Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had de hoofdrol in mijn eigen soap en was de verhaallijn ook nog kwijt’

Laatste update:

Jordens Peters leek in de afgelopen transferperiode op weg naar sc Heerenveen. De Friezen kwamen er echter niet uit met zijn club Willem II, waardoor er een ware transfersoap ontstond. De centrale verdediger blijft nu actief in Tilburg, waar hij ook de aanvoerdersband draagt, en heeft daar vrede mee.

/

“Ik ben Jordens Peters, ik ben loyaal. Sommige mensen zeggen te loyaal, maar daar krijg ik ook veel voor terug”, vertelt hij aan Omroep Brabant. Met soaps op televisie is Peters niet echt bekend: “Alleen Wie is de Mol? zie ik soms. Of is dat geen soap? Ik had ineens de hoofdrol. Raar. En ik was de verhaallijn ook nog eens kwijt.”

Peters kreeg daarna een spreekverbod van zijn club en mocht na de, met 2-0 verloren, wedstrijd tegen AZ pas weer met de pers praten. Wrok koestert hij echter niet en hij ziet nieuwe mogelijkheden bij Willem II. De verdediger denkt dat de club wat moois neer kan zetten dit seizoen en denkt er zelfs over na om zijn contract te gaan verlengen: “De club gaat een aanbieding doen en daar ga ik naar kijken. Er is perspectief.”

Denk jij dat Jordens Peters in de volgende transferperiode alsnog bij Willem II vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor jordens, maar ik denk zelf dat hij sportief gezien beter bij Willem 2 kan blijven. Leuk team alleen jammer van de nederlaag vandaag.

10 september 2016 om 23:11

Waarom kan hij sportief gezien beter bij Willem II blijven? Hveen is nog altijd een stapje hoger op.
Erg jammer voor die jongen, Hveen en W2. Deze Soap kende alleen verliezers.

10 september 2016 om 23:30

Willem II heeft er niets mee verloren, Heerenveen had sneller moeten handelen en dan hadden ze hem gehad.

10 september 2016 om 23:48

Of meer moeten betalen haha.

11 september 2016 om 00:03

Heerenveen heeft 2x het gevraagde bedrag op tafel gelegd waarna w2 het plotseling verhoogde. Bovendien zit W2 nu met een ontevreden speler

11 september 2016 om 00:48

Dat is de versie van de media! Als ik het interview van Peters bij Omroep Brabant zie krijg ik de indruk dat de hele zaak iets genuanceerder ligt dan wat jij en de media dus schetst. En ik denk ook dat als dat werkelijk het geval was geweest dat Peters wel wat anders had gereageerd.

11 september 2016 om 10:22

zo ontevreden komt hij op mij niet over hoor .
hij wil zelfs bijtekenen

Loyaal???? Zeker vergeten hoe hij bij Den Bosch is weg gegaan. Terwijl hij bij den bosch nog onder contract stond en daar zijn opleiding doorlopen heeft weigeren de finale in de nacompetitie te spelen. Omdat meneer het seizoen er op bij de tegenstander ging spelen. Loyaal pfffff...

11 september 2016 om 08:46

Ik vind ook knap om te zeggen zet iemand anders er in want ik heb in mijn achterhoofd toch het gevoel dat de transfer meespeelt. Niet professioneel maar wel eerlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren