Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben een groot fan van Van Gaal en hier hebben we ook een filosofie’

Laatste update:

Steve McClaren wacht bij Newcastle United nog altijd op zijn eerste overwinning in de Premier League, maar maakt zich geen zorgen. Hij focust zich op de lange termijn en spiegelt zich daarmee naar eigen zeggen aan Louis van Gaal, de manager van Manchester United.

/

“Ik ben een enorme bewonderaar van Van Gaal. Ik heb hem in Nederland gevolgd, in Duitsland en nu in Engeland. Bij AZ begon hij het seizoen eens met een paar nederlagen en ze zeiden: ‘als hij nu niet wint, wordt hij ontslagen’. Hij won de volgende wedstrijd, hield vast aan zijn filosofie, bleef meer dan twintig wedstrijden ongeslagen en werd kampioen”, aldus McClaren in gesprek met Sky Sports.

“Bij Bayern München was het precies hetzelfde. Het begin was moeilijk en ze zeiden: ‘als hij van Juventus verliest, wordt hij ontslagen’. Ze wonnen met 4-1 en werden kampioen. Het gaat erom dat je tijd nodig hebt wanneer je een bepaalde filosofie hebt. Wij hebben bij Newcastle ook een filosofie en daar houden we aan vast. Als het eenmaal begint te lopen, dan gaat het ook goed”, aldus McClaren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dat praatje van eerst verliezen en daarna kampioen worden past op dit moment ook wel heel erg goed in het straatje van Steve mc Laren. Maar dat geheel terzijde.

26 september 2015 om 00:15

haha beetje flauw. Meneer spreekt alleen zijn respect uit naar van Gaal.. Denk niet dat hij zichzelf aan hem gaat meten.

26 september 2015 om 01:45

Hij spreekt niet alleen zijn respect uit naar van Gaal, maar probeert hier ook een beetje zijn eigen straat mee schoon te vegen.

26 september 2015 om 07:16

Steve werd en wordt gefileerd door de Engelse media voor het niet kwalificeren van Engeland in 2007. Louis is nooit zo afgerekend op zijn mislukken in 2002 met Nederland.

Ik hoop het voor Steve dat het hem lukt. Jammer dat hij de verkeerde spits heeft gekocht.
Die Mitrovic is gek te agressief op het veld.
Costa is agressief maar doet vaak geen gekke dingen.
Maar die mitrovic benadeeld zyn team met zijn gedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren