Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hevige terugval leidt tot harde woorden en besprekingen bij Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord stond zondagmiddag halverwege het thuisduel met ADO Den Haag met 3-0 voor, waardoor alle spanning leek verdwenen. Door eigen doelpunten van Edgar Ié en Renato Tapia in de slotfase werd het echter alsnog spannend in De Kuip, tot ongenoegen van de trefzekere Leroy Fer en ook Jaap Stam. Beiden steken na afloop hun onvrede niet onder stoelen of banken...

"Je kan het ook zien aan de koppies, denk ik. Wat we de tweede helft hebben laten zien is niet Feyenoord waardig. We zijn veel te slap in de tweede helft en dat kan je zien aan de goals die we weggeven", zegt Fer na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ik denk dat we ook in de tweede helft goede kansen hadden en die moet je ook maken. Dan voetbal je heel anders. Dit moeten we gaan bespreken met zijn allen."

Fer benutte de tweede strafschop die Feyenoord kreeg toegekend, terwijl Rick Karsdorp de eerste strafschop voor zijn rekening nam. Stam zei voorafgaand aan de wedstrijd van Feyenoord tegen ADO al dat zijn spelers dat zelf onderling mogen bepalen. "Ik nam de tweede en Rick nam de eerste. Dat hebben we vooraf afgesproken met elkaar. We mochten van de trainer zelf uitzoeken wie hem zou nemen", aldus Fer.

"Dat was wel spannend", stelt Stam. "Dat vind je nooit leuk. Maar in de voetballerij weet je het nooit, daar hebben wij in de kleedkamer ook op gehamerd. Je gaat er dan wel vanuit dat het duidelijk is. In de tweede helft is het tempo gewoon te laag. Dan wordt het moeilijker en wordt het billenknijpen op het einde. We mogen het niet zo spannend houden", zegt de trainer in gesprek met FOX Sports.

Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub hebben weinig zicht op speeltijd bij Feyenoord en zijn teleurgesteld, erkent Stam. "Dat begrijp ik ook. Dat zijn ook jongens die bepaalde keuzes hebben gemaakt en dat is niet gelukt voor ze. Het is niet dat ze afgeschreven zijn, maar je moet keuzes maken. Als er wat gebeurt, dan kunnen we ze nog gebruiken. Uiteindelijk zijn ze nog in dienst van Feyenoord. Het is niet leuk en voor mij ook niet leuk om spelers teleur te stellen.''

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deed me veel denken aan de wedstrijd van Real van gisteren. Voor de rust comfortabel op een 3-0 voorsprong komen. En het in de 2e helft weer totaal onnodig spannend maken en uiteindelijk net met de 3 punten weggaan.

15 september 2019 om 17:09

In de rust dacht ik er nog aan van het zal toch niet. Maar ja gelukkig ook hetzelfde resultaat als real.

Dit Feyenoord is erg wisselvallig en tegen veerkrachtigere tegestanders ga je gewoon naar huis zonder punten.
Mooi om te zien dar Fer zich langszaam in de ruggengraat-rol van dit Feyenoord speelt, maar is hij constistent genoeg?

15 september 2019 om 17:13

Nounou. Ado heeft pas in de 75e minuut de eerste schot op goal gehad. Die 2 eigen goals zijn gewoon onbenullig maar voor de rest bijna niet in de problemen geweest.

15 september 2019 om 17:14

Dat weet je nooit. Als de tegenstander beter is, zal Feyenoord ook geconcentreerder blijven. Nu maakte ze er een oefenwedstrijd van.

Ik weet nog niet wat ik van dit feyenoord moet denken. Ado was echt bizar zwak maar Feyenoord mistte de klasse om hier echt van de profiteren. Uiteindelijk scoor je maar 1x op een voetballende manier en krijg je 2 domme tegengoals en verspeel je het nog bijna. Wisselvalligheid staat bij Feyenoord op 1 en dat is ook de reden dat ze alweer een aantal punten achter staan op de nr 1 en 2. Als alles klopt spelen ze leuk voetbal, maar hoe vaak gaat dat voorkomen?

15 september 2019 om 17:27

Je moet ook niet vergeten dat Feyenoord met een buitenspeler in de spits speelde. Jorgensen is weer langzaam aan fit aan het worden, mocht zijn minuten maken en was helaas onzichtbaar, nou was heel Feyenoord in de tweede helft wel flink ingekakt. Maar als die weer 100% fit is en zijn wedstrijden speelt dan geloof ik echt wel dat de kansen er in gaan. Narsingh, Larsson en Sinisterra zijn nou niet bepaald afmakers gebleken. Een Jorgensen knalt die kansen die zij hadden gemist, er een voor een in. Gaan die kansen er in, die zij hadden dan sta je gewoon met 6-0 voor en is er niks aan het handje en valt ook niemand hierover. Ik zie het nog wel goed komen met Feyenoord.

15 september 2019 om 18:01

En ook nog eens zonder Berghuis die ook wat makkelijker kansen afmaakt.

15 september 2019 om 19:09

KAWS, Na rust had Larsson die 2 100% kansen ook moeten maken. Daarna werd het slap. Gelukkig (Zeer verdiend uiteraard) hebben we de 3 punten gepakt en geen leergeld hoeven te betalen. Al met al 2e helft moet beter. Verslapping had je nog bijna genekt.

Zo'n wedstrijd hoor je gewoon met 6-0 te winnen en niet d.m.v. twee Eigen doelpunten, het nog bijna spannend te laten worden. ADO Den Haag was onthutsend slecht, had nergens recht op. Ze beginnen pas te voetballen als ze tot 2x toe geholpen worden door Feyenoord... Het is niet des Feyenoords wat ze lieten zien maar toch gebeurt het vaker dat zulke wedstrijden eerder 3-2 worden dan 6-0. Hoe dat komt?.... Al met al ben ik wel tevreden hoor, de punten tellen uiteindelijk!het enige waar ik mij echt over heb lopen verbazen was een situatie tussen Narsingh en Meijers in de eerste helft. Dat was vlak voordat Feyenoord de tweede penalty kreeg. Meijers liep te stuntelen en ging onderuit en nam in zijn val Narsingh mee, die de bal had. Daarbij raakte Meijers overigens de bal niet. In mijn ogen een 1000% strafschop. Zowel Gözübüyük als de VAR deden er niets mee?!??!?!?!? Ik heb me hier echt over lopen verwonderen. Nou betrap ik Gözübüyük vaker op foutjes tijdens wedstrijden van Feyenoord, maar dit was zo overduidelijk... En de VAR lag gewoon te slapen?! Ik snap er werkelijk geen hout meer van, hoe overduidelijk moet iets zijn voordat je een penalty krijgt...

Niet groter maken dan dat het is. Twee ongelukkige eigen doelpunten en verder eigenlijk totaal niet in de problemen gekomen en 3 punten in de tas. Op naar donderdag met hopelijk een fitte Berghuis aan de start!

Het probleem zit em nu op hey middenveld cockcu eruit is ook zeer matige talent gelukkig dat toornstra weer terug is

Vermeer
Karsdorp le senesi haps

Sinistera toornstra fer narshing

Jorgensen berghuis/bannis

15 september 2019 om 19:14

Nicola zal eerst wedstrijdfit moeten worden. Zo zwak (sommige zeggen voorzichtig) erin komen is niet zoals we hem kennen. Geen goeie bal gespeeld. Bannis kan je nog weinig van verwachten helaas en Jens zal ook geen 90 minuten vol kunnen houden.

16 september 2019 om 09:16

Kokcu een matig talent noemen dan snap je er echt geen pepernoot van en dan ook nog pleiten voor houthakker Toornstra terug op het middenveld. Jij werkte zeker samen met Martin van Geel, gelukkig bepaal jij het niet bij Feyenoord. Het probleem zit hem helemaal niet op het middenveld. Pas in de 2e helft toen jouw held Toornstra erin kwam voor Fer, toen was er een probleem. Het probleem is dat er te weinig scorend vermogen is in het elftal op dit moment, Berghuis is degene die de doelpunten moet maken nu en dat is te weinig.

Ik zal nooit begrijpen hoe ze Ayoub nooit een kans hebben gegeven, hetzelfde geldt voor Bart Ramselaar. Maar ik moet wel zeggen dat ik Ayoub echt wel een betere voetballer vind dan Bart.

Feyenoord heeft een zeer schrijnend gebrek aan scorend vermogen en dat kan ze nog wel eens op gaan breken.berghuis is de enige in de aanval die nog aardig wat scoort, als die er niet bij is, zoals vandaag, heb je een groot probleem.het is te hopen dat Jorgensen weer in de buurt komt van zijn niveau uit zijn eerste seizoen maar ik heb daar een hard hoofd in.als je hem vandaag ook zag in die half uur dat die mee deed, ongelooflijk wat slecht.sowieso stortte Feyenoord in na die wissels. Alle 3 waren verschrikkelijk slecht, daardoor sta je toch ineens met 8 man...

15 september 2019 om 21:28

Hoezo, we hebben vandaag 5 keer gescoord? En buiten dat, Berghuis, Jorgensen en Toornstra zijn altijd goed voor veel doelpunten. No worries.

16 september 2019 om 09:22

Toornstra scoort er gemiddeld 8 in de eredivisie waarvan de meeste thuis want uit scoort hij vrijwel nooit. Dus er zijn wel degelijk genoeg zorgen m.b.t. doelpunten maken, Jorgensen moeten we nog maar is zien hoe zijn niveau is als hij weer wedstrijdfit is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren