voetbalzone

Hiddink: 'Chelsea heeft stabiliteit nodig, kijk maar naar Manchester United'

Erik van Dam30 jul 2011, 11:37
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2011, 11:37
Advertentie

Niet Guus Hiddink, maar André Villas-Boas werd eerder deze maand aangesteld als opvolger van Carlo Ancelotti bij Chelsea. De Nederlander gaf zelf telkens al aan dat zijn eerste prioriteit bij de Turkse bond lag en bleef die uiteindelijk ook trouw. Wel spreekt hij zich uit over de keuze van Chelsea. Die is positief, aldus Hiddink. “Clubs hebben stabiliteit nodig, kijk maar naar Manchester United.”

/

“Chelsea heeft dat ook nodig. Ancelotti deed het de laatste twee jaar goed, maar hopelijk brengt de keus voor Villas-Boas nu succes voor de komende seizoenen.” Hiddink is nog steeds goed bevriend met diverse belangrijke personen binnen de gelederen van the Blues. Hij sprak echter met niemand over een eventuele terugkeer bij de club waar hij al eens interim-trainer was, benadrukt hij.

“Nee, we hebben geen contact gehad over de vacature”, zegt de Varssevelder in de Engelse pers. “De voorzitter van de Turkse bond kwam naar me toe en zei; 'Er gaan geruchten met betrekking tot Chelsea. Denk alsjeblieft niet aan een vertrek.' Ik heb hem direct gezegd dat er niets concreet was, dus dat ik er ook niet op zou reageren.”

Bezig met laden …