Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hernieuwde interesse in Edson Álvarez na afgeketste transfer naar Dortmund

Laatste update:

West Ham United houdt de ontwikkelingen rondom Edson Álvarez nauwlettend in de gaten, zo meldt Voetbal International. De club ziet zijn kans schoon om te profiteren van het feit dat Borussia Dortmund de stekker uit de onderhandelingen met Ajax heeft getrokken. De interesse van the Hammers was al langer bekend, maar de club heeft na het terugtrekken van Dortmund nu ook de beste papieren om hem van Ajax over te nemen.

West Ham zal met argusogen naar de ontwikkeling rondom de Mexicaan gekeken hebben, daar de Londense club hem als vervanger voor Declan Rice ziet. De aanvoerder van West Ham wordt spoedig de nieuwste zomeraanwinst van Arsenal, dat zo’n 116 miljoen euro voor hem betaalt. Dankzij deze aanstaande transfer hebben de recente winnaars van de UEFA Conference League een flink bedrag te besteden. Bovendien is Rice net als Álvarez een verdedigend ingestelde middenvelder.

De Mexicaanse middenvelder annex verdediger was al persoonlijk rond met die Borussen, maar zag een transfer naar de Bundesliga woensdag definitief in het water vallen. Ajax verlangt een transfersom van veertig miljoen euro exclusief bonussen voor de mandekker. Inclusief salaris zou de Duitse club dan zo’n zestig tot zeventig miljoen euro kwijt zijn voor de Mexicaans international, en dat vindt de clubleiding van Dortmund te gortig.

Daarnaast staat de Duitse grootmacht op het punt om het contract van Emre Can te verlengen. In Dortmund gelooft men dat Can het middenveld ook zou kunnen leiden, en daardoor wordt de transfer van Álvarez als overbodige luxe gezien. BVB zou, als het tóch besluit iemand aan te trekken, liever voor de goedkopere Felix Nmecha (VfL Wolfsburg) gaan. Het is daarentegen niet zo dat Dortmund geen geld heeft om te besteden. De club verkocht eerder deze transferperiode Jude Bellingham voor meer dan honderd miljoen euro aan Real Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perfect voor hem! De 1 op 1 vervanger van iemand die vertrekt + een mooie competitie + een mooi salaris + Londen om te wonen

29 juni 2023 om 19:28

Maar een team waarvan het maar de vraag is hoe groot de kans is dat ze elk jaar Europees voetbal spelen, laat staan CL.

29 juni 2023 om 19:31

Zijn familie schijnt dus wel een tijdje in London gewoon te hebben, meen ik gelezen te hebben. Dus dat kan natuurlijk ook als voordeel werken. Dortmund als club mooier, de PL als competitie mooier. Beter salaris en voor Ajax is het waarschijnlijk ook gunstiger

29 juni 2023 om 19:42

Londen als stad 10x mooier. En WH gaat straks heel veel geld over hebben om de vervanger van Rice te halen.

29 juni 2023 om 19:47

Wel een team met geld al water en mocht hij het daar goed doen, dat is de kans zeer groot dat een ander team uit de PL interesse toont aangezien ze daar geld zat hebben. Zou het wel een mooie (tussen)stap vinden.

29 juni 2023 om 20:52

Klopt maar wel ieder jaar tegen minimaal 4/5/6 topploegen (even afhankelijk van wie je daar topploegen vindt), + wedstrijden in andere prachtige, volle, grote stadions

29 juni 2023 om 19:30

Meest profijt heeft toch wel Ajax. Engelse betalen altijd (te)veel. Dortmund was een prachtige club geweest om zijn vervolg stap te maken.

29 juni 2023 om 19:31

Hahaha Alvarez zien als de 1 op 1 vervanger van Rice…. Dat is gelijk aan Matthijs de Ligt verkopen , en Beugelsdijk hem laten vervangen.

29 juni 2023 om 19:38

Het doet je pijn hè dat hij interesse geniet. Helaas je zag het fout hij kan toch wat met een bal.
En weer gewoon kassa voor Ajax.
Yes ook na een bagger seizoen.

29 juni 2023 om 20:05

Of Gakpo verkopen en Noa Lang hem laten vervangen, of niet Baradona ?

29 juni 2023 om 20:50

Zeg ook nergens dat ik als West Ham zijnde Alvarez als vervanger van Rice zou halen , maar de werkelijkheid is toch dat het een niet helemaal los van het ander gezien kan worden

29 juni 2023 om 19:34

Daar heb je ook wel een mooi salaris nodig, Londen is me toch een partij duur om in te wonen, zou mij niets verbazen als het qua wonen de duurste stad van Europa is 😜 voor Ajax wel jammer dat Dortmund niet meer in de race is, dan kon je ze nog tegen elkaar uitspelen

29 juni 2023 om 21:37

Haha is dat zo ja? Zal uiteindelijk geen belemmering zijn gok ik zo 😂. Idd jammer dat Dortmund niet meer in de race is maar je weet nooit welke clubs nog gaan reageren als hij bv. persoonlijk ineens rond is

29 juni 2023 om 19:38

Zeker @WimKieft! Zijn familie heeft in het eerste half jaar dat hij bij Ajax speelde ook in London gewoond dus is ook wel een voordeel. Verwacht dat de PL hem ook prima ligt en hij met zijn type spel een gewaardeerde kracht bij WHU zal worden.

Laten we hopen dat ze minstens hetzelfde willen betalen als Dortmund

29 juni 2023 om 19:28

Ik hoop dat ze net zoveel willen betalen als dat ze voor zijn voorganger ontvangen nee ik denk dat Ajax blij mag zijn met 40 miljoen. Nog een jaar Alvarez zou ook niet verkeerd zijn overigens, wellicht zijn contract opwaarderen

29 juni 2023 om 19:40

West Ham staat op het punt meer dan 100 miljoen te vangen voor Rice. Denk dat zij wel 40 miljoen over hebben voor Edson.

29 juni 2023 om 23:21

Scheelt daarbij dat Engelse ploegen over het algemeen sowieso hogere transfersommen op tafel leggen dan de gemiddelde Bundesliga club.

Misschien maar beter ook. In die competitie kan hij lekker hard zijn en die gasten betalen veel meer dan een Dortmund.

29 juni 2023 om 22:50

Was ook mijn eerste gedachte. Trek die knip maar. Benieuwd wat zijn vertrek gaat opleveren op het middenveld.

Is nu ook echt de stekker eruit of is t VZ die stemming aan t maken is.

29 juni 2023 om 19:30

Zal ergens in het midden liggen

29 juni 2023 om 19:31

Ok dan ga ik nog ff uit van t laatste tot ik wat andere bronnen hetzelfde hoor zeggen 😁

29 juni 2023 om 19:34

VZ hoeft tegenwoordig tijdens de transferperiode alleen nog maar het account van Fabrizo Romano in de gaten te houden dan krijgen ze alles op een presenteerblaadje …

Het kan ook een onderhandelingsstrategie zijn van BVB en dat ze later terugkomen, maar dat het onderhandelen stroef verloopt met Ajax kan je volgens mij wel zeggen.

29 juni 2023 om 19:41

De window is officieel ook nog niet geopend, en voor Ajax dat als beursgenoteerd bedrijf te boek staat is het dan ook beter als het na 1 juli pas bekend word gemaakt. Ik denk persoonlijk dus nog niet dat BVB de stekker er al volledig uit heeft getrokken.

29 juni 2023 om 19:43

Leek mij ook in eerste instantie onderhandelingstactieken en goeie ook. Maar vond wel opvallend dat VZ zo stellig is terwijl ik me afvraag of dat ook echt zo is.

29 juni 2023 om 19:56

Er zijn sowieso heel veel verschillende bronnen die verschillende dingen melden, waardoor het bijna onmogelijk is om de waarheid eruit te halen. Maakt het ook wel leuk vind ik, maar zo stellig als ze hier zijn is het vgm niet.

En dat merk je ook wel bij meerdere dingen. Bijv. Havertz naar Arsenal voordat de clubs zelf iets gemeld hebben, zijn toch wel dingen die waarschijnlijk gaan gebeuren maar echt nog niet 100% zijn. Snap dat ze de eerste willen zijn, maar dan heb je ook kans op onwaarheden.

Waar ik op hoopte! Wrs ook weer net wat meer als dortmund zou betalen?

Wat boeit het ons of hij nou naar Dortmund of West Ham gaat (beiden mooie clubs overigens). Het gaat erom dat hij naar de hoogste bieder gaat!

29 juni 2023 om 23:25

Als Ajacied heb ik ook liever de hoogste transfersom. Echter kan ik me voorstellen dat de voorkeur van Alvarez naar Dortmund uitging. Speelt toch ieder jaar Champions League met Dortmund en dat met 70-80.000 toeschouwers achter je.

Mits het geen onderdeel is van het transferspel dat Dortmund wellicht probeert te spelen om het transferbedrag naar beneden te drukken. Zou het ook wel erg onprofessioneel zijn richting Alvarez zelf als je als Dortmund al een tijd persoonlijk akkoord bent met Alvarez. Wel balen voor Ajax en Mislintat, die waarschijnlijk al gerekend had op de inkomstenstroom om zaken mee te kunnen doen op de transfermarkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren