Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hekkensluiter Premier League vindt bij Chelsea nieuwe doelman

Laatste update:

José Mourinho had zondag al aangekondigd dat Mark Schwarzer Chelsea zou gaan verlaten en twee dagen later heeft de doelman zijn overgang naar Leicester City afgerond. Het gaat niet om een huurdeal, zoals door de Engelse media werd verwacht, maar om een definitieve overstap: Schwarzer heeft een contract voor anderhalf jaar getekend, tot de zomer van 2016.

/

De hekkensluiter van de Premier League kan voorlopig niet over Kasper Schmeichel beschikken en daarom waren the Foxes op zoek naar een nieuwe keeper. Zij kwamen uit bij Schwarzer, die inmiddels al 42 jaar oud is. De Australiër speelde in Engeland eerder voor Bradford City, Middlesbrough, Fulham en sinds de zomer van 2013 dus Chelsea.

Bij laatstgenoemde club was hij dit seizoen derde doelman, achter Thibaut Courtois en Petr Cech. Schwarzer keepte dit voetbaljaar geen minuut en was dan ook blij met de aanbieding van Leicester. Aankomende zaterdag kan hij voor het eerst meedoen bij zijn nieuwe club, tegen Aston Villa.

Mark Schwarzer is een uitstekende keeper voor Leicester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De titel kon ook leiden naar Cech, kijk ik snel haar het plaatje... zie je ook Cech. Maar het is toch Schwarzer.

Prima deal voor beiden denk ik. Ik verwacht nu niet meer dat Cech weg zal gaan deze winter..

6 januari 2015 om 18:16

Cech naar de hekkensluiter, uhuuu....

6 januari 2015 om 18:17

In het geval van Cech had het wel een grote stunt geweest. Overigens wist de NOS dit gisteren al. Maar prima aankoop!

6 januari 2015 om 18:27

Gisteren was het een gerucht, vandaag is het pas bevestigd.

Goede aankoop voor Leicester, vraag me alleen af wie er keeper is als Schmeichel weer terug fit is, maar dat is eerder een luxeprobleem.

6 januari 2015 om 20:16

Mourinho had het zondag na de FA Cup wedstrijd al bevestigd.

6 januari 2015 om 21:07

Knap, er was toen nog geen medical geweest en nog niets ondertekend. Zolang dat niet is gebeurd is een transfer niet rond.

Goede keeper voor Leicester, Schwarzer is al oud maar heeft toch altijd bewezen dat het een prima doelman is. Ik verwacht wel dat wanneer Schmeichel weer fit is dat Schwarzer op de bank komt te zitten. Maar het is nog zeker een leuk avontuur voor Schwarzer, vooral op zijn leeftijd.

Zullen er waarschijnlijk weer reacties komen als misleidende titel blabla. Als je goed nadenkt en het voetbalnieuws volgt was de kans erg groot dat het om Schwarzer zou gaan.

6 januari 2015 om 18:28

Zelfs zonder goed te denken en nieuws te volgen is het niet heel logisch dat Cech naar Leicester gaat.

Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Hopen dat Schwarzer nog van waarde kan zijn voor The Foxes.

Hm, ben ik heel achterdochtig als ik denk aan de geruchten rondom Kramaric? Chelsea wil hem hebben, maar wil niet voldoen aan het bedrag van Rijeka, Leicester wel.. Meh, misschien wat vergezocht, maar toch.. Voor Leicester overigens natuurlijk prima keeper (om toch on-topic te zijn), zolang Schmeichel nog niet terug is staat er iig een betrouwbare keeper op doel

En Schmeichel dan? Die keept toch geweldig daar?

6 januari 2015 om 20:07

Is geblesseerd vandaar deze transfer

6 januari 2015 om 20:13

Ja vanaf half december, een maand minimaal eruit. En de reserve Ben Hamer doet het ook niet onverdienstelijk.

6 januari 2015 om 21:27

Ze willen toch wat meer zekerheid achter de hand houden gok ik, voor beide keepers kan hij met zijn ervaring in ieder geval nog genoeg toevoegen.

6 januari 2015 om 22:01

Absoluut

mooi om te zien dat leicester city nog zoveel vertrouwen in hem heeft door hem gelijk anderhalf jaar te binnen, voor zo ver ik weet is hij nog de enige speler uit fifa 99 die nog steeds voetbalt

Op en top professional, geen kwaad woord ooit gehoord over deze man.
Deze man gun je nog een avontuurtje op z'n oude dag!

Prima doelman voor een club als Leicester City. Met zijn ervaring kan hij de club misschien redden van degradatie, ook een soort van leermeester voor Schmeichel.

Deze beste vent denkt nog lang niet aan z'n pensioen. Hele slimme zet geweest van Leicester. Schwarzer kan nog veel voor ze betekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren