Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hernieuwde interesse in Feyenoorder; Te Kloese stelt vraagprijs voor 2024 vast’

Laatste update:

Lazio gaat in 2024 terugkomen voor Mats Wieffer, zo melden diverse Italiaanse media. De aanstaande Champions League-opponent van Feyenoord blijft gecharmeerd van de 23-jarige middenvelder, die in Rotterdam-Zuid nog tot medio 2027 vastligt. Volgens Corriere dello Sport wil i Biancocelesti in 2024 toeslaan en Wieffer contracteren. Feyenoord zou de drievoudig international van het Nederlands elftal momenteel taxeren op zo’n 25 miljoen euro.

Wieffer werd tijdens de afgelopen transferzomer meermaals gelinkt aan Lazio, dat tijdens de groepswedstrijd in de Europa League (1-0 winst) vorig seizoen onder de indruk was geraakt van de controleur. Volgens de Italiaanse tak van Sky hebben de Romeinen zelfs een bod van 15 miljoen euro uitgebracht op Wieffer, dat door algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese resoluut van tafel werd geveegd. Feyenoord zou van mening zijn dat Wieffer minstens 10 miljoen euro meer waard is dan het geboden bedrag.

Lazio slaagde er deze transferzomer niet in om Toma Basic en Matías Vecino van de hand te doen, waardoor het momenteel erg druk is op het middenveld. Wel wist de club vlak voor Deadline Day Matteo Guendouzi los te weken bij Olympique Marseille. De Franse international wordt dit seizoen gehuurd, waarna Lazio de optie heeft hem definitief over te nemen. Mogelijk wordt Guendouzi volgend seizoen teamgenoot van Wieffer, daar de Italianen in de Tukker een potentiële topper voor het middenveld zien. Lazio wil komend seizoen meer inkomsten genereren om het aantrekken van Wieffer te verwezenlijken.

Wieffer blijft voorlopig in ieder geval in De Kuip spelen. De middenvelder kende een teleurstellend begin van het seizoen, maar heeft zich inmiddels weer herpakt. Feyenoord pikte de rechtspoot vorige zomer voor slechts 575.000 euro op bij Excelsior, waarna hij in zijn debuutseizoen in Rotterdam-Zuid een belangrijke rol speelde in het kampioensjaar van de Stadionclub. Wieffer speelde tot dusver 42 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 7 assists. Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op 15 miljoen euro.

Is 25 miljoen euro de juiste vraagprijs voor Mats Wieffer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Wieffer zo blijft spelen als in de eerste wedstrijden van het seizoen dan vraag ik me af of Lazio nog interesse heeft over een maandje of 8.

8 september 2023 om 15:50

Je hebt duidelijk alleen de eerste wedstrijd gekeken, toen hij op 8 stond en Slot nog aan het puzzelen was.Speelt nu alweer drie wedstrijden op het niveau van afgelopen seizoen. En Slot had dus gelijk, dat interview blijft nu aan hem kleven...."Wieffer, ow die was toch uit vorm, dat heb ik ergens gelezen"

8 september 2023 om 15:51

Je bedoelt de wedstrijden waar hij op een onnatuurlijke positie neergezet werd? Heeft op zijn eigen plek weer ouderwets goed gespeeld. Dit doorzetten en over een maandje of 8 komen er wel betere clubs dan Lazio, 25 miljoen wordt dan al gauw 10 miljoen meer.

8 september 2023 om 15:51

Of als hij speelt zoals zijn laatste wedstrijd, dan vraag ik me af of Lazio niet meer moet betalen

8 september 2023 om 16:10

Als een Sangare 35 miljoen oplevert dan is 25 miljoen toch lachwekkend. Houthakker 35 miljoen, 45 miljoen voor een Me icaanse gifkikker (heeft het wel in de CL laten zien) vd een voetballer die ruimtes ziet en dan heb ik het niet over balletjes breed en terug.

8 september 2023 om 16:36

Helemaal mee eens 4fRedondo. Minstens 35 miljoen moet kunnen indien hij zijn vorm vasthoudt.

8 september 2023 om 16:50

Die hakt Wieffer zo in mootjes inderdaad.

8 september 2023 om 16:57

Mwa, niet overdrijven. Sangare heeft andere kwaliteiten, maar is een prima speler en heeft het al veel langer laten zien. Laat Wieffer nu maar laten zien dat hij het nog een keer kan

8 september 2023 om 20:25

Wat heeft Sangare dan precies meer laten zien? Volgens mij heeft Wieffer met zijn kampioenschap afgelopen seizoen al meer prijzen dan Sangare die geen enkele met PSV heeft behaald.

8 september 2023 om 22:17

Sangare heeft met PSV gewoon 5 prijzen gewonnen hoor, hoezo geen enkele prijs behaald? 3x de JCS en 2x de KNVB beker. Kortom: Meer prijzen dan Wieffer.

Vind het wel grappig dat Wieffer na één goed jaar gelijk al beter zou zijn dan Sangare wie al zeker 2 jaar op een hoog niveau meekan. Zoals Fr010frdam terecht zegt: Laat Wieffer het dit seizoen ook maar eens zien zonder Kokcu. Pas dan kunnen we de echte kwaliteiten van Wieffer bepalen.

8 september 2023 om 23:50

Frenkie speelde ruim een jaar in Ajax 1 (doorbraak in seizoen 2017/2018) om in Jan 2019 een contract te tekenen bij Barca voor 80 miljoen.

Het duurde best lang voordat Frenkie doorbrak en toch wisten we allemaal dat deze jonge ontiegelijk goed kon voetballen.

Unavar idem dito, al lijkt het erop dat hij het niet gaat redden.

Dus ja, jullie hebben gelijk dat hij het wat langer moet laten zien. Toch geniet ik wel van hem. Heb ik ook met Reijnders, Veerman, Schouten. Je ziet dat deze gasten kunnen voetballen en vooruit denken. Sangare vind ik meer een type De Roon. Ik spendeer liever geld aan jongens die van nature talent hebben dan aan harde werkers met een biody waar je u tegen zegt.

8 september 2023 om 15:52

Moet gewoon zijn draai nog even vinden zonder maatje Orkun op het middenveld, niet gelijk afschrijven op de eerste paar wedstrijden (waarbij hij de afgelopen twee wedstrijden gewoon weer goed speelt).

8 september 2023 om 16:29

Jij hebt niet meer gekeken na Fortuna thuis zeker Paul

8 september 2023 om 17:35

Paultjeeee je hebt er weer de ballen verstand van. Lekker geen wedstrijden kijken maar de media napraten. Goed bezig gozer!

8 september 2023 om 22:23

Als hij blijft spelen zoals vorig seizoen dan hebben ze aan 25M nog niet genoeg.

Een jaar verder is een eeuwigheid in voetbal. Er kan zo veel gebeuren. Ik geloof nooit dat Feyenoord een prijs zou noemen en al helemaal niet voor volgend jaar.

8 september 2023 om 15:54

Over drie maanden is het al 2024.

Ik vind het wel bijzonder dat Lazio zich in de tweede week van september gaat oriënteren op nieuwe transfers. Dan heb je in de zomer je huiswerk wel heel slecht gedaan.

8 september 2023 om 15:55

Of ze doen hun werk voor 2024 heel goed.

8 september 2023 om 16:05

Geloof er niks van dat Kloese aangeeft dat zijn prijs vast staat. Dat zou zo oliedom zijn. Wellicht speelt hij een hele geweldige CL dan gaat de prijs gewoon omhoog, andere kant zou het ook opeens minder gaan en dan krijg je nooit de 25 mln.

Dit is gewoon de voetbalzone topic/onderwerp een beetje aanvullen.

8 september 2023 om 20:54

Inderdaad, er zit nogal een groot verschil in scenario a en b. Scenario a betekend dat hij de volgende training z'n kruisband afscheurd en scenario b betekend dat hij eigenhandig Feyenoord richting de knock-out fase van de CL brengt. Het zijn 2 uitersten maar het verschil in de vraagprijs zal net zo groot zijn denk ik.

Dit zijn de leukste 'verhalen'.

Je wordt gevist uit de KKD zonder verwachtingen, helpt de club aan kampioenschap en opgeroepen voor Oranje.

Intussen veel internationale clubs die interesse hebben.

Was je een jaae geleden 400k of 500k waard, is dir nu 25 miljoen minimaal.

Geweldig!

8 september 2023 om 16:45

En dit kan volgende zomer weer 4 miljoen zijn bij drama in z’n uiterste geval of 50 miljoen bij een fantastisch en fantastisch champions league avontuur. Een jaar is nog heeeel ver weg

Wieffer maakte zijn debuut pas na t wk toch? En lazio was groepsfase dus lijkt me sterk als ze toen onder de indruk waren geraakt?!

8 september 2023 om 16:00

Of hij na het wk zijn debuut heeft gemaakt, heb ik niet helemaal scherp, maar dat hij daarna pas in de basis kwam en indruk maakte, klopt wel.

Misschien waren ze onder de indruk van zijn warming up…

8 september 2023 om 16:03

Nee hoor...volgens mij kwam hij erin bij Lazio uit...dat was de eerste europa league wedstrijd van de poulefase...

Matsie! Geweldige speler. Ik denk mijn favoriete Feyenoorder atm. Ik vind hem dus qua speelstijl heel erg lijken op Busquets. Allebei lang en erg goed in de korte combinatie. Daarnaast is Wieffer verdedigend sterk, fysiek is hij ook enorm gegroeid. Het experiment Wieffer op 8 werkte duidelijk niet. Als Wieffer zich staande kan houden in de CL komen er mooie clubs voor hem aankomende zomer, wellicht wel beter dan Lazio.

En ik heb het sinds zijn debuut al gezegd, Mats staat naast frenkie op het EK 2024. Mark my words!

Ik blijf het volhouden dat dit geen bijzondere speler is, en die 25mil zou ik echt buitenproportioneel vinden. Maar oké, eerst het jaar maar eens afmaken en dan zou ik pas gaan praten over bedragen, niet aan 't begin van het seizoen.

8 september 2023 om 17:00

Hij heeft afgelopen jaar al bewezen een bijzondere speler te zijn.
Komt van Excelsior, haakt direct aan, komt bij het Nederlands elftal en Koeman is onder de indruk van zijn inzicht en voetballende kwaliteiten.

8 september 2023 om 17:00

Ik vind hem een stuk bijzonderder dan Sangare en die heeft 35 miljoen opgeleverd...

8 september 2023 om 18:53

Misschien even beargumenteren waarom je het geen bijzondere speler vindt?

25M is natuurlijk een uitstekend bedrag om hem komende zomer voor te verkopen. Kan Zerrouki (misschien nog wel beter en meer mogelijkheden) doorschuiven naar de basis op ‘6’!

8 september 2023 om 17:38

Ik vind Zerrouki geenszins beter. Maar hij kan een leuke vervanger worden bij vertrek.

Feyenoord heeft geen noodzaak om hem te verkopen. 25 miljoen is een prima bedrag, maar met een goed seizoen en CL zou het mooi zijn als daar 10 miljoen bij zou komen.

Wat moet je nou bij Lazio? Dat is de club die wij dit seizoen twee keer in de CL hebben verslagen

Feyenoord zal echt geen bedragen noemen. De poulefase CL kan een potentiële prijsopdrijver worden.

Wieffer, een van de meest overschatte spelers van dit moment. Gewoon een modale middenvelder, that’s it. Onbegrijpelijk dat hij bij het NL elftal zit. En dan taxeren op 25 miljoen!? Crazy

25 miljoen is mega veel geld, voor een speler als, met respect Mats Wieffer.
Misschien moet Feyenoord dit gewoon doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren