Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Henkie’ blijkt nu al cultheld: ‘Mooi, deze club is als een warm bad’

Laatste update:

Henk Veerman maakte in de afgelopen transferperiode de overstap van FC Volendam naar sc Heerenveen. De lange aanvaller debuteerde afgelopen week in de slotfase van het thuisduel met Feyenoord (3-1) en mocht ook zaterdag tegen PEC Zwolle (4-0) invallen. Veerman luisterde zijn invalbeurt bovendien op met een prachtig doelpunt, een stiftje over Werner Hahn.

/

De supporters van Heerenveen zongen na een tussenstand van 3-0 We willen Henkie zien en Dwight Lodeweges luisterde naar de supporters. “Ik heb het gehoord. Dat is alleen maar mooi”, erkende Veerman in gesprek met FOX Sports. “De club is als een warm bad. Ik speelde hiervoor in een klein stadion en dan kom je hier binnen.”

“Dat is fantastisch”, erkende Veerman. “Natuurlijk ben je dan enorm enthousiast.” Het doel van Veerman, 1 meter 99, in Heerenveen? "Zoveel mogelijk groeien, dat is het wel zo'n beetje." Veerman, 23 jaar, maakte eerder dit seizoen zestien doelpunten voor FC Volendam.

Henk Veerman gaat een succes worden bij sc Heerenveen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met 1.99 hoeft die niet zoveel meer te groeien naar mijn mening..
Ok ok slechte grap!
Look voor deze jongen dat ie het goed doet bij Heerenveen van wat ik gezien heb is het een type dost. Lang, sterk en een neusje voor de goal

Haha het doel van Veerman is met zijn 1.99 om nog meer te groeien..tot hij 3.20 is of?

Ot:
Leuk voor die jongen en het publiek dat hij gelijk scoort als het publiek hem
Binnen de lijnen wilt zien, zal hem een boost geven!

8 februari 2015 om 10:08

Hij werkt(e) ook als schilder😂😂😂

8 februari 2015 om 11:16

Haha handig! Geen ladder meer nodig die Henkie dan! Zie hem al staan haha

Het lijkt me niet echt een topper, maar zeker met zijn lengte mogelijk een goede pinchhitter

8 februari 2015 om 10:32

Ik denk dat hij wel eens kan verrassen. Je verwacht hem inderdaad vooral in de rol van pinchhitter, maar hij zou zo maar eens de opvolger kunnen worden van Uth.

8 februari 2015 om 13:10

Hij is verrassend goed met de voeten en snel. Hij is een beetje een ruwe bolster en doordat hij nog maar zo kort op hoog niveau speelt denk ik dat hij zijn plafond echt nog niet heeft bereikt.

Ken hem niet zo goed, maar leuk dat hij scoort. Komen wel leuke aanvallers uit Volendam. Hebben we in friesland nog een Henkie erbij, bij Cambuur zit ook al zo'n populaire Henkie.

Opvolger v Camataru, Keur: razend populair in t ALS

In het Artikel staat dat deze jongen 23 is, in de speler database staat dat hij 21 is. Op Wikipedia staat behoorte jaar 1991 (dus 23) maar of Transfermarkt geboortejaar 1993 (dus 21). Weet iemand hoe oud deze speler nou is? Beetje een afrikaans verhaal dit haha

8 februari 2015 om 11:29

Hij is toch echt 23.

Hij zag er anders een stuk ouder uit als 23 jaar..

Toch mooi dat als de supporters je op het veld willen hebben en dan ook de wissel krijgen. En dan ook nog wen doelpunt maken is toch wel helemaal mooi!

Heel moor henkie dat ze hem zo ontvangen. Kan wel weer eens een toppertje worden voor Heerenveen. Waar komt dat goede voetbal eens vandaan.

Echt een geweldige speler! Maakte bij Volendam goals als warme broodjes, die gaat het ver schoppen

Een cultheld.. Als je iets niet wilt zijn in de voetballerij is het een cultheld. Weet je zeker dat je de rest van je carriere niet meer serieus wordt genomen.

Die jongen komt natuurlijk op een fantastisch moment binnen bij de club, nu ze met deze geweldige reeks bezig zijn. Heerlijk nuchtere jongen, past goed bij de club! Koele afmaker hebben we gisteren kunnen zien!

Onze Jan Koller, heerlijk.

Henkie komt d'r an ole ole

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren