Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is aangeboren, je kan nooit veranderen van rood naar blauw of andersom’

Laatste update:

Rangers FC - Celtic, Boca Juniors - River Plate of AC Milan - Internazionale, het zijn allemaal bekende derby’s. Een van de meest bijzondere derby’s vindt echter plaats in Spakenburg, een oud vissersdorp in de provincie Utrecht. Behoudens wat dagjesmensen een rustig dorp, maar tweemaal per jaar kleurt het dorp blauw en rood en zijn vrienden even geen vrienden meer. De Westmaat is het toneel van de Spakenburgse derby: IJsselmeervogels tegen S.V. Spakenburg. De jongens van IJsselmeervogels 4 namen DAZN mee op een dag vol spanning.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon kiezen voor rood EN blauw! 😜

18 oktober 2019 om 00:03

Eens!

Hoe geweldig is dit deze derby. Meer passie dan in menig andere derby. Ik hoop er snel er snel weer bij te zijn als supporter van Paars 😉

Ik ben er afgelopen week als 'toerist' geweest, het is echt een bijzonder sfeertje daar. Bij veel huizen hangt een rode of een blauwe vlag uit, er lopen mensen in corteo met fakkels naar het stadionnetje. Maar desondanks hing er naar mijn beleving een gemoedelijk sfeertje. Ik stond wel tussen flink wat andere toeristen, ondanks dat ik in een 'rood' vak stond werden de doelpunten matig gevierd. Aan de ene kant is het deels jammer dat er zoveel toeristen bij zo'n pot zijn, aan de andere kant was het wel lekker gevuld en was er een mooi sfeertje. Ook mooi dat de spelers het echt als een derby vieren, die rode kaart zegt wel alles.

18 oktober 2019 om 12:45

Waarom vind je dat jammer, is toch mooi dat dat ook gewoon kan? Zoveel zijn het er nu ook weer niet. On: ben zelf als Amersfoorter regelmatig op de fiets gestapt vroeger voor deze wedstrijden, pure nostalgie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren