Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het ging niet lekker meer en ik voelde me ook niet meer gewaardeerd bij Ajax’

Laatste update:

FC Groningen staat zaterdag tegenover Ajax en de noorderlingen gaan proberen een goed resultaat te realiseren om zicht te houden op de play-offs voor Europees voetbal. Deyovaisio Zeefuik, tegenwoordig actief bij de Trots van het Noorden, kijkt uit naar de confrontatie met zijn voormalig werkgever, waar hij in januari 2018 in eerste instantie op huurbasis vertrok.

“Als Amsterdammer is voetballen bij Ajax natuurlijk je droom", zegt Zeefuik in een interview met Voetbal International. “Maar het ging niet lekker meer en ik voelde me ook niet meer gewaardeerd. Ik moest gewoon naar een andere club om te laten zien wat ik kan. Me ergens anders weer bewijzen. Ik voel me nu weer gewaardeerd.”

“Ik hoorde dat ik een publiekslieveling ben hier. Dat vind ik echt mooi. Daardoor ga je beter spelen en krijg je ook meer zelfvertrouwen", vervolgt de verdediger, die denkt dat hij goed past bij de club van trainer Danny Buijs. “De felheid in mijn spel zien ze hier graag. Ik voel me op mijn plekje. Van Ajax naar FC Groningen is in principe een stapje terug, maar voor mij geldt dat niet.”

Zeefuik is blij dat hij nu iedere week aan spelen toekomt, aangezien hij zich daardoor kan ontwikkelen. De 21-jarige vleugelverdediger sluit een terugkeer bij Ajax niet uit. “Ajax is natuurlijk ook een mooie club en als die kans zou komen, pak je die. Maar ik denk niet dát die kans gaat komen, al weet je nooit hoe een voetbalcarrière gaat lopen.”

Wat verwacht jij van FC Groningen-Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem ook Ajax-onwaardig. Maakte zoveel verdedigende fouten en mist gewoon het talent en vermogen om een echte ajaxspeler te worden.

18 april 2019 om 11:40

Wat was deze man slecht. Basisplaats tegen Roda, in de rust werd hij gewisseld bij een 1-1 stand. Ajax wint alsnog. Twente-Ajax, 0-2 bij rust. Zeefuik erin. Uitslag 3-3. AZ uit. Basisplaats, speelde hij dramatisch, werd gewisseld in de rust bij een 1-1 stand. Ajax wint alsnog...

18 april 2019 om 12:45

Dat zijn wel heel gemakkelijke punten om aan te halen, haha. Als de rechtsback van al die tussenstanden en uitslagen de oorzaak is, is er ergens anders in het team ook wel iets structureel mis.

18 april 2019 om 14:20

Geen toeval hoor als je de wedstrijd nog kunt kantelen na zijn wissel. En dat meerdere wedstrijden. Als je gewisseld wordt in de rust en je bent niet geblesseerd en je vervanger heet Orejuela dan weet ik genoeg. Kijk even de wedstrijden terug. Hij was echt verschrikkelijk. Speelde na AZ uit ook geen éã©n wedstrijd meer. Logisch...

Ik vond hem in de jeugd altijd wel prima spelen, maar nooit erboven uit steken. Je weet alleen dat niet iedereen bij Ajax in de jeugd ook bij het 1e structureel kan komen en daar is ook niets mis mee. Goed om te zien dat hij zijn draai bij Groningen heeft gevonden.!

Prima voetballer,

heeft een beetje pech gehad met de Europese wedstrijden onder Keizer bij Ajax.

18 april 2019 om 14:38

Dom van Keizer om hem in te brengen bij Rosenborg.

Prima eredivisie voetballer en dat bewijst hij ook. Maar ik vraag me af of er ooit een stap naar een topclub in zit voor hem.

18 april 2019 om 11:22

Ik denk eerlijk gezegd dat het een mooie clubvoetballer blijft voor het niveau van FC Groningen, waar niets mis mee is.

Echter hij is pas 21, je weet maar nooit. Wie had bijvoorbeeld ooit gedacht dat Marten de Roon in Oranje zou belanden?

En nu de Koning van Groningen. Kan snel gaan

Echt geschikt voor een topclub vind ik hem niet, maar zoals ik hem nu zie voetballen bij Groningen doet hij het naar behoren. Of een stap na de traditionele top 3 in de toekomst in het verschiet ligt voor hem, dat is voor mij de vraag. Maar voor nu een prima speler voor Groningen.

Ik denk als je veel Eredivisie buitenspelers zou vragen tegen wie ze niet graag spelen dat zeefuim hoog zou staan. Hij is snel en fysiek echt een beast aan het worden. Echt zo type die je 2x tegen komt. Een goeie agressie alleen moet hij op sommige plekken op het veld wat slimmer zijn. Aan de bal vind ik dat hij zich leuk aan het ontwikkelen is (daar kwam hij voor de top echt te kort in) Zijn voorzet moet beter.
Kijk naar een Van Dijk/Hateboer. het is niet zo dat je PSV of Ajax perse nodig bent zoals sommige altijd doen stelle

Toe zeg, niet gewaardeerd is een te groot woord. Ieder jaar word er bij Ajax zwaar door geselecteerd met spelers die het net niet zullen halen voor het 1e maar op eredivisieniveau nog uitstekend kunnen functioneren. De lat ligt bij Ajax nu 1x ontzettend hoog en die zal in de toekomst nog wel hoger komen te liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren