Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik dronk alles wat er voorhanden was, ik was continu stomdronken bij Inter’

Laatste update:

Adriano was in zijn tijd een van de beste spitsen ter wereld, maar de dood van zijn vader had een zware impact op het leven van de Braziliaan. Bij de tv-show R7 legt de 48-voudig international uit dat hij veel heeft geleden. "Alleen ik weet hoeveel ik heb moeten lijden tijdens mijn loopbaan", aldus de voormalig aanvaller van onder meer Internazionale, Fiorentina en AS Roma.

“De dood van mijn vader heeft een enorme leegte teweeggebracht bij mij, ik voelde mij erg alleen. Na zijn overlijden werd alles erger, omdat ik mezelf isoleerde. Ik was alleen in Italië, verdrietig en depressief, en toen begon ik met drinken. Ik voelde me alleen gelukkig als ik aan het drinken was. Ik deed het iedere avond.”

“Ik dronk alles wat er voorhanden was: wijn, whiskey, wodka, bier. Heel veel bier. Ik was continu stomdronken en uiteindelijk moest ik Inter verlaten. Ik wist niet hoe ik het kon verbergen. Ik arriveerde in de ochtend vaak dronken op de training van Inter. Ik kwam altijd opdagen, zelfs als ik helemaal bezopen was. De medische staf heeft me zelfs een keer naar het ziekenhuis gebracht om slaap te pakken.”

“Inter vertelde de media dat ik gewoon spierproblemen had. Ik realiseerde me later dat de mensen om mij heen het probleem waren. Vrienden die niets anders deden dan mij naar feestjes brengen met vrouwen en alcohol, zonder bij iets na te denken. Door terug te keren naar Brazilië gaf ik miljoenen op, maar had ik mijn geluk weer terug”, besluit de 36-jarige Adriano.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was heel de tekst aan het lezen en dacht wanneer komt nu eens het positieve stukje, nou op het einde dus.. Dat bewijst toch maar weer eens dat geld gewoon echt niet gelukkig maakt zoals ieder denkt.
En je vrienden kunnen ervoor je zijn maar dan is er ook nog een ''op wat voor manier zijn ze ervoor je?''

Mooi dat hij toen der tijd zijn leven weer op een rits heeft kunnen krijgen in Braziliã«, slecht overigens dan van Inter dat ze deze jongen toen der tijd geen professionele hulp gaven want daar zegt hij voor de rest ook niks over. Zal mentaal wel helemaal gebroken geweest zijn.

30 augustus 2018 om 14:30

Wordt zo moe om dit elke keer te lezen, geld maakt wel gelukkig, maar dan moet je het niet aan achterlijke dingen uitgeven als drugs en alcohol, wat meestal dit soort leeghoofden meestal doen

30 augustus 2018 om 14:55

Geld maakt inderdaad gelukkig. Er zijn gewoon mensen die er niet goed mee om kunnen gaan en dan gaat het problemen opleveren, maar ook als mensen eenzaam zijn en daardoor verkeerde vrienden krijgen (zoals bij Adriano het geval blijkt te zijn).

Tip 1, wanneer je rijk aan het worden bent of net ergens ineens flink veel geld hebt gekregen, is dan ook om vooral jouw huidige vrienden te behouden, omdat zij vrienden zijn om wie jij bent en niet vanwege jouw geld.

30 augustus 2018 om 14:32

Met een gouden ak chillen in de favelas noem ik niet echt zijn leven weer op een rits krijgen...

30 augustus 2018 om 16:17

@drenniz

de daklozen dat ik soms op straat tegenkom zien er anders nogal al heel gelukkig uit zonder geld...

30 augustus 2018 om 17:44

Weetje niet, zijn een hoop die ervoor gekozen hebben..

Maar goed Oké Geld maakt misschien gelukkiger dan helemaal geen geld hebben, maar als je vader komt ter overlijden en je hebt bakken met geld en verkeerde vrienden gaat het al snel bergafwaarts.

Dat verhaal met een gouden EK chillen in de favelas wist ik niet, als dat zo werkelijk is dan is mijn comment ongeldig bij deze. En heb ik voor de rest niks gezegd

Maar wat een speler was jij, en wat een speler had jij kunnen zijn.
Verdrietig dat het verlies van zijn vader in combinatie met verkeerde vrienden hem kapot gemaakt heeft...

"ik realiseerde me later dat de mensen om mij heen het probleem waren. Vrienden die niets anders deden dan mij naar feestjes brengen met vrouwen en alcohol, zonder bij iets na te denken"

Nee jongen, jij was dus zelf het probleem. Mijn vrienden vragen ook wel eens of ik mee ga naar een feestje, als het ivm werk, sport of gezin niet verstandig is. Dan moet ik dus oud en wijs genoeg zijn en zeggen: nee, helaas, vandaag een keer niet.

Je bent bijna altijd zelf het probleem de rest kan alleen maar een bepaalde invloed hebben. De keuzes maak je uiteindelijk zelf.

30 augustus 2018 om 14:06

Ja en nee. Je blijft zelf verantwoordelijk, maar als je diep zit is je weerstand om nee te zeggen vaak weg.

30 augustus 2018 om 14:07

Verschil is dat hij miljoenen verdiende en jij niet. Als je zoveel verdiend en beroemd bent dan wordt je ook alleen maar omringt door mensen die van je willen profiteren. Is dus een totaal ander situatie dan jij omschrijft!

30 augustus 2018 om 14:39

Kerel, ga eerst eens een paar boeken lezen over verslaving, depressie etc en kom dan terug. Misschien steek je er wat van op

30 augustus 2018 om 14:54

Erg kort door de bocht. Ik neem aan dat jij een gewoon leven leid, Adriano zijn leven was het tegenovergestelde van die van jou. Hoe kun je dat met elkaar vergelijken, en dan ook nog eens mentale problemen beoordelen. Je bent toch geen psycholoog? Die kerel stond op het punt een van de beste voetballers ter aarde te worden en jij vergelijkt jezelf met hem. Comedy.

30 augustus 2018 om 15:03

Enorm kortzichtige vergelijking. De nuance is wederom ver te zoeken. Wanneer je miljoenen verdient en profvoetballer bent liggen er enorm veel verleidingen op de loer, ik vind het knap als je dan een rustig en regelmatig leven kan leiden. Tel daarbij op dat Adriano een gevoelige jongen was en zijn vader verloor, dan zit het in de menselijke aard om afleiding te zoeken. Al helemaal als je geen financiële beperkingen hebt

Triest verhaal natuurlijk maar wat was hij een monster in PES 6

30 augustus 2018 om 14:39

Haha inderdaad man. Elk schot vanaf 35 meter vloog in de kruising bij die man.

Jammer dat hij het mentaal niet heeft kunnen opbrengen om het in de echte wereld ook tot een absolute wereldtopper te schoppen, de kwaliteiten had hij weldegelijk. Maar een gelukkig leven lijkt me wel wat belangrijker dan sportieve voorspoed, fijn dat dat blijkbaar wel gelukt is.

30 augustus 2018 om 21:18

Dit soort reacties zijn goud waard haha! Uit alle hoeken, met omhaal, met de kop, alles schoot deze man raak haha! Waanzinnig vervelend om tegen Brazilië te spelen met hem en dikke Ronaldo in de spits.

Triest om te lezen dat hij zoveel verdriet heeft gehad zeg. En als er dan ook nog een oceaan tussen je familie en jou is lijkt me het ook moeilijk om alles te kunnen verwerken.

Hij kon toch zo makkelijk het niveau van R9 halen. Man man hij was oooo zo goed in letterlijk alles. Sterk snel kopsterk gevaarlijk schot. Was je maar langer ‘fit’ gebleven

30 augustus 2018 om 15:12

Makkelijk het niveau van R9 halen? Dat was de meest complete spits ooit. Er zullen maar weinig voetballers bestaan die makkelijk dat niveau halen.

30 augustus 2018 om 15:17

En hij was zelfs completer dan R9. Maar wie een betere carriere heeft gehad is duidelijk. Is gewoon niet goed uitgepakt voor Adriano

In zijn gouden tijd was t echt een beest van een spits zeg!!

Dit had zo over Andy vd Meijden kunnen gaan. Toch jammer dat zulke spelers het talent hebben maar niet de mentaliteit, terwijl er veel spelers zijn met wel de mentaliteit en niet het talent

30 augustus 2018 om 14:53

Sorry maar dit heeft niks met mentaliteit te maken. Het verlies van je vader heeft zo'n impact op je. De een heeft er meer moeite mee dan de ander, maar het is niet gek dat het zo is gelopen.

30 augustus 2018 om 15:14

Andy vd Meijde is gewoon een malloot eerste klas. Die heeft zijn carriere om zeep geholpen door dom te zijn. Bij Adriano waren het toch meer externe factoren die het leven moeilijker maken.

Wauw pas 36, er staan gewoon nog spelers van zijn generatie op de europese velden, alleen het voelt als 10-15 jaar geleden dat hij bij inter bij inter ect speelde

Staat me bij dat hij ook aan de harddrugs zat. Mourhino was in ieder geval heelmaal klaar met hem. Hij is daarna door de achterdeur verdwenen.

Nu kan hij teminste goedkoop zuipen in brazil! Hoop voor hem dat zijn vrienden daar ook zijn italie is toch een stuk duurder. Geluk dat hij niet in madrid of barcelona gevoetbald heeft top tenten daar.

Wat een beest was dit. Had alles.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren