want Lazovic is gewoon een betere voetballer.

2 januari 2015 om 08:31

Hij speelt Kazim er lachend uit. Lazovic is echt een klasse beter dan Kazim.

2 januari 2015 om 10:08

Dit zou een uitstekende spits zijn voor alle eredivisie clubs bijna.
Mits, hij nog net zo goed is ALS in het verleden.

In zijn tijd bij Nederland was ik eigenlijk wel een beetje fan van hem, explosieve buitenspeler. Iemand die weet hoe hij het tegenwoordig doet ?

2 januari 2015 om 09:35

Hij speelt tegenwoordig bij Partizan Belgrado

2 januari 2015 om 10:10

Dat kunnen wij ook lezen Flashpower.
Wat hij zich eigenlijk afvraagt is: in welke vorm verkeert Danko momenteel.

2 januari 2015 om 13:07

Oja even over het hoofd gezien, hij heeft in 15 wedstrijden in de superliga 9 keer gescoord, en 5 assists gegeven. In de champions league kwalificatie heeft hij in 4 wedstrijden 3 keer gescoord en 2 assists gegeven.

Lazovic mag van mij als bankzitter terugkomen ..❤

2 januari 2015 om 13:08

Bankzitter.. hij is beter als elke aanvaller van Feyenoord en nog steeds

Misschien een optie voor Feyenoord.

Hij heeft in 15 duels 9 keer gescoord dus met de vorm zit het wel goed. Hij zou voor Feyenoord zeker een aanwinst zijn. Eigenlijk voor elke Nederlandse club wel.

2 januari 2015 om 13:48

Inderdaad en je zag ook in de EL wedstrijden dat het vuur erbij hem nog steeds inzit. Tegen Spurs en Besiktas was hij altijd gevaarlijk. Ook denk ik dat zijn salaris geen probleem zou moeten zijn voor Feyenoord, Partizan is immers niet de club met een geweldige clubkas of oid.

2 januari 2015 om 15:18

Speelt ook nog steeds voor ons nationale elftal. Zou een goede zet zijn van Feyenoord.

Wij willen hem niet terug en hij ons ook niet. Aan de meeste reacties te lezen zijn de reageerders hier nog niet zo oud of hebben een slecht geheugen. Regelmatig galmde 'Danko in een massagraf' door de Kuip'.

2 januari 2015 om 16:54

Lekker zieke leus ook. Jezus. Voetbalsupporters die in het stadion zitten zijn soms echt niet goed gewoon.

Bijzondere trainer toch die Rutten. Hij lijkt veel te zachtaardig voor de voetbalwereld, maar talloze spelers praten over hem zoals Lazovic hier, dus kennelijk werkt het toch op individueel niveau. Het heeft toch iets geruststellends dat zo'n schijnbaar kwetsbaar en lief mens het kan redden in die keiharde wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren