Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het zal niet gemakkelijk zijn om Finnbogason hier op te volgen'

Laatste update:

Bij sc Heerenveen verwachten de supporters veel van Thomas Dalgaard. De aanvaller maakte in het afgelopen seizoen achttien doelpunten voor Viborg in de Deense competitie en is naar Friesland gehaald als opvolger voor de naar Real Sociedad vertrokken Alfred Finnbogason. Dalgaard maakte zaterdag tegen Levante zijn debuut, maar kon een 0-1 nederlaag niet voorkomen.

De spits hoopt dat zijn wedstrijd zonder een goal een incident zal blijken: "Mijn doel is om veel doelpunten te blijven maken", zei hij voor de camera van FOX Sports. "Ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn om Alfred Finnbogason op te volgen, maar ik ga mijn best doen. Hij maakte vorig seizoen 29 doelpunten in de competitie en ik ga proberen om bij dat aantal in de buurt te komen."

De dertigjarige Dalgaard merkt op dat de Nederlanders wel wat op Denen lijken en hij verwacht daarom niet veel last te zullen hebben van aanpassingsproblemen. Dalgaard kreeg tegen Levante nog een goede kans om te scoren, maar wist zijn debuut niet op te luisteren met een doelpunt.

Ik heb hoge verwachtingen van Thomas Dalgaard

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb er zeker hoge verwachtingen van. Maar dat is enkel gebaseerd op het feit dat ik Heerenveen (en Groningen) uitstekende scouts vind hebben. Bij SC al helemaal wat spitsen betreft. Ben erg benieuwd

Ik denk dat hin het wel goed gaat doen. Je kon tegen Levamte zien dat hij heel graag wil.

3 augustus 2014 om 00:28

Ik wil ook wel graag, maar al zou ik 34 wedstrijden bij Heerenveen in de spits mogen staan, dan nog vrees ik dat mijn beperkte kwaliteiten er voor gaan zorgen dat ik zeker niet vaker dan 1 a 2x ga scoren.
Aan alleen wilskracht heb je dus niks.
Hij heeft vanavond tegen levante in mijn ogen niks laten zien waardoor ik zou kunnen denken dat hij een echte aanwinst zal zijn. Ik vind het een beetje een trage houten klaas.

Maar hij verdient het voordeel van de twijfel, aangezien dit zijn eerste minuten waren.

Zo'n spits wil elk team wel hebben gezien de statistieken van de afgelopen jaren. Niet spelen, maar toch scoren.

2 augustus 2014 om 22:46

Niet spelen, maar toch scoren??? Wat bedoel je daarmee?

3 augustus 2014 om 04:54

Kijk maar eens naar zijn statistieken aan de rechterkant van deze pagina.

Als hij ook alle penalty's neemt zit hij al op de helft! Ben erg benieuwd wat deze jongen zal laten zien komend seizoen.

Nou zo goed vond ik finnbogason nou ook weer niet, heerenveen heeft betere spitsen gehad.

2 augustus 2014 om 23:22

Eens. Finnbogason is de minste van het bekende rijtje van topspitsen. Alves de allerbeste, helaas heeft hij verkeerde keuzes gemaakt.

3 augustus 2014 om 12:45

Mensen verwachten schijnbaar de perfecte spits. Geweldig meevoetballen, technisch. scoren etc.
Tja dat is niet realistisch. Finnbogason deed wat hij moest doen, de ballen er in tikken en hard werken. 2de helft van het afgelopen seizoen ging even wat minder, maar dat zie je bijna bij elke speler als er clubs aan die jongens zitten te trekken.
Spits zijn betekent goals scoren, en daar heeft hij in zijn tijd bij Heerenveen ruim aan voldaan.

We hebben betere spitsen gehad, maar vergeet niet dat sommige van hen in een veel beter team speelde en een jongen als Alves was een ander type spits. Neem jongens als Allback of Alves, die speelden toch in een veel sterker team wat erg goed voetbal speelde.

Een ervaren jongen dus waarom zou die het niet kunnen. Sowieso zijn ze Heerenveen heel goed in het produceren van doelpuntenmachines.

Kunnen ze bij ADO wat van leren. Behalve bulykin scoren ADO spitsen vaak rond de 10 goals ipv rond de 20

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren