Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij heeft heel veel temperament en is een beetje onbeholpen'

Laatste update:

NEC verspeelde zondag door een laat tegendoelpunt de overwinning bij Heracles Almelo. De ploeg stond op dat moment al een tijdje met een man minder op het veld, want Christoph Hemlein had twee gele kaarten gekregen. De Duitser was na zijn verbanning witheet en wilde in de rust nog verhaal halen bij Eric Braamhaar. Hij kon net op tijd tegengehouden worden.

/

Hemlein werd al na een ruim halfuur weggestuurd door Braamhaar en was woedend. "Hij heeft heel veel temperament en is een beetje onbeholpen. Al is dat geen excuus", zei coach Anton Janssen na afloop tegen FOX Sports. "Gelukkig is hij direct tot bedaren gebracht toen hij in de rust het veld op wilde lopen. Hij wist toen ook wel dat hij rustig moest zijn. Maar ik ga hier natuurlijk nog wel met hem over praten."

Met een man minder wist NEC nog lang stand te houden, maar in de slotfase ging het alsnog mis voor de hekkensluiter van de ranglijst. Jens Jurn Streutker is normaal gesproken een verdediger, maar maakte als stormram zijn debuut in de Eredivisie. Kort voor het einde schoot hij de 1-1 binnen.

Christoph Hemlein verdient een stevige schorsing

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oliedomme actie, totaal onnodig. Die is zijn plekje de komende tijd wel kwijt aan Alireza, die ik overigens ook gewoon een betere voetballer vind(vooral completer)

op basis waarvan stemmen mensen dat hij een stevige schorsing moet krijgen. Was niet eens direct rood, sjonge jonge voetbalanalfabeten. Dat hij nog in de rust met frustratie zit heeft daar helemaal niks mee te maken, gezien hij daar niet op geacteerd heeft. Sjonge jonge

20 oktober 2013 om 17:44

Die mensen hebben het over een interne schorsing waar ik het overigens helemaal mee eens ben. Hij heeft met zijn stupide gedrag het team in de steek gelaten want op de kaarten was helemaal niks af te dingen. Ben nog steeds pissig op zijn domme gedrag. Dat hij ook nog verhaal wil halen laat hem alleen maar dommer overkomen.

1 Wedstrijd schorsing lijkt mij wel voldoende. 2 Domme gele kaarten,maar het was niet gemeen/smerig spel oid.

20 oktober 2013 om 18:43

Welke wedstrijd heb jij gezien. Die overtredingen op die plekken waren totaal onnodig en veelste wild

20 oktober 2013 om 21:50

De tweede was gewoon lomp en onhandig maar niet smerig.

Wat de een temperament noemt, zal een ander betitelen als een groot gebrek aan zelfbeheersing. Als je door anderen verteld moet worden dat je beter niet verhaal kunt gaan halen bij een scheidsrechter heb je nog heel veel bij te leren. De ervaring leert echter dat dit soort karaktertrekjes blijvend zijn en dus altijd een blijvende handicap voor een mooie voetbalcarriere.

Waarom verdient hij een dikke schorsing? Heeft 2 x geel gekregen en kan daarmee maar 1 schorsing krijgen? Verder kan je nooit weten wat hij van plan was?

Onbeholpen ? ongedisciplineerd zou ik zeggen. Dat soort spelers heb je niet zoveel aan.

NEC heeft patent op dit soort jongens.
Kunnen zich of niet motiveren of juist niet inhouden. Een tussenweg lijkt er niet te zijn.
Hemlein bezorgt NEC de zoveelste nederlaag van het seizoen.
Je kunt natuurlijk nooit zeggen dat we met 11 man wél gewonnen hadden maar we hadden dan iets minder energie verbruikt. NEC zou hem minimaal 2 wedstrijden langer moeten schorsen dan dat de KNVB gaat doen.
NEC is geen schopploeg maar heeft helaas al 2 jaar achter elkaar domme spelers in de selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren