Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben misschien niet de beste speler, maar ik had meer waardering verdiend’

Laatste update:

Luciano Slagveer speelt de komende seizoenen voor KSC Lokeren. De rappe vleugelaanvaller, die vanwege een aflopend contract transfervrij kon vertrekken, is ietwat opgelucht dat hij Friesland verlaat. De aanvaller kon de afgelopen jaren namelijk niet altijd door één deur met het publiek in het Abe Lenstra Stadion.

Regelmatig kreeg Slagveer fluitconcerten te horen, maar dat deed hem in de loop der tijd steeds minder pijn. "Ik ben nog steeds dezelfde persoon en doe altijd mijn best", reageert hij in gesprek met Feanfan. "ik sluit me zoveel mogelijk voor negatieve geluiden af. Van La Parra heeft hetzelfde meegemaakt, maar als publiek help je je team er niet mee", aldus Slagveer, die bewust heeft gekozen voor een vertrek uit Friesland.

"Ik heb hier een goede tijd gehad, maar soms gebeuren er dingen waardoor het beter is om te vertrekken", vertelt de vleugelaanvaller, die afgelopen seizoen vier keer scoorde in 29 Eredivisie-wedstrijden. "Ik ben misschien niet de beste speler, maar ik had op sommige momenten meer respect en waardering verdiend. Ik heb in Heerenveen acht mooie jaren beleefd. De club bood me de kans mijn jongensdroom waar te maken. Ik debuteerde in het betaalde voetbal en heb er vriendschappen voor het leven opgebouwd. Nu is het tijd voor iets anders."

Snap jij dat Luciano Slagveer voor een vertrek heeft gekozen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry maar bij mij wekt dit dan toch wel weer respect op voor de jongen. Realistisch maar zegt wat hij vindt...... mij raakt het wat hij zegt en zulke jongens vind je nog weinig. Heb het gevoel dat het die jongen ook best pijn doet om de club te verlaten en hij gehoopt hadat om er te blijven.

Het publiek liegt nooit Slagveer. Je moet de fout bij jezelf zoeken!

22 juni 2017 om 18:10

Dat doet hij toch ook? Hij zegt zelf dat hij ook wel ziet dat hij niet de beste speler is. Ik denk dat hij gelijk heeft als hij zegt dat hij meer krediet had verdiend. Hij werkte altijd hard, en dan kun je, zeker bij een club als met alle respect Heerenveen, eigenlijk nooit uitgefloten worden. Hij stelt zich zelf immers ook niet op, toch?

22 juni 2017 om 18:10

Of je blijft gewoon achter je speler staan. Dat hij niet goed genoeg was is jammer, maar deze jongen heeft wel gewoon altijd inzet getoont. Beetje misselijk om hem dan uit te fluiten, dan moet je het bij de trainer zoeken die hem in het veld laat staan.

22 juni 2017 om 18:22

Laten we 'het publiek' nu niet opwerpen als het moreel kompas van alles. Datzelfde publiek heeft er geen enkele moeite mee scheidsrechters uit te schelden en te beledigen en bij sommige clubs komen zo nu en dan nog veel idiotere uitingen vanuit datzelfde publiek. Daarnaast slaat het nergens op om je eigen speler(s) uit te fluiten. Kritisch zijn mag en je teleurstelling op een normale manier uiten vind ik ook prima (een fluitconcert voor de hele ploeg in de rust is ook geen probleem) maar een speler eruit pikken en die uitfluiten?! Daar wordt niemand beter van en helpt een speler alleen maar meer de vernieling in

Daarnaast zoekt hij het ook bij zichzelf...

22 juni 2017 om 18:59

Klopt wat je zegt, het publiek is altijd objectief in hun kijkwijze op spelers en beleid...sarcasme off

22 juni 2017 om 19:05

Mooie verhalen allemaal, maar Slagveer was inderdaad niet goed genoeg bij Heerenveen. En als je een dik salaris krijgt en een mooie auto van de club, dan is inzet toch wel het minste wat je van iemand mag verwachten. Het komt bij mij nogal hypocriet over wat Slagveer roept. Hij kan, wat mij betreft, beter alle minuten nog eens terugkijken (wanneer hij speelde) en gaan tellen hoe vaak hij balverlies heeft geleden... Wellicht begrijpt hij dan dat een deel van het Heerenveen publiek hem liever kwijt dan rijk is.

22 juni 2017 om 19:07

@Foppe Dan moet Ronaldo toch eens beter z'n best gaan doen. Wordt bij z'n club met regelmaat uitgefloten door dat goudeerlijke publiek ..

Had hem hier nog een mooie carrière gegund, maar hij was gewoon niet goed genoeg voor de basis. Logisch dat hij het ergens anders gaat proberen, want je wil natuurlijk wel voetballen. Gun hem het beste, want hij zette zich altijd 100% in, ook bij een hele korte invalbeurt.

Ik zag hem toch als de volgende Abe Lenstra !! Jammer dan moet Doke Schmidt het maar worden !

Nou meneer Slagveer om respect etc moet je vragen, Maar verdienen.... die supporters daar in feanland fluiten jou niet zomaar uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren