Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben natuurlijk niet gelukkig met mijn huidige positie bij PSV’

Laatste update:

Simon Poulsen moet bij PSV genoegen nemen met een rol in de marge, omdat Joshua Brenet de voorkeur krijgt als linksback. Poulsen hoopte de stand-in van Jetro Willems te kunnen worden, maar heeft de strijd verloren en is niet tevreden over zijn situatie.

/

Na de blessure van Willems moest Poulsen het met Brenet uitvechten voor de overgebleven plek op de flank van de defensie. Brenet won die strijd en hij haalt de laatste tijd weer een goed niveau. In gesprek met het Eindhovens Dagblad zegt Poulsen dat hij ‘niet gelukkig’ is met zijn positie bij PSV.

“Ik krijg van de coaches te horen dat ik hard train en mezelf laat zien op de training. Dat is in ieder geval iets, maar ik ben natuurlijk niet gelukkig. Ik blijf vechten en hopen dat ik de kans krijg en ben voor geen enkel duel zenuwachtig. Je leert het meest van fases waarin het tegenzit`, zegt de 31-jarige Deen.

Simon Poulsen is goed genoeg voor een plek in de basis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach Simon, als je als van nature linksback de strijd niet kan winnen van een nature rechtsback... Dan moet je jezelf toch echt gaan afvragen wat je aan het doen bent. AZ is dus duidelijk toch zijn plafond, en inderdaad niet meer dan een stand-in bij een topclub.

1 december 2015 om 11:35

Ik heb het idee dat er weinig klopt van dit stukje. Polsen is idd links bank dus het zou raar zijn als hij moet concurreren met aria's. Zou volgens mij Willems moeten zijn, maar coc lijkt in Bremer meer vertrouwen te hebben.

1 december 2015 om 11:56

'links bank' beschrijft inderdaad perfect de situatie van Simon Poulson. Ik had er in ieder geval veel meer van verwacht.

Gaat ook een pijnlijk exercitie worden dit seizoen. Willems en Arias zijn de onbetwiste nummers 1 op de flanken terwijl Brenet zich op heeft gewerkt tot vaste nummer 2 op zowel de RB als de LB. Had gewoon bij AZ moeten blijven. In zijn eerste periode bij AZ was hij fantastisch en begreep ik volkomen dat hij hogerop ging, maar sinds zijn terugkomst vond ik hem al veel minder sterk spelen. Iedereen wist dat hij gehaald was voor de bank en voor het geval dat Willems alsnog zou vertrekken. Tsja, dan vind ik het weer zo raar dat Poulsen dit niet aan zag komen en er ontevreden mee is.

1 december 2015 om 12:01

Eerlijk gezegd vond ik dit een zeer verstandige aankoop van psv. Vorig jaar was Brenet absoluut niet het niveau dat psv nastreeft. Toen Willems geblesseerd raakte was ik erg blij mee deze aankoop, echter zal ik Cocu 100% gelijk moeten geven mbt zijn vertrouwen in Brenet, want die jongen heeft (stabiel) een goed niveau laten zien, dit seizoen.

1 december 2015 om 14:01

Naderhand is dat altijd makkelijk om te zeggen, ik vind Poulsen (voor dat geld: transfervrij) nog steeds een prima backup voor Willems én Brenet waar menig Eredivisieclub jaloers op zou zijn.

1 december 2015 om 23:15

Voor PSV is het ook geen slechte aanwinst, het is Poulsen die zich achter de oren mag krabben.

1 december 2015 om 18:59

Je hebt er echt kijk op, vond hem in zijn eerste periode bij AZ veruit de beste back van de Eredivisie bij Sampdoria is zijn avontuur mislukt maar zowel Willems als Brenet hebben zich sterk ontwikkeld. Alsnog had ik Brenet op rechts doorgeschoven voor Arias en Poulsen ondanks alles op links gezet. Hij liet tegen Cska weer zijn sublieme kap bewegingen zien waar bijna nog een doelpunt uit viel. Arias heeft echt een zwakke aanname en bij pressie komt hij snel onder druk. Dat niet alleen want bij de passing en controle op het spel is die ook erg zwak. Brenet is op elk verdedigend vlak beter en de vlakken waar Arias uitblinkt en beter op is dan brenet, is de verschil bijna miniem.

De eerste zin is vreemd, omdat het de indruk wekt dat Poulsen een rechtsback is. Arias is niet zijn probleem. Brenet is zijn concurrent, zoals ook later in het artikel wordt gezegd.

Tja, je wist al dat je bankspeler zou worden. Willems en Arias twee van de beste backs staan altijd basis bij PSV. En ja, nu Willems geblesseerd is moest hij toch zijn kans pakken, maar verloor de strijd van Brenet. Zo een ervaren speler die van nature al een LB is verliest het van een jong ventje die normaal RB staat. Dan moet je jezelf toch gaan afvragen of je dit niveau wel aankan.

Vreemd is natuurlijk dat ook Pulsen wel wist dat hij gehaald werd voor de breedte en niet als diepte investering. Neem aan dat hij ook wel begreep dat Willems gewoon eerste keus zou blijven.

Dat is het risico van een stapje hoger gaan voetballer, daar is meer concurrentie.

1 december 2015 om 15:13

Kwam die in de Serie A destijds ook al achter.

Hij had dit toch van te voren kunnen weten? Hij is veel te veel opgehemeld door Arno Vermeulen en co, maar hij is niet meer dan een degelijke back die te kort komt voor een grotere competitie.

Hij mag zich denk ik opmaken voor Cska, Arias is geschorst en brenet zal naar rechts gaan.
Dan kan Poulsen LB.
Goeie test en mogelijkheid om jezelf te laten zien, al hoop ik niet dat het een geklungel wordt want deze wedstrijd moet worden gewonnen

1 december 2015 om 17:11

Heb hem gisteren tegen Den Bosch de hele wedstrijd live gezien maar hij kreeg alleen maar lachers op zijn hand! Zo slecht was hij dat ik er zelfs medelijden mee kreeg . Niet 1 fatsoenlijke pass of verdedigende actie en ballen over 5 meter gewoon bij de tegenstander inleveren . Dus laat hem aub niet in CL meedoen !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren