Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hertha versterkt zich na vertrek Dilrosun met voormalig Eredivisie-smaakmaker

Laatste update:

Chidera Ejuke speelt in het aankomende seizoen voor Hertha BSC, zo maakt de club woensdag bekend via de officiële kanalen. Ejuke wordt voor een jaar gehuurd van het Russische CSKA Moskou. De huurtransfer van de 24-jarige Nigeriaan liet even op zich wachten vanwege het papierwerk, maar is nu volledig afgerond.

Ejuke speelde in het seizoen 2019/20 voor sc Heerenveen dat hem voor 2 miljoen euro kocht van Vålerenga. In Friesland scoorde Ejuke 9 keer in 25 Eredivisiewedstrijden. Daarnaast gaf hij 4 assists. Een jaar later werd hij voor 11,5 miljoen euro verkocht aan CSKA Moskou, waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde. Nu gaat Ejuke de naar Feyenoord vertrokken Javairo Dilrosun vervangen in Berlijn. Hij gaat spelen met rugnummer 40.

Hertha heeft geen optie tot koop afgesproken met de Russische club. In Moskou ligt Ejuke nog vast tot medio 2024. De technisch directeur van Hertha, Fredi Bobic, is tevreden met zijn nieuwe aanwinst. “Chidera heeft zichzelf in verschillende Europese competities bewezen. Hij voegt snelheid, techniek en scorend vermogen toe aan de selectie. We zijn er zeker van dat hij een versterking is voor onze selectie.” Ook Ejuke zelf kijkt uit naar de samenwerking. “Ik kan niet wachten om te spelen voor Hertha in de Bundesliga. Een hele mooie uitdaging. Ik wil de club vooruit helpen.”

Hertha wist zich in het afgelopen seizoen pas op de allerlaatste dag in de play-offs te handhaven. De heenwedstrijd in Berlijn tegen HSV ging namelijk met 0-1 verloren. Een doelpunt van Ludovit Reis leek Hertha fataal te worden. In de return wist die Alte Dame het tij te keren en werd er verrassend genoeg een 0-2 zege geboekt. Dedryck Boyata, ex-verdediger van FC Twente, was daar medeverantwoordelijk voor. In het aankomende seizoen hoopt de Berlijnse club een hoger niveau aan te tikken. Daar moet Ejuke een aandeel in gaan leveren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Smaakmaker vind ik een groot woord. Was best aardig bij Heerenveen maar niet meer dan dat hoor

13 juli 2022 om 17:44

Jij hebt blijkbaar hem 0 wedstrijden zien spelen. Was een genot hem aan het voetballen te zien. Hield elke wedstrijd minimaal 2 man bezig, soms zelfs meer.

13 juli 2022 om 19:21

Nou, smaken verschillen. Zo'n genot was het niet altijd hoor. Verschrikkelijk egoïstisch en miste de mooiste kansen. Ik snap best dat supporters een haat/liefde verhouding hadden met Ejuke. Als het lukte prachtig, maar vaak was het ook echt slecht.

13 juli 2022 om 17:53

Misschien onzinnig, maar mi heeft de term 'smaakmaker' weinig met kwaliteit te maken (hoewel Ejuke die zeker etaleerde bij Heerenveen), een smaakmaker is meer een leuke speler om te zien en dat kan volgens mij niemand ontkennen mbt Ejuke.

13 juli 2022 om 17:54

Wat een speler was dat zeg, een genot om naar te kijken. Als hij zijn rendement ook nog eens opschroeft dan vind ik het écht een soort Ronaldinho-light

13 juli 2022 om 18:11

In geen tijden zo'n fijne buitenspeler gezien bij ons. Echt een geweldige linksbuiten. Zo vreselijk handig. En een hele leuke gozer

Ben benieuwd wat hij nog kan laten zien. In Nederland was het echt wel een uitblinker, maar in Rusland niet heel bijzonder gepresteerd.

Ben benieuwd of hij het niveau aankan in de Bundesliga. Was ook tegen Feyenoord aan de kant van CSKA één van de gevaarlijkste spelers.

Dan gaan ze er nog op vooruit ook …

Niet slecht gedaan, 4 miljoen voor Dilrosun incasseren en Ejuke, die 2 klasse beter is, ervoor in de plaats terug halen

13 juli 2022 om 18:09

Ja huren is op korte termijn natuurlijk effectief.

13 juli 2022 om 19:20

Twee klasse beter nog wel. Interesting. Tell me more about his game at CSKA @raubaht? Want als je zoiets zegt, dan ben ik wel benieuwd waarom hij 2 keer beter is dan iemand die het al op een hoger niveau heeft laten zien dan Rusland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren