Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Iedereen in het stadion zag dat het buitenspel was, behalve de arbiters'

Laatste update:

Voor Mexico is het WK in Zuid-Afrika voorbij. Na de 3-1 nederlaag tegen Argentinië bleek de achtste finale zondagavond het eindstation voor de ploeg van Javier Aguirre. Twee goals van Carlos Tévez, waarvan één duidelijk in buitenspelpositie werd gemaakt, en een treffer van Gonzalo Higuaín beslisten het duel in het voordeel van de Argentijnen, Javier Hernández scoorde tegen.

/

"We hebben goed gespeeld, veel gegeven, maar uiteindelijk niet voldoende", stelde Rafa Márquez, die zijn laatste interland speelde, na afloop van de wedstrijd. "We hadden het geluk niet aan onze zijde. Het eerste doelpunt van Tévez had nooit goedgekeurd moeten worden. Iedereen in het stadion zag dat hij buitenspel stond, behalve de scheidsrechters. Het is te schandalig voor woorden."

Landgenoot Carlos Salcido deelde de mening van zijn aanvoerder. "We begonnen goed aan de wedstrijd, maar Argentinië profiteerde goed van de consternatie na die omstreden goal. Het was lastig om ons weer in de wedstrijd te werken. Geluk speelt altijd een rol en dat had Argentinië nu eenmaal." In de kwartfinale speelt Argentinië tegen Duitsland, dat zondag ook profiteerde van een scheidsrechterlijke dwaling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik neem aan dat ze het zagen maar aan het gezicht van de grensrechter te zien was die bang te oordelen.
Ik denk dat het een heel andere wedstrijd was geworden, Mexico had het betere van het spel op dat moment.
Maar we zullen het jammer genoeg.

28 juni 2010 om 08:27

Ze lieten gisteravond bij VI nog eens de beelden zien van ná het doelpunt. Iedereen had direct al gezien dat het buitenspel was, maar het doelpunt werd toch goedgekeurd. Mexico stond alweer klaar om de aftrap te nemen, toen door een fout het buitenspel doelpunt op het scherm in het stadion werd getoond. Op dat moment liepen de mexicanen weer naar de grensrechter om verhaal te halen. Die sprak met de arbiter en hield wijselijk zijn hand voor zijn mond, zodat je niet kon liplezen. Hier heeft hij waarschijnlijk tegen de scheids gezegd: Ja, nu zie ik het ook. Het was buitenspel, maar ja......je mag op basis van de beelden geen beslissing terugdraaien. Dus doelpunt goedgekeurd. Belachelijk.

Deze scheidsrechter had zichzelf onsterfelijk kunnen maken door het doelpunt alsnog af te keuren. Maar ja, deze scheidsrechter verzuimde wel meer. Ik heb zeker 4 a 5 overtredingen gezien van de mexicanen die rijp waren voor geel. Maar hij durfde ze niet meer te geven.

Marchanderen heet dat. Terwijl hij zich een enorme dienst had kunnen bewijzen door de treffer te annuleren.

Het wordt wel steeds genanter natuurlijk. Op 1 dag 2 catastrofale fouten die een wedstrijd behoorlijk beïnvloedt (kunnen) hebben.

Die Blatter moet zo gauw mogelijk opzouten en de scepter overdragen aan iemand die wel begrijpt dat dit heden ten dage gewoon echt niet meer kan. Je kunt voetbal op dit niveau eigenlijk niet eens meer echt serieus nemen zolang er dergelijke fouten gemaakt worden.

leuk dat ze bij Studio Sportzomer die beelden van het scherm in stadion lieten zien. dar was meteen al de replay met buitenspellijntje op te zien. de mexicanen geloofden in de goal en wilden al verder spelen totdat het op het scherm kwam. toen gingen ze pas verhaal halen bij die grensrechter. die electronisch middelen zijn er dus al. maar ze worden niet zoals gevraagd toegepast.de F I F A staat hier echt enorm voor l*l...

Belachelijke dag gisteren... Waarom hoor ik trouwens niemand (of ik luister niet goed) over het eerste doelpunt van Duistland. Ook dat was toch duidelijk buitenspel?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren