Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Honkvast fenomeen hakt knoop door: ‘We hebben er vertrouwen in’

Laatste update:

Antonio Di Natale maakt volgende week zijn toekomstplannen bekend. De 37-jarige aanvaller heeft een aflopend contract bij Udinese en sportief directeur Cristiano Giaretta hoopt dat Toto een twaalfde seizoen aan wil gaan in Stadio Friuli.

/

“Di Natale geeft ons volgende week waarschijnlijk antwoord en we hebben er vertrouwen in. We denken dat hij voor ons wil blijven spelen. Het wordt sowieso een historisch seizoen, want we gaan in het nieuwe stadion spelen en hopen dat Di Natale dat project wil meemaken.” 43-voudig international Di Natale is met een transfer naar onder meer de New York Cosmos, het Midden-Oosten en China in verband gebracht.

De Napolitaan maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij Empoli en speelde zes seizoenen voor die club. In de zomer van 2004 vertrok hij voor één ton naar Udinese en daar ontpopte hij zich tot een doelpuntenmachine pur sang. Hij staat inmiddels op 223 doelpunten in 421 officiële wedstrijden voor Udinese, werd tweemaal topscorer van de Serie A en veroverde met zijn land het zilver op het EK van 2012.

Denk jij dat Antonio Di Natale zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

voor een ton vertrokken, als je nu kijkt voor een ton kopen ze spelers uit de 2de divisie...

11 juni 2015 om 22:57

Voor de clubs was een ton al veel geld in die tijd. Nu zijn de voetballer overpriced door de huidige marktwerking

11 juni 2015 om 23:07

Nee hoor in 2004 was een ton nog steeds een koopje. In 2001 werd Buffon bijvoorbeeld verkocht voor 45 miljoen.wayne Rooneyi in 2004 voor 39.4 miljoen. etc etc.

11 juni 2015 om 23:24

Het ligt er ook maar aan van welke kant je het bekijkt. Voetballers van nu zijn hun gewicht in goud waard. Alleen al door marketing, merken en shirtverkoop verdienen die gasten een enorm deel van de transfersom terug.

12 juni 2015 om 07:08

Ja? Zo weinig? Actuel goudprijs zal 30000-35000 euro per kilo zijn.

Ik denk wel dat hij hem gaat verlengen maar gwn puur om nog een seizoen in dat nieuwe stadion te spelen

Deze man is echt een legende! Wat een geweldige spits!

1 ton.
Ongekende prijs kwaliteit verhouding.

Di Natale. Hopelijk nog 1 jaartje. Dan kan hij ook meegenieten van het nieuwe stadion.

Dit is pas een legende scoort erop los voor iemand die 37 jaar. Hoop dat die nog een jaartje blijft. Zou zonde zijn om afscheid te nemen van zoveel legendes in 1 seizoen.

Dit is een van de legendes van het Italiaans voetbal. Nooit voor een topclub gespeeld maar belachelijk veel doelpunten gemaakt in zijn carrière. Hoop dat hij er nog een jaartje aan vast plakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren