Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ging tekenen bij Liverpool, maar wist niet wie mijn teamgenoten waren’

Laatste update:

Andy Carroll vertrok in 2011 voor ruim veertig miljoen euro van Newcastle United naar Liverpool. De spits geeft nu te kennen dat hij eigenlijk niet bij the Magpies wilde vertrekken. Hij wist niet wie er destijds bij Liverpool speelden en moest zijn teamgenoten op internet opzoeken.

/

“Terwijl ik in de helikopter naar Liverpool zat, zocht ik mijn toekomstige medespelers op”, zegt Carroll in gesprek met de Daily Mail. “Ik ging tekenen, maar wist niet eens wie mijn teamgenoten waren! Stevie kende ik, een paar andere spelers ook, maar de rest eigenlijk niet. Daarnaast hield ik van Newcastle, ik was nog niet klaar om daar te vertrekken. Ik had een seizoenkaart, het was mijn club.”

“Ik was 22 en vond bij Liverpool niet mijn draai”, blikt de huidige spits van West Ham United terug. Carroll vertrok in 2012 op huurbasis naar the Hammers. “Toen ik binnen kwam lopen, voelde ik me direct thuis. De fans verwelkomden me zoals ze dat bij Newcastle deden, alsof ik een van hun jongens was. Wat voor cijfer ik mijn loopbaan zou geven tot nu toe? Een zes, er zit nog veel meer in. Negen interlands moeten er nog meer worden.”

Denk je dat Andy Carroll nog meer uit zijn carrière kan halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemd verhaal, aangezien Liverpool op dat moment ook gewoon een grote club was.

Blijf het echter een rare transfer vinden, zo veel geld voor een al bij al gemiddelde spits (en dan nog in normalere tijden dan nu). Gebeurde/gebeurt echter best vaak, zeker in Engeland. Een Engelse speler kost Engelse ploegen altijd meer dan een even goeie speler die bij pakweg Villareal ofzo het mooie weer maakt.

31 januari 2017 om 13:57

Ik vind het eerder een raar verhaal omdat hij al in de PL speelde. Dan zie je toch vaak zat wie er bij Liverpool speelt?

Overigens, als je naar de selectie van 2011 kijkt, zitten er niet hele grote namen tussen. De enige die er bovenuit staken, waren: Carragher, Gerrard en Torres. Dan had je nog spelers als Babel, Kuyt, Skrtel, Agger en Meireles die je ook nog had kunnen herkennen.

31 januari 2017 om 14:10

Het verbaaste mij ook wel dat Carroll deze spelers niet kent, maar in een ander interview gaf hij aan dat hij de PL niet volgt, omdat hij voetbal kijken verschrikkelijk vindt. Dus ik begrijp zijn reactie wel.

31 januari 2017 om 14:43

Wel mooi dat je een hekel aan voetbal kijken hebt, maar zelf miljoenen met het spelletje verdient

31 januari 2017 om 15:55

Kijken en zelf voetballen is totaal wat anders hoor.

31 januari 2017 om 14:49

Inderdaad ben ik met je eens. Het type lange kopkrachtige weinig technische spits slaagt niet bij Liverpool. Dit geldt ook voor Benteke. Crouch blijft een uitzondering. Je moet wat technischer zijn, kijk naar Torres en Suarez. Ik vond dat ze destijds echt veel te veel geld op tafel hebben gelegd voor iemand die nog niet bewezen had 40m waard te zijn. Nu is 40m niks maar die tijd was toch wel iets anders.

31 januari 2017 om 18:09

Is ook bullshit en wil het zo laten overkomen dat er voor hem alleen Newcastle belangrijk is. Minimaal 2 x in een seizoen tegen Liverpool spelen en 1 van de grootste clubs qua geschiedenis en dan nog zeggen dat je niet wist wie je teamgenoten waren? Of hij speelt dom of hij is echt dom. Wat een flop van een spits met praatjes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren