Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Iedereen bij Chelsea moet beter, want het gaat een stuk lastiger worden'

Laatste update:
/

Loïc Rémy is niet te spreken over zijn eerste jaar in het shirt van Chelsea. De Franse spits kwam in de zomer van 2014 voor ruim dertien miljoen euro over van Queens Park Rangers, maar kwam op Stamford Bridge niet verder dan zes basisplaatsen en een rol achter de ongenaakbare Diego Costa. Dat moet komend seizoen anders, zegt de 28-jarige international in gesprek met Sky Sports.

Met Didier Drogba zag Rémy onlangs een concurrent afzwaaien, maar daar kwam Radamel Falcao voor de in de plaats. De concurrentie lijkt dus toegenomen, maar daar heeft de speler geen boodschap aan. "Ik ga alles geven. Dit seizoen zal een stuk lastiger worden dan het vorige, dus iedere speler van Chelsea zal beter moeten. Ik wil meer van mezelf laten zien, meer spelen en meer goals maken."

De dertigvoudig international van Frankrijk kende in het seizoen 2013/14 een prima periode in het shirt van Newcastle United. Hij scoorde daar, als huurling van Queens Park Rangers, 14 keer in 26 duels en vertrok vervolgens naar Chelsea. Ondanks het geringe aantal basisplekken, verraden de statistieken dat hij toch een behoorlijk efficiënt jaar kende: in 671 minuten competitievoetbal scoorde Rémy 7 keer. In de Champions League maakte hij 1 treffer in 61 minuten.

Loïc Rémy moet meer speeltijd krijgen bij Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch jammer dat zo'n goede speler nauwelijks aan spelen toe komt, had hem liever bij newcastle zien blijven en daar elke week zien spelen.

1 augustus 2015 om 10:58

Gewoon lekker naar marseille, past daar perfect naar mijn mening!

1 augustus 2015 om 11:07

Klopt, daar zou hij goed passen en waarschijnlijk veel goals maken i.v.m. zwakkere competitie.

Dit zou ik een goeie 2de spits achter Kane vinden. Zou ook niet heel duur zijn, denk ik. Maar ik betwijfel of hij naar de Spurs zou willen komen om als 2de spits te fungeren.

1 augustus 2015 om 11:50

Kun je net zo goed Berahino kopen, daar waren ze ook mee bezig las ik hier en daar.

1 augustus 2015 om 13:10

Berahino lijkt mij een stuk duurder.. engels + jonger.

Ik vraag me altijd af hoe dit soort spelers zich echt voelen. Hij weet diep in zijn hart echt wel dat hij aankomend seizoen 3de spits in de rangorde zal zijn. En dan toch stug volhouden: " ik ga voor mijn kans". Voor competities is het toch veel mooier als dit soort spelers uitkomen voor bijvoorbeeld Aston Villa, Swansea etc.

1 augustus 2015 om 13:35

Nee maar het is zonde dat een speler als Remy die bijna bij iedere PL ploeg in de basis zou staan en goals maken nu als 3e spits figureert voor meer geld. Een type als Drogba of een talent die weten dat ze geen basis kunnen spelen moeten als 3e spits functioneren vind ik... net als City die hadden zoveel spitsen dat als de vogelgriep uitbarst ze nog een topper konden opstellen

1 augustus 2015 om 11:26

Costa mist nog wel eens wat wedstrijden omdat hij redelijk blessure gevoelig is. En het verhaal van Falcao is bekend, die is geen zekerheidje momenteel. Als Rémy bij afwezigheid van Costa de kans krijgt en gaat scoren, gaat hij genoeg wedstrijden spelen. Ik denk dat hij wel weet dat Costa beter is, maar hij ruikt ook mogelijkheden om na Costa de belangrijkste man te worden in de spits. En dat vind ik niet eens onrealistisch, Rémy is een onderschatte spits. Ik vind hem echt heel erg goed.

Een topploeg als chelsea heeft gewoon 3 top spitsen nodig willen ze een rol van betekenis spelen in alle competities. Als je dus als remy zijnde voor chelsea tekent dan gaat je salaris omhoog speel je championsleague maar wel minder wedstrijden. Verder moet hij wachten op zijn kans en die grijpen. Hiervoor heb je soms ook geluk nodig. Stel dat chelsea champions leage finale speelt falcao geschorst en costa geblesseerd is dan speelt remy champions league finale. dat zal bij new caste niet zo snel gebeuren.

Remy zal niet meer spelen dan vorig seizoen. Als Remy meer wil spelen dan moet hij weg. Hij moet tevreden zijn met zijn rol en hij moet blij zijn dat hij vorig seizoen 19 keer in actie kwam en ook nog eens 2 prijzen won.

Had Ajax deze spits niet beter kunnen in plaats van Sanogo?

1 augustus 2015 om 12:29

De meeste PL ploegen wilde hem hebben. Dan is de kans zeer klein dat hij naar de Eredivisie gaat. Daanaast heeft hij een redelijk salaris dat hij ook niet graag gaat inleveren.

Alleen als Falcao flopt zie ik hem meer minuten maken. Wel jammer op zich, want het is naar mijn mening een geweldenaar! Geen wereldklasse spits, maar hoe hij telkens weer met minimale minuten een goal weet te maken, geweldig!

Tsja met Falcao en Costa voor je, zie ik dat niet zo snel veranderen dit seizoen. Costa zal gewoon weer prima presteren en ik heb het gevoel dat Falcao ook weer op niveau komt. Als die jongens spelen zoals zij kunnen spelen, dan heb je een spits als Remy nauwelijks nodig. Prima speler, maar laten we eerlijk zijn.. Dat is geen basisspeler voor de kampioen van Engeland.

Ik kan er met mijn kop niet bij waarom ze een oude flop als Falcao hebben gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren