Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Iedereen weet dat ik contact heb gehad met Barcelona, dat ontken ik niet’

Laatste update:

André Villas-Boas geeft toe dat hij in de zomer van 2013 in beeld was bij Barcelona. De club zocht een opvolger voor wijlen Tito Vilanova en gaf uiteindelijk Gerardo Tata Martino het vertrouwen. Villas-Boas, tegenwoordig trainer van Zenit Sint-Petersburg, was destijds werkzaam bij Tottenham Hotspur.

/

“Iedereen weet dat ik contact heb gehad met Barcelona, dat ga ik ook niet ontkennen. Of ik in de toekomst nog eens bij Barcelona aan de slag ga? Ik focus mij nu op Zenit”, zegt de Portugees in een interview met El Mundo Deportivo. De 37-jarige Villas-Boas werd in december 2013 ontslagen bij Tottenham Hotspur en vond een paar maanden later werk in Rusland.

“Ik had meerdere aanbiedingen van grote Europese clubs op zak, maar ik wilde naar een club met een wat mindere status. Ik voel mij inmiddels helemaal thuis bij Zenit en denk ook niet meer na over andere clubs. Ik voel mij gesteund door de supporters, spelers en de club en wil dat vertrouwen terugbetalen met een kampioenschap.” Zenit staat na achttien speelronden bovenaan in de Premjer Liga en hervatte zaterdag de competitie met een thuisduel met Ural.

Zou André Villas-Boas in de toekomst een geschikte trainer voor Barcelona kunnen zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed voor Zenit dat ze hem hebben. Vandaag hebben ze 3-0 gewonnen van Ural. Een hattrick van Rondon en 3 assists van Ryazantsev.. ik zie Zenit vrij simpel kampioen worden, al hoewel cska vandaag ook heeft gewonnen met 2 goals van Musa. Echter, denk ik niet dat Zenit veel punten meer zal laten liggen. Ervaren en sterke selectie.

7 maart 2015 om 19:43

Zenit krijgt de komende weken een zwaar programma waarbij ze tegen Dinamo en Cska moeten spelen. Ik zie ze daar niet zomaar winnen eigenlijk.

7 maart 2015 om 19:58

Hoop dat Cska kampioen word, doen het de afgelopen geweldig met een relatief lage begroting in vergelijking met Zenit, Dinamo en Lokomotiv.

7 maart 2015 om 19:58

En Spartak niet te vergeten.

7 maart 2015 om 21:12

@vitesseboy,

Ik hoop het ook, maar ik vrees dat het nog een heel zwaar seizoen gaat worden nu we met Doumbia zeker tien goals hebben ingeleverd en die nieuweling Strandberg zich nog moet aanpassen aan het hogere niveau. Gelukkig hebben we wel gewonnen bij Terek, maar Dinamo speelt ook nog morgen(thuis tegen Ufa) en ik verwacht dat die ook wel zullen winnen.

8 maart 2015 om 01:43

Jullie zijn duidelijk Russische voetbalkenners. Ik bem vergeten waar Butner speelt, was dat spartak?

8 maart 2015 om 02:04

Dinamo

zou vast wel ooit een barca trainer kunnen worden, is ook pas 37jaar oud.

Gelukkig hebben ze niet voor deze Mourinho kopie gekozen.

Dit is toch echt wel een goeie trainer, had bij Chelsea moeite vanwegen zijn leeftijd hij zette grote namen die net zo oud of zelfs ouder waren op de bank.
Bij Tottenham heb ik nooit begrepen waarom hij weg moest. Hij haalde volgemsmij zelfs een record aantal punten voor ze terwijl hij de helf van de aankopen niet eens wou hebben. Hij wordt vaak vergelken met Mourinho maar is toch een totaal andere traine,r met een heel andere visie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren