Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was mijn droom om mijn hele loopbaan voor Real Madrid te spelen’

Laatste update:

Voor Borja Valero is de oefenwedstrijd van zaterdag tussen Fiorentina en Real Madrid een bijzondere ontmoeting. De 29-jarige middenvelder van la Viola doorliep immers de jeugdopleiding van de Spaanse topclub, maar kwam uiteindelijk niet verder dan twee duels in de hoofdmacht.

/

“Het is zeker een speciale wedstrijd”, erkende Valero vrijdag, daags voor de oefenwedstrijd in Warschau. “Ik ben daar opgegroeid, ze hebben mij daar alles geleerd. Het zal speciaal zijn. Het was mijn droom om mijn hele loopbaan voor Real Madrid te spelen. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn. Maar ik ben trots op datgene wat ik tot nu toe heb bereikt.”

Valero speelde in de jaren na zijn periode in Madrid voor Real Mallorca en West Bromwich Albion en maakte medio 2010 de overstap naar Villarreal. In de keramiekstad liet de spelmaker twee seizoenen lang een uitstekende indruk achter. Ook de fans van Fiorentina lopen weg met Valero: in de voorbije twee voetbaljaargangen was hij goed voor liefst 22 assists.

Borja Valero zou bij een absolute topclub niet misstaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij komt net te koort voor de absolute top zit denk ik wel goed bij fiorentina

hij komt te kort voor de top, maar de subtop of net daar onder kan hij prima aan. kortom hij is prima op zn plek in Florence. goede speler voor firontina

Toen hij degradeerde met Villareal had ik hem heel graag gewild bij Fenerbahce. Helaas kwam aragounes toen met Josico -_-'

Kwam idd net te kort voor de top. Maar zeker weten een hele goede middenvelder!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren