Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ga niet zeggen dat ik weg wil en verkocht moet worden, zo werkt het niet'

Laatste update:

Mustafa Saymak is toe aan iets nieuws, maar krijgt de laatste weken niet de kans om zich in de kijker te spelen. PEC Zwolle-coach Ron Jans houdt aanvaller de laatste weken op de bank en het play-offduel met Vitesse was daar geen uitzondering op. Achttien minuten voor tijd mocht hij invallen, vlak voor de winnende 1-2 van de bezoekers uit Arnhem.

/

Saymak beleefde zo een zure avond, die voor hem dus al begon met een nieuwe reserveplaats. Door de nederlaag is de kans aanwezig dat de 22-jarige jeugdexponent zijn laatste minuten in een thuiswedstrijd voor PEC al heeft gespeeld. "Ik ben toe aan een nieuwe stap. Als er een leuke club komt, dan ga ik er zeker naar kijken", geeft hij toe in gesprek met Sportief Zwolle.

Zijn contract loopt nog een jaar door, maar Saymak kan zich voorstellen dat de club deze zomer wil verkopen om nog iets aan hem te verdienen. "Ze hebben geen geld voor mij betaald of zo, dus ik geef de club graag wat terug. Het zou mooi zijn als ze kunnen cashen", vindt hij ook zelf. "Maar ik ga echt niet naar Gerard Nijkamp (technisch manager, red.) om te zeggen dat ik weg wil en hij me moet verkopen. Zo werkt het niet."

Mustafa Saymak is een aanwinst voor iedere club onder de Nederlandse top drie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Vitesse hem best kan gebruiken als extra middenvelder

22 mei 2015 om 10:55

Is hij niet meer niveau Utrecht of Ado?

22 mei 2015 om 11:11

Nee hij is beter dan dat niveau. Wat vinden jullie van AZ? Hij is multi inzetbaar, talentvol en bij AZ gaan er waarschijnlijk veel spelers weg.

22 mei 2015 om 11:11

Hij kan wel hoger als Utrecht of ADO aan. PEC Zwolle is stukken beter dan beiden voetballend gezien. Daarnaast is Saymak een prima aanvallende middenvelder. Vitesse, AZ, Heerenveen zouden prima stappen voor hem zijn, daarnaast denk ik dat hij het beste bij Zwolle kan blijven. En volgend jaar gewoon zijn kans pakken.

22 mei 2015 om 11:15

Kan zeker mee met Vitesse.

22 mei 2015 om 11:07

Daar ben ik het mee eens, hij kan op de vleugels en op het middenveld. Proberen leerdam te verkopen ivm met het salaris en dan hem halen als vervanger. Misschien doet die het goed en staat die basis en anders het zeker een nuttige wisselspeler.

22 mei 2015 om 11:10

@liam

Is Leerdam grootverdiener?

22 mei 2015 om 11:13

volgens mij omdat hij transfervrij was heeft hij een aardig goed salaris gekregen. Dus inderdaad een van de grootverdieners.

22 mei 2015 om 12:55

Ja dat is Leerdam, uit de grote gouden ballon tijden van Jordania en co.
Was transfervrij en hebben hem weten te paaien met een te hoog salaris.

on:
Zie hem graag naar Vitesse komen. Een speler met veel potentie en het lijkt een hele slimme jongen die niks geks doet.

Ik zie hem wel naar Az gaan of Heerenveen/groningen. Toch clubs die altijd slim handelen in dit soort leuke voetballers.

Nou feyenoord immers wegdoen, perdirect saymak halen!

'Zo werkt het niet.' En een signaal afgeven naar buiten werkt blijkbaar wel. Dit zijn dingen om juist met de club te bespreken...

22 mei 2015 om 11:12

Denk je dat dat niet is gebeurd dan? Hij schreeuwt dit echt niet zomaar naar de pers. Zal vast gevraagd zijn naar zijn toekomstplannen ivm zijn eenjarig contract.

22 mei 2015 om 12:57

Vergeet niet dat dit een stukje is uit een interview. Er zijn hem vragen gesteld en hij geeft gewoon antwoord.
Dat antwoord wordt dan zo geformuleerd dat het allemaal interessanter klinkt dan dat het is.

Zou wel wat voor AZ zijn

Kom maar bij groningen dan

zal een goeie voor heerenveen zijn. Kan de Roon verkocht worden.

22 mei 2015 om 12:28

ik zie hem ook wel graag bij Heerenveen! Kan vd berg mooi op de bank want die bakt er geen pepernoot meer van, kan je volgend seizoen spelen met saymal cam, en Thern en de Roon cm/cvm

een hele goeie aanvallende middenvelder iets voor Az/heerenveen zou een goeie stap zijn voor hem

Het zou fantastisch zijn als deze jongen naar Trabzonspor zou komen!!

Mag van mij bij ons komen. Een extra middenvelder kunnen we gebruiken. Vooral zo eentje als Saymak. Maar voor hem is het meer een stap opzij dan omhoog, en het salaris zal ook niet echt hoger zijn lijkt me. Ik denk daarom niet dat hij bij ons komt. Misschien Vitesse, AZ en heel misschien Feyenoord. Dat zijn ook de enige clubs uit NL die kans maken lijkt me.

Mustafa saymak zou zomaar door de top van de turkse compititie gehaald kunnen worden. Ik vind hem wel goed in de centrum als je als voetballer de overzicht kan houden dan ben je automatisch beter dan anderen. Het zou jammer zijn dat hij niet opgepikt word door de top 3 van nederland

Saymak kan zowel AZ en Vitesse aan. Saymak hoort bij 1 van de beste middenvelders van Nederland. Ik volg die jonge elke week , heeft enorme talent. technisch/tactisch/inzicht alles klopt bij hem. Natuurlijk hij is nog jong en moet nog veel leren maar top 4 Nederland moet hij gewoon meekunnen draaien.

Saymak moet zich niet gek laten maken en niet naar het buitenland of Ajax, Feyenoord, PSV vertrekken. Hij is nog jong en behoorlijk grillig. Hij had een tijdje een hele sterke periode, maar bij de beslissende wedstrijden tegen FC Groningen in de finale en FC Twente in de halve finale heeft hij het laten liggen om zich in de kijker te spelen. Deze jongen moet lekker naar een club als Heerenveen/groningen of misschien Vitesse. In de top wordt zeker op het middenveld te veel druk op je gelegd en ik geloof niet dat onze excuusdeventenaar die druk aankan.

Bij PEC moeten we hem kwijt, want hij gaat zijn contract niet verlengen en die loopt volgend seizoen af. Wat miljoentjes voor hem beuren is gezien onze huidige financiële situatie helemaal goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren