Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Half miljoen Britse voetbalfans krijgen waarschuwing in aanloop naar EK 2024

Laatste update:

De Foreign, Commonwealth & Development Office (FCDO), een afdeling van de Britse overheid die onder meer gaat over de veiligheid van zijn inwoners, heeft Britse fans een waarschuwing uitgedeeld. De FCDO herinnert de supporters die afreizen naar het EK 2024 eraan dat het bier in Duitsland gemiddeld sterker is dan in het Verenigd Koninkrijk.

De waarschuwing geldt voor supporters uit zowel Engeland als Schotland. Beide landen plaatsten zich overtuigend voor het EK en de verwachting is dat er in totaal een half miljoen Britse fans afreizen naar Duitsland, waar het toernooi gehouden wordt.

De FCDO drukt de fans op het hart om met mate te drinken, omdat anders het risico bestaat dat zij niet worden toegelaten tot de stadions.

"Bier kan sterker zijn dan in het Verenigd Koninkrijk", schrijft de FCDO. "Dus drink verstandig, ken je limieten en respecteer de lokale wetgeving. Het kan zijn dat je niet tot het stadion wordt toegelaten als je te veel hebt gedronken."

Volgens Drinkaware ligt het gemiddelde alcoholpercentage van ondergistend bier (lager) en bovengistend bier (ale) in Engeland op ongeveer 4,4 procent. In Duitsland ligt het alcoholpercentage in bier gemiddeld tussen de 4,7 en 5,4 procent.

Britse supporters staan over het algemeen bekend om hun drinkgewoonten. Zo ook wanneer zij aanwezig zijn in Amsterdam, waar de Wallen als populaire ontmoetingsplek geldt. De drinkgewoonten van de Britten hebben meer dan eens tot overlast geleid in de hoofdstad, waardoor er regelmatig maatregelen worden ingevoerd door de lokale driehoek.

Engeland is op het EK ingedeeld in Groep C, waarin het eerst Servië treft. Daarna volgen nog duels met Denemarken en Slovenië. Schotland speelt op 14 juni de openingswedstrijd van het EK tegen Duitsland. Zwitserland en Hongarije zijn de volgende tegenstanders in Groep A.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Britten waarschuwen dat het bier sterker is.. dat is ongeveer hetzelfde als een aap waarschuwen dat de bananen lekker smaken

28 maart 2024 om 21:51

Hahahaha,zo waar!

29 maart 2024 om 00:11

Hahahhahaha hardop gelachen. Goeie opmerking

Mijn EK koorts schiet omhoog dankzij dit soort berichten.

Eigenlijk is het absurd hoe een vergif als alcohol onze samenleving op zoveel manieren verziekt en nog door de meesten opgehemeld wordt ook. Hopelijk helpt dit, maar heb er eigenlijk niet zoveel vertrouwen in. Er zullen altijd luitjes zijn die hun verstand niet de baas zijn als het om alcohol gaat en dat is behoorlijk genormaliseerd

28 maart 2024 om 23:04

De Islam stelt dat elke vorm van beneveling 'haram' (=slecht voor lichaam en ziel) is. Alles dat schade toebrengt aan psyche en lichaam en hierdoor de krachten van de mens aantast. Alleen de islam is duidelijk en volkomen logisch..

28 maart 2024 om 23:14

Daar ben ik het dan weer absoluut niet mee eens. De regels in de islam en teksten in de koran vind ik erg kwalijk.

29 maart 2024 om 00:22

Ben je tegen Alcohol omdat het ongezond is Henkie of omdat mensen het overmatig gebruiken?

Vind je bijvoorbeeld een biertje bij een voetbalwedstrijd al een probleem, of vind je het pas een probleem als iemand (bijvoorbeeld) 10 bier naar achter gooit bij een voetbalwedstrijd.

29 maart 2024 om 00:34

De Islam stelt ook dat Mohamed op een vliegend paard naar de hemel is gevlogen. Denk dat ik het toch liever bij dokters hou, en met gezond verstand leed en lief probeer te managen.

29 maart 2024 om 13:57

Wat fijn prem, dat je op de mobiel van je vrouw verder kunt. Topper

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren