Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het klopt dat ik de leeftijd heb om eens een andere stap te gaan maken’

Laatste update:

Jan-Arie van der Heijden weet niet of hij komend seizoen nog voor Vitesse speelt. De 26-jarige verdediger annex middenvelder beschikt over een aflopende verbintenis, maar er hebben nog geen oriënterende gesprekken over een eventueel langer contract plaatsgevonden. Van der Heijden heeft zelfs nog niets van de clubleiding gehoord.

/

“Ik heb geen idee wat de toekomst brengt”, erkent Van der Heijden in gesprek met Voetbal International. “Het klopt dat ik de leeftijd heb om eens een andere stap te gaan maken, maar eerst wacht ik af. Ik heb het enorm naar mijn zin hier. Ik heb dan ook geen haast.” Van der Heijden kwam in de zomer van 2011 over van Ajax, waar hij niet wist door te breken.

Van der Heijden wil ooit een keer in het buitenland spelen. “Een voorkeur? Nee, niet echt. In het buitenland spelen is een droom die ik al van jongs af aan heb. We zien het wel. Nu wil ik eerst een goed seizoen spelen met Vitesse en bovenin meedraaien.”

Zou Jan-Arie van der Heijden er goed aandoen om een nieuw contract met Vitesse aan te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou het dan niet slim zijn om als Ajax zijnde hem terug te willen halen? Hij is een uitstekende verdediger die ook gewoon als verdedigende middenvelder neergezet kan worden.

26 oktober 2014 om 13:41

Denk niet dat Ajax hem zal halen, aangezien ze Moisander, Denswil, Viergever en Zinling al hebben, en te gierig zijn om extra uit te geven daar in Amsterdam.

26 oktober 2014 om 14:35

Hij is gratis naar dit jaar en moisander mag weg en zimling is alleen dit jaar gehuurd...

26 oktober 2014 om 13:42

Ik zou voor Vejinovic en Sinkgraven gaan in de winterstop. Dan heb je een goed middenveld . De rest is eigenlijk goed bij Ajax. Van der Heijden is compleet overbodig.

26 oktober 2014 om 13:44

Ik denk dat vejinovic 10 mil kost en sinkgraven 6/7? Denk niet dat ajax dat uit gaat geven..

26 oktober 2014 om 13:53

Denk dat geen enkele club in Nederland dat gaat betalen, het grote geld zit hier niet. Misschien als een sjeik langskomt dat je dat vangt maar ben bang dat het je vies tegenvalt

26 oktober 2014 om 13:59

Ajax heeft dus genoeg spelers voor die posities...
Een back-up voor Klaassen zal nog wel kunnen. Voor de rest is Ajax gewoon op elke positie goed (genoeg) bezet.

Wat is dat toch ? een droom om ooit in het buitenland te spelen??
Bedoelen ze veel geld verdienen?
het gaat om het spelletje dat je betaald mag spelen , wat wil je meer?

26 oktober 2014 om 13:56

Wat van de wereld zien, zonnig land om te wonen, relaxte sfeer etc.

26 oktober 2014 om 14:02

Alsof een voetballer geen ambitie mag hebben om in het buitenland te willen spelen? Naast het niveauverschil,stijl van spelen en het salaris, lijkt me dat ook een voetballer levenservaring wilt opdoen in een ander land en een nieuwe cultuur wilt beleven. Mag dat niet omdat voetbal 'leuk' is en dan moeten ze maar 'gewoon' hier blijven?

26 oktober 2014 om 14:21

Dat vraag ik niet
Ik vraag me af wat dat is de droom om in #het Buitenland te spelen
Je hebt toch voorkeuren? in het buitenland is ook een pracht uitdaging, maar het Buitenland is ook Australie , India , of waar dan ook dan gaat t m.i. om geld, of een laag niveau land.

Geef aan wat voor land
Engeland, Italie Spanje, dan zeg je tenminste iets waar ambitie uitspreekt

26 oktober 2014 om 15:22

Wat een flauwekul. Het is de ambitie van die jongen om ooit in het buitenland te spelen, niks mis mee, het hoeft ook niet altijd om geld te gaan, al wordt er veelal meer betaald.

Ajax is zeker bereidt om drie miljoen uit te geven voor Sinkgraven. En Vejinovic zou ongeveer hetzelfde moeten kosten . (Oh ja en de lezers van voetbalzone, ik pik idd ook wat op van Kolbeinn de speler hoe ik m'n account heb genoemd naar das lan geleden en ik ben niet echt fan van hem. Weet iemand hoe je je naam kan veranderen want dat vraag ik me lang af. Maar ik vraag me eigenlijk af of Ajax er zo goed aan doet om Moisander te verkopen. Denswil komt denk ik echt nog te kort.

26 oktober 2014 om 14:40

Maak een nieuw account

26 oktober 2014 om 16:52

Vejenovic 3 miljoen? En jij denkt dat Vitesse 'm voor dat fooitje aan Ajax gaat verkopen? Die tijden zijn inmiddels wel voorbij hoor, Ajax mag de hoofdprijs betalen mochten ze 'm willen halen

Zeker geen stap hogerop, opbouwend goed verdedigend matig

26 oktober 2014 om 14:18

Das toch ongeveer hetzelfde als bij Moisander dit seizoen. Maar ik zie idd geen competitie waarin hij zou passen.

Ik denk ook dat hijte kort komt. Leuk voor de eredivisie, maar meer zit er niet in.

Mijn advies aan vd Heijden is:ga inderdaad naar een andere club in europa,want je denk toch niet echt dat vitesse voor meer geld jou gaat verlengen.hij is opbouwend van goed niveau,maar verdedigend is het een stuk minder en hij maakt veel fouten.
Overigens is hij niet de enige,want de rest van de verdediging van vitesse is ook matig incl weggeef piet.
We spelen te vaak sinterklaas achterin bij vitesse en de tegenstanders maken graag gebruik van de cadeau's die worden weggegeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren