Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft gezegd Ajax, PSV, Feyenoord en AZ als een stap omhoog te zien’

Laatste update:

Iliass Bel Hassani heeft nog een contract voor één seizoen bij Heracles Almelo, maar de kans dat hij na de zomer nog te bewonderen valt in het Polman Stadion, lijkt niet groot te zijn. De aanvallende middenvelder heeft bedankt voor het aanbod om de verbintenis verder op te rekken en aast op een stap hogerop.

/

In een interview met TC Tubantia vertelt de 23-jarige Bel Hassani daar altijd ‘open en eerlijk’ over te zijn geweest: “Ik denk aan de top zes van Nederland. Daar staan we nu zelf ook, maar ik bedoel de clubs die daar altijd bij zitten. Of een club in het buitenland, waar ik zeker kans krijg om te spelen. Na drie seizoenen heb ik het gevoel dat ik er klaar voor ben.”

Directeur Nico-Jan Hoogma zegt op de hoogte te zijn van de vertrekwens van de linkspoot: “Iliass heeft aangegeven dat hij Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en misschien Vitesse als een stap omhoog ziet.” Heracles is niet genoodzaakt om te verkopen: “Dat haalt de druk wat weg. Maar dat wil niet zeggen dat we in staat zijn om spelers die weg willen, tegen te houden.”

Denk jij dat Iliass Bel Hassani komende zomer transfereert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou zeggen blijf nog maar gewoon even bij Heracles zou het zonde vinden als dit een gevalletje Bilal word

30 april 2016 om 10:15

Waar Bilal een goed seizoen heeft gedraaid bij Hveen, heeft Ilias al ruime tijd goed gepresteerd bij Heracles. Is een dragende speler met veel techniek en goede overzicht. Ajax en Psv zijn te hoog gegrepen maar een AZ, zou niet misstaan bij hem.

30 april 2016 om 11:28

Als opvolger van Henriksen lijkt me dat een goede stap voor beide

30 april 2016 om 17:15

Bel Hassani is ook pas dit seizoen begonnen met presteren hoor. En dan nog vrij wisselvallig ook.

30 april 2016 om 10:47

Hij speelt daar nu al drie jaar hij wilt nu wel ren stap omhoog. AZ zou een mooie stap zou voor hem zijn.

Heeft een sterk seizoen gedraaid en is een goede speler. Az lijkt me beste kans op speeltijd kan hij altijd nog doorgroeien.

30 april 2016 om 08:41

Az heeft wel al veel keuze op de vleugels. Misschien als Tankovic weg gaat.

30 april 2016 om 09:05

Ilias is een middenvelder.

wel beter dan Kuyt op 10

Doe maar niet zou een gevalletje Duarte worden. Stap is veel te groot

30 april 2016 om 11:28

Van Heracles naar AZ te groot ja?

AZ heeft van Overeem en dos santos die op "10" kunnen na het vertrek van henriksen.

AZ heeft meer behoefte aan een echte vleugelspits want alleen García en jahanbaksh is te weinig.

Gezien NEC al een half elftal kwijtraakt misschien Limbombe kopen?

Overigens zou ik loever transfervrij Foor halen dan 5-9 Ton betalen of meer voor hassani, zit namelijk niet veel kwaliteit verschil in

30 april 2016 om 08:50

Waarom zou Limbombe naar Heracles willen?

30 april 2016 om 09:17

Az zou hem gewoon moeten halen, samen met Limbombe. Zo worden met een vertrek van Henriksen, sterker. Houdt de basis speler scherp, mochten we Janssen en Vlaar houden hebben een sterk elftal voor volgend seizoen..

30 april 2016 om 09:28

Jan,
Ik vind Overeem niet geschikt als nr 10. Hij werkt hard maar speelt niet naar voren, mist de dynamiek die een nr 10 nodig heeft en heeft geen scorend vermogen.
Kortom, wegstrepen.
Houden we Dos Santos over. Gevalletje Maarten Martens. Heeft alle techniek en inzicht nodig in de de soms kleine ruimtes, sinds kort toont hij scorend vermogen, is fysiek en tactisch niet in staat om de slag op het middenveld aan te gaan waardoor AZ verdedigend in de problemen komt.
Overigens is dat laatste ook van toepassing op Heniksen die ook veel te vaak zijn man kwijt is.

Foor vind ik idd een goede speler voor die positie bij AZ . Bel Hassani vind ik goed te vergelijken met Dos Santos, zelfde type speler.
Hopelijk kan Jahanbakhsh zijn vorm van NEC terugvinden want dit seizoen was teleurstellend en dat voor 2,2 miljoen........... Doodzonde van het geld geweest.

Ik ken hem niet eens . Nooit opgevallen dus. Beetje hoog in de bol deze gast. Gevalletje labyad.

30 april 2016 om 08:51

Dat ligt dan meer aan jou. Deze jongen laat vaak goed voetbal zien en kan zeker bij een AZ meekomen.

30 april 2016 om 09:50

Haha, dit ligt aan jouw. Prima speler die zonder problemen mee kan bij een club die standaard subtop speelt. Overgins ook een hele leuke speler om naar te kijken kwa spel.

Mocht Henriksen vertrekken is dit een hele goede vervanger voor AZ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren