Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk niet dat de spelers hem wilden aanzetten om dat te roepen’

Laatste update:

AA Gent gaat zaterdagavond op bezoek bij KV Mechelen en sluit daarmee de eerste seizoenshelft af. De Buffalo’s doen dat zonder Benito Raman, de rechtsbuiten die voor onbepaalde tijd werd geschorst nadat hij na de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk de tekst alle boeren zijn homo in de microfoon riep.

/

De 21-jarige Belg krijgt tevens aanvullende psychologische begeleiding en heeft inmiddels een gesprek met trainer Hein Vanhaezebrouck achter de rug. “Het is voor Benito geen vlekkeloos jaar geweest. 2016 is een nieuw jaar en kan misschien ook een nieuwe start zijn. Dat moet hij voor zichzelf uitmaken. Maar het is niet zo dat ik niet meer op hem reken. We kennen hem, hé.”

“Voor ons is de zaak nu afgehandeld. Er is een communiqué verstuurd, er zijn afspraken gemaakt met Benito en ik heb het er met de groep al over gehad. Of hij gepusht werd? Nee, ik denk niet dat de spelers hem wilden aanzetten om dat te roepen. Dat hij dit zou doen, had niemand verwacht”, aldus Vanhaezebrouck in gesprek met Het Nieuwsblad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
26 december 2015 om 18:58

Dom dat Benito dit riep, maar hoop - en denk - dat hij van zijn fout geleerd heeft. Forza Buffalo's!

27 december 2015 om 10:38

Ja, maar om dan ook nog een psycholoog in te schakelen omdat ie dit zong. Vind ik persoonlijk wel wat te ver gaan. En inderdaad die homo's maken zich ronduit belachelijk op die parades. Dan wil je ook niet serieus genomen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren