Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben nog niet gestopt als international en dat ga ik ook niet doen’

Laatste update:

Glen Johnson blijft hoop houden op deelname aan het EK van volgend jaar zomer in Frankrijk. De 31-jarige verdediger kwam zestien maanden geleden voor het laatst in actie voor de nationale ploeg van Engeland, maar geeft nog niet op.

/

De 54-voudig international, één doelpunt, speelde zijn laatste cap bij elkaar toen hij op het WK in Brazilië in actie kwam tegen Uruguay. “Of ik nog altijd beschikbaar ben? Maar natuurlijk. Ik heb in mijn tijd voor Engeland alles gegeven en ben blij met wat ik heb kunnen doen.”

“Het is even wennen dat ik in de interlandperiode vrij ben, maar ik kan nu wel meer tijd doorbrengen met mijn kinderen. Dat is geweldig. Ieder nadeel heeft zijn voordeel, maar ik ben nog niet gestopt als international en dat ga ik ook niet doen. Daar ben ik nog te jong voor”, zo wordt hij geciteerd in de Daily Mirror.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze speler niet ken..

Kan iemand mij iets over hem vertellen?

18 oktober 2015 om 11:16

Dan word het de hoogste tijd dat jij iets meet buitenlands voetbal gaat kijken. Als je de vaste rechtsback van Liverpool de afgelopen jaren niet kent, dan schort er toch nog wel wat aan je voetbal kennis. Maar het was absoluut geen bijzondere speler, de meeste fans van Liverpool zullen blij zijn dat hij weg is. Een speler die zichzelf beter vond, dan dat hij daadwerkelijk was. Daardoor kon hij af en toe erg ongelukkig spelen, omdat hij zijn kwaliteiten niet goed kent

18 oktober 2015 om 11:22

RKS man,

Bedankt voor de reactie. Hoewel ik wel naar het Engelse voetbal kijk is die naam bij mij niet bekend. Sorry, want blijkbaar is dat vreemd aan sommige reacties te zien .

18 oktober 2015 om 11:43

Undercover die is duidelijk aan het trollen, anders zeg ik: doe gewoon wat research en misschien herken je hem toch ergens.

18 oktober 2015 om 13:08

Is het wel een beetje. Speler die 10 jaar geleden al kampioen werd met chelsea, beker meer dan eens heeft gewonnen, dik 350 wedstrijden heeft gespeeld voor geen dramatische ploegen en al 12 jaar lang international van Engeland. Als de naam Jonhson niets zegt, zou ik toch het geluid van de tv iets harder zetten.

Maar over johnson zelf, niets bijzonder, zo'n back die liever op middenveld zou willen spelen, had 3 jaar terug volgens mij een fantastisch seizoen waar alles lukte, maar dat was ook wel zijn hoogtepunt.

Was inderdaad een grapje, haha

Ik zie Flanagan als de toekomstige rechtsback van Engeland. Clyne is ook prima. Grappig eigenlijk dat ze beiden bij Liverpool spelen. We zullen zien wie daar in de basis zal staan als Flanagan terug komt van zijn blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren