Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij liet Ajax gewoon voetballen, zulke jonge gasten moet je opjagen’

Laatste update:

Standard Luik kwam donderdag niet langs Ajax (1-1), dat met een groot aantal talenten aan de aftrap verscheen. Oud-international Johan Boskamp vindt het onbegrijpelijk dat de Belgische topclub niet heeft kunnen winnen van de reserves van Ajax en daardoor uitgeschakeld is in de Europa League.

/

"Een schande!”, noemt Boskamp het gelijkspel van Standard in Het Belang van Limburg. “Een lachertje is het zelfs! Kom op, zeg. Trainer Jankovic was ontzettend laf. Hij liet Ajax in de eerste helft gewoon voetballen. Zulke jonge gasten moet je gewoon opjagen. Nu konden ze lekker rustig de bal rondspelen. Al werden ze zelf ook niet gevaarlijk hoor. Pas na een klein halfuur schoot Ajax een keer op doel. Standard liet op zijn beurt in de tweede helft eindelijk eens wat zien.”

De wedstrijd werd in de eerste helft verstoord door supporters van Ajax, die vuurwerk op het veld gooiden. “Die Ajacieden wilden natuurlijk wraak nemen voor de heenmatch en zich laten zien in Luik. Rookbommen, rotjes, … ik snap eerlijk gezegd niet hoe die gozers het allemaal binnen krijgen. Directeur Van der Sar bood meteen zijn excuses aan, maar zulke dingen kun je een club eigenlijk niet aanrekenen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Standard was 2e helft de betere ploeg maar Nouri, El Ghazi en Cassiera hadden er allemaal nog makkelijk eentje kunnen maken, 2 100% kansen en een hele goeie actie van Nouri, Standard is niet van een heel hoog niveau.

10 december 2016 om 11:15

Standard was in de laatste 10 min de betere ploeg ja

10 december 2016 om 11:17

Onzin! De scherpte was er af bij die jonge gasten wat logisch is gezien het gemiddelde leeftijd. De echte grote kansen kwamen in de 2e helft ook van Ajax en had Standard optisch wat overwicht maar de kansen dat ze kregen kwamen allemaal vanaf de 2e linie met afstandsschoten. Standard hebben gewoon voetballes gekregen in techniek en tactiek en dat is wat de Belgische media ook al verklaarde. Nu heb ik eens voor de verandering op Canvas naar deze wedstrijd gekeken en dat is mij goed bevallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren