Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het wordt inderdaad wel eens tijd dat hij promoveert naar de Eredivisie’

Laatste update:

Hans de Koning stond vijf keer op de drempel van de Eredivisie: de oefenmeester redde het in het verleden bij TOP Oss, Helmond Sport en FC Volendam (drie keer) net niet. Met Go Ahead Eagles gaat hij tegen De Graafschap op voor een zesde poging.

/

“Kijk wat hij daar in korte tijd heeft neergezet, hoe hij het team weer op de rails heeft gekregen”, zegt oud-prof Marcel van der Sloot, die in Oss samenwerkte met De Koning, tegen Voetbal International. Volgens Van der Sloot zou De Koning sowieso een kans verdienen in de Eredivisie. “Hij zou ook in staat zijn een club als Excelsior met goed voetbal in de Eredivisie te houden.”

Johan Steur, bij FC Volendam assistent van De Koning, vindt het ook tijd dat de coach naar de Eredivisie gaat. Volgens Steur zijn het ‘momenten’ die De Koning de das omdoen. “Dan moet je ook een beetje geluk hebben. Ik gun hem de Eredivisie nu van harte.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 mei 2016 om 17:37

Vind jou reactie meer op club gericht... Hans verdiend het naar zo veel playoff wedstrijden promotie.

19 mei 2016 om 17:44

Jazeker, WII schakelt NAC uit, Graafschap verliest van Gae, maar heeft vrije doorgang door uitschakeling Nac.

Wat het belang is van de Knvb om het Twente nieuws nu te brengen? WII speelt nergens meer voor, waardoor NAC waarschijnlijk wint en uit de JL gaat naar de ED. Voor Twente in de JL zal dat gunstiger zijn, omdat de kans dan groter is dat ze na een jaar terug keren in de ED (een sterke concurrent minder).

19 mei 2016 om 17:54

Alleen al vanwege de laatste wedstrijd die ze speelde in de reguliere competitie vind ik het al terecht als De Graafschap blijft.

Overigens, wordt jij betaalt door onze Zweedse vrienden om met hun logo te reageren op een site?

als het je niet lukt mag je het van mij volgend jaar samen met rene hake nog een keer proberen

Waarom moet twente uitgerekend nu degraderen snik snik

Als nummer 17 hadden ze rechtstreeks moeten degraderen en plaats maken voor de nummer 2 van de 1e divisie VVV Venlo.

Dat zou tenminste in iedere fatsoenlijke competitie gebeurd zijn, maar alléén in Nederland krijgt de nummer 17 nog een herkansing.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren