Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guus Til voorkomt dat PSV uitgerekend tegen Feyenoord eerste verlies noteert

Laatste update:

PSV is ook na de 24e speelronde ongeslagen in de Eredivisie. De koploper keek tegen Feyenoord even tegen een achterstand aan, maar pakte alsnog een punt in de topper in Eindhoven dankzij een fraaie goal van Guus Til: 2-2. PSV heeft met nog tien speelronden voor de boeg een royale voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord.

Walter Benítez was de doelman van PSV. De verdediging werd gevormd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Op het middenveld was Jerdy Schouten de controleur van dienst. Naast en voor hem stonden Malik Tillman en Mauro Júnior geposteerd. Voorin werd spits Luuk de Jong geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Hirving Lozano (links). Isaac Babadi, die vorige week indruk maakte tegen PEC Zwolle (1-7 winst), zat op de bank. Joey Veerman en Ismael Saibari ontbraken door blessures.

Timon Wellenreuther verdedigde het Rotterdamse doel. De verdediging bestond uit Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld kwam Ramiz Zerrouki in het elftal voor de geblesseerde Calvin Stengs. Mats Wieffer en Quinten Timber maakten het middenrif van Feyenoord compleet. Santiago Gimenez kreeg voorin assistentie van Yankuba Minteh en Antoni Milambo.

Het nog ongeslagen PSV kende een bliksemstart in het eigen Philips Stadion. Tillman verschalkte Hancko met een panna en stoomde op richting de zestien. De middenvelder liet vervolgens Wellenreuther kansloos met een schuiver in de verre hoek: 1-0. PSV tankte zichtbaar vertrouwen en bleef de aanval zoeken. Een kopbal van Schouten was echter een prooi voor Wellenreuther.

De eerste grote kans voor Feyenoord werd in minuut 18 genoteerd. Gimenez taxeerde een lange bal beter dan Boscagli en kwam daardoor oog in oog met Benítez. De Mexicaan schoot echter tegen de doelman van PSV aan. Korte tijd later ging Boscagli weer de fout in. Hij liet zich de bal ontfutselen door Minteh, die ook Benítez verschalkte en de 1-1 binnentikte.

Het was een enerverende eerste helft, want een voorzet van Dest belandde via Beelen op de paal. Kort daarna verdween een knal van Tillman via Wellenreuther tegen de paal. PSV bleef drukken en dat leverde kansen op voor Schouten en Lozano. Het net werd echter niet gevonden, waardoor beide ploegen met een 1-1 stand de kleedkamer opzochten.

Feyenoord toonde zich moedig na rust en dat leverde na een uur spelen de 1-2 op. Na een vlotte aanval gaf Geertruida op de achterlijn voor op Gimenez, die van dichtbij en totaal ongedekt zijn twintigste doelpunt van dit Eredivisie-seizoen kon binnentikken. Een tegenvaller voor PSV, dat hierdoor moest vrezen voor de eerste nederlaag in competitieverband van deze jaargang.

Timber leek de strijd te moeten staken met een ogenschijnlijk flinke hoofdblessure, opgelopen na een fors duel met de ingevallen Guus Til. Een lid van de medische staf van Feyenoord rende het veld in om snel te kunnen handelen, maar bleek mee te vallen met Timber, die niet gewisseld hoefde te worden. Even daarna raakte Wieffer geblesseerd, maar ook hij kon de strijd hervatten.

De voorsprong van Feyenoord hield slechts tien minuten stand. De Jong gaf de bal fraai op rand zestien fraai mee aan Til, die uit de lucht raak schoot in de linkerbenedenhoek: 2-2. PSV wilde de volle buit, maar Tillman schoot de bal in kansrijke positie hoog over het doel van Wellenreuther. Het bleef spannend tot het einde, maar een winnaar kwam er niet meer in Eindhoven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1e helft duidelijk voor PSV
2e helft duidelijk voor Feyenoord

PSV meer kansen
Feyenoord grotere kansen

Al met al is een 2-2 wel prima te verklaren dus. Mooie pot tussen de regerend en aanstaand landskampioen. PSV gefeliciteerd met de titel! Wij gaan er alles aan doen P2 te bewerkstelligen 🤝🏼

3 maart 2024 om 16:30

Terechte uitslag denk ik inderdaad. Op basis van de eerste helft en het einde van de wedstrijd had PSV wellicht nog het meeste recht op de 3 punten. Ik snap niet dat Feyenoord op het einde niet wat probeerde forceren. De titelstrijd is nu écht gespeeld. Wellicht had dat ook te maken met kunnen.

De 2 ploegen ontlopen elkaar niet veel wat mij betreft. Spannende wedstrijd gezien in ieder geval.

3 maart 2024 om 17:05

Vandaag ontlopen ze elkaar niet veel… net als in de wedstrijd Ajax vs PSV. PSV is gewoon waanzinnig stabiel en Feyenoord een oké team, niets bijzonders. Zonder giminez was het helemaal niets geweest maar dat is niet zo dus dat is dus bullshit. Vorig jaar was Feyenoord beukend nu gewoon een leuk team

3 maart 2024 om 16:30

Toch heb ik altijd het gevoel dat Slot tegen betere tegenstanders bang is om echt een hoge lijn te spelen. En met het vertrek van Kokcu zijn er te veel spelers die het oké vinden om de bal terug te spelen. Kokcu vond dat vloeken in de kerk/moskee.

Ik heb in al die toppers dit seizoen het gevoel dat er meer in zit als we dominanter durven te spelen. Helaas, want we vissen telkens achter het net.

3 maart 2024 om 16:35

Ik sluit me hier helemaal bij aan. De enige die dit momenteel doet is een Timber maar dan zie je vaak dat de aansluiting vanuit de flanken compleet mist. Hij maakte ook het verschil in de tweede helft, speelde heerlijk na de rust.

Toen Slot Nieuwkoop bracht maakte dat de wedstrijd ook meteen dood, zonde.

3 maart 2024 om 17:21

Je zegt het zelf. Je hebt dit jaar niet een speler als Kokcu. Iemand met goed overzicht en een uitstekende pass naar voren.

Zeroukki vind ik persoonlijk te langzaam voor op het middenveld. Wieffer is een sterke CVM, maar geen spelmaker. En Timber is een typische box to box speler. Stengs staat op 10 en daarmee te ver naar voren om zo het spel te kunnen maken.

Feyenoord heeft na het vertrek van Kokcu geen goede vervanger gehaald in mijn ogen die hetzelfde kan doen. Snap daarom wel dat Slot wat behoudender is dit jaar.

3 maart 2024 om 17:51

Klopt helemaal wat je zegt....en we zijn geplaatst voor de CL en we spelen de Finale van de KNVB beker al met al heel matig allemaal

3 maart 2024 om 16:30

Duidelijk de twee beste ploegen in de ED dit seizoen. Toch knap hoe PSV voetbalt zelfs zonder Saibari en Veerman op het middenveld. Gefeliciteerd met het aanstaande kampioenschap aan alle PSV’ers (behalve Til 😉)

3 maart 2024 om 16:36

Nee ik ben echt maar wat blij dat Til niet meer bij ons speelt. Voetballend is hij zo pover. Al kun je hem zoals nu wel altijd perfect brengen om een goal te forceren. Dat gedrag van hem alleen tegenwoordig heb ik hem in Rotterdam niet vaak zien doen, heb daar helemaal niks mee. Overigens ook met het kaarten vragen en rollen van Gimenez voordat dat weer genoemd moet worden.

3 maart 2024 om 16:38

Dat we Toornstra opstelde vinden PSVers idd niet leuk 😛

3 maart 2024 om 16:42

Toornstra was altijd prime Zidane tegen PSV ja.

3 maart 2024 om 17:04

@FR-Berend, denk dat VZ er nog wat over plaatst, maar Guus had net een keurige persconferentie waarin hij heel schuldbewust was.

3 maart 2024 om 17:09

Ja na de wedstrijd en in interviews of podcast is het ook een hele leuke jongen. Maar in het veld is het wel echt een engerd hoor, hoofdblessures en je dan zo opwinden vind ik echt schandalig.

3 maart 2024 om 17:12

Pfff ik snap niet dat Til zo agressief speelde tegen zijn oude club. Voor mijn gevoel was het net of hij ons haatte ofzo. Zonde want als hij volgend jaar in de kuip komt word hij keihard uitgefloten.

3 maart 2024 om 17:16

@FR-Berend, daar doel ik ook op: hij noemde dat zelf net schandalig gedrag van zichzelf, verontschuldigde zich en is nog naar Timber toe gegaan.

3 maart 2024 om 17:33

Dat is goed dat hij zo reflecteert op het gedrag. Echter zie ik hem wel vaker akelig gedragen in het veld, zoals toen hij zo gigantisch uit zn dak ging tegen Bas Nijhuis, moet hij gewoon niet doen. Verder wel heerlijke speler om erin te kunnen zetten wanneer je een goal moet maken.

3 maart 2024 om 17:49

Guus Til heeft in 20 wedstrijden 8 goals en 3 assists. Er is geen enkele middenvelder of aanvaller van Feijenoord (m.u.v. Gimenez) die zoveel heeft gescoord. Denk dat Slot hem er nog graag bij had gehad.

3 maart 2024 om 17:53

Ik denk dat had PSV 2 weken kunnen voorbereiden ze nog beter voor de dag zouden komen!

3 maart 2024 om 20:57

Orakel jonguh gefeliciteerd met je sterke post. Toch hoorde ik van Feyenoorders dat ze niet tevreden waren met Til en Liever Toornstra op zijn plek wilden.

3 maart 2024 om 16:31

Helemaal eens, het beste wat Nederland op dit moment te bieden heeft. Intensief, door druk zetten veel fouten, beide keepers konden zich onderscheiden. Dat gezeur om kaarten, het opgefokte van Til na een hoofdblessure, niet geheel consequente gele kaarten - psv kampioen (gefeliciteerd), Feyenoord de beker (geen enkele garantie) en allebei champions league - ik kan er mee leven.

3 maart 2024 om 16:31

Ja terechte uitslag. Feyenoord 3 mega kansen en wij veel halve kansen.

3 maart 2024 om 16:49

3 mega kansen door fouten van PSV. Psv voetbalde de kansen tenmiste zelf bij elkaar.Ben ik nou de enige die feyenoord laf vond spelen voor een club die vandaag moest winnen. Er straalde echt niks vanaf dat ze wilde winnen. Dat ze voor kwamen kwam vooral door psv. Ik vind 2-2 terecht maar je kunt toch concluderen dat PSV dit aan zichzelf te danken heeft.

3 maart 2024 om 16:57

Drog redenen en non argumenten. Een kans is een kans, komop héh. Er is ook nog een verschil tussen willen en kunnen. Dat is wat ik heb gezien. Wij zijn op en richten op de 2de plek en beker

3 maart 2024 om 17:18

Gimenez alleen op de keeper de eerst helft die gewoon moet zitten. 2de helft een prima uitgespeelde goal en sterke start. Het is maar wat je wil zien natuurlijk. Je speelt uit bij de ongeslagen koploper.

3 maart 2024 om 16:33

Geeninspiratie plek 2 is al 100% zeker binnen hoor voor jullie, daar hoef je echt geen zorgen om te maken. 😉

3 maart 2024 om 16:42

6 punten, 10 wedstrijden ... Moeten nog wel wat wedstrijden winnen hoor...

3 maart 2024 om 17:05

Doelsaldo is ook flink in ons voordeel dus effectief 7 punten voorsprong.

Matig PSV gezien al met al. Eerste helft doe je jezelf tekort en de tweede helft zat het er niet in. Ik verbaas/verbaasde me over de intentie van Feyenoord. Je moet hier winnen om een rol te bekenen in de titelstrijd, maar ik heb die urgentie eigenlijk niet gezien. Zeker de slotfase, waarin Wellenreuther nog bijvoorbeeld op zijn dooie gemak doet over een trap naar voren.

3 maart 2024 om 16:29

Vooral de eerste helft verzuimd om de voorsprong te vergroten. Dan mag je na zo’n tweede helft tevreden zijn met een gelijkspel. Nog altijd ongeslagen!

3 maart 2024 om 16:30

Of dat Slot Nieuwkoop inbrengt ipv Paixao. En ook Minteh eruithalen. Alle gevaar van feyenoord was toen weg.

3 maart 2024 om 16:30

Ik denk dat de spelers er beetje door heen zaten. Druk programma gehad

3 maart 2024 om 16:33

Feyenoord zat er doorheen en PSV wil vooral niet verliezen. Dan krijg je zo’n slotfase.

3 maart 2024 om 16:31

Feyenoord was ook gewoon op. Dat zag je ook al tegen almere vorige week.

3 maart 2024 om 16:31

De intentietijd lag bij beide teams juist erg hoog. Feyenoord zat er doorheen. Grasmat was ook matig, wat niet hielp in die intentietijd.

3 maart 2024 om 16:32

Feyenoord is gewoon op. Spelen nu weken met een wat krappe selectie dubbele wedstrijden en ook nog stuk voor stuk zware potten. Met Rome als uitschieter natuurlijk. Ik had juist verwacht dat PSV met een volle week rust er in de laatste 10 minuten vol gebruik van zo maken. Dat viel mij een beetje tegen. Verder gewoon een leuke pot gezien met positieve uitschieters van spelers die echt een goeie pot hebben gespeeld en helaas ook wat kansloos gezeik van beide kanten.

3 maart 2024 om 16:35

Psv mist 3 topspelers en lozano en baka zijn totaal uit vorm. Niet gek dat het niet top was dan.

3 maart 2024 om 16:37

Rome, maar ook psv, Twente, AZ (2*). Er mag wel wat kwaliteit bij voor komend seizoen

3 maart 2024 om 16:47

Bij ons zijn de vleugels ook niet in vorm en missen we Stengs, Trauner en Bijlow. Die kan je redelijk tegen elkaar wegstrepen.

3 maart 2024 om 16:51

Deze wedstrijd had Bijlow het niet veel beter kunnen doen gezien de reddingen en goals. Trauner en stengs met je eens! Maar veerman is wel gewoon de beste speler van PSV samen met Luuk.

3 maart 2024 om 16:55

Nou nee. Ik hoor al weken dat beelen beter is dan trauner. Wellenreuter zou minimaal gelijkwaardig zijn aan bijlow. Maar prima. Het blijft tien punten

3 maart 2024 om 18:55

Ik had vooral het idee dat PSV gewoon niet beter kon. Iedere keer dat Feyenoord extra aanzette, werden ze gevaarlijk.

Al met al vrij terecht gelijkspel, waar PSV het meest mee opschiet. Vrij bijzonder dat Feyenoord met een achterstand van 10 punten niet alles op alles zette om de overwinning te pakken. Ook na de 2-2 bleven ze rustig aan doen. Verder een vermakelijke wedstrijd. Veel strijd, veel kansen, weinig goed voetbal, maar toch een paar mooie aanvallen. Jammer dat beide teams niet op volle sterkte waren. Een PSV met Veerman ipv Mauro had al zoveel beter geweest, ook al speelde Mauro prima. Maar die heeft niet de pass van Veerman. Baal ervan dat we geen 3 punten pakken tegen een vermoeid Feyenoord maar uiteindelijk de morele winnaar!

3 maart 2024 om 16:34

Het vermoeide Feyenoord is denk ik de reden dat het niet kon vandaag. Die kracht zat er gewoon niet in.

3 maart 2024 om 16:37

Had niet het idee dat het alleen niet kunnen was, het was ook vooral niet willen. Ook na de 2-2 veel vertragen, Wellenreuther die zijn tijd nam. Dan snap ik dat je vermoeid bent, maar het was natuurlijk wel een do or die. Dan probeer je toch nog wat te forceren? Op een gegeven moment ook die Nieuwkoop > Minteh wissel. Niet aanvallend gedacht.

3 maart 2024 om 16:49

Als je niet meer kan ga je liever met gelijkspel weg dan met een nederlaag. Je speelt wel uit bij PSV wat dit seizoen gewoon een hele goeie ploeg is. Ik snapte het wel.

3 maart 2024 om 16:34

Feyenoord zit er redelijk doorheen. Druk programma met een betrekkelijke kleine selectie - geen sterke bank. Psv ruimere selectie - en zakt niet door de ondergrens tegen kleine ploegen. Terechte kampioen.

3 maart 2024 om 17:23

Het is een profclub. Dit is een zwakktebod als je dit als reden opgeeft.

3 maart 2024 om 16:36

Het zat er na de 2-2 gewoon niet meer in bij Feyenoord. Je kan Feyenoord niet verwijten dat ze niet voor de overwinning hebben gespeeld.

3 maart 2024 om 16:39

Wat ik hierboven ook zeg: het leek een bewuste keuze om voor de 2-2 te spelen. 'Tijdrekken' bij een doeltrap doe je niet alleen omdat je vermoeid bent. Of haal er dan desnoods een een Wieffer of Timber uit als ze niet meer kunnen. Maar Slot wisselde zelfs defensief. Dat vond ik wel opvallend voor een ploeg die vandaag echt wel een 3e keer had kunnen scoren.

3 maart 2024 om 16:45

Dan heb je waarschijnlijk de laatste wedstrijden van Feyenoord niet gezien. Je merkt al een paar weken dat de pijp na 75, 80 minuten wel leeg is. Feyenoord had een 3e keer kunnen scoren, maar net zo makkelijk de 3e tegen kunnen krijgen. Uiteindelijk zitten wij dichter bij de 3e plaats dan bij de 1e. Zo eerlijk moeten we gewoon zijn. Feyenoord heeft alles op alles gezet om te winnen, maar als dat er na 80 minuten niet meer in zit moet je in ieder geval dat gelijkspel over de streep trekken.

3 maart 2024 om 16:51

Ik snap dat de pijp leeg is of kan zijn. Maar als je echt wil winnen dan wissel je dan toch die vermoeide spelers ipv Nieuwkoop voor Minteh? Je hebt niks te verliezen. Twente gaat Feyenoord heus niet inhalen. Met een punt schiet ook Feyenoord niks op.

3 maart 2024 om 16:56

Er waren geen middenvelders op de bank! 4 beschikbare stonden al in de basis. Lingr ziek, Zechiel en Van de Belt geblesseerd.

3 maart 2024 om 16:39

Ik snap wel dat Feyenoord niet alles op alles gaat zetten. Je wilt deze wedstrijd winnen, om kans te maken op de eerste plek, maar uiteindelijk maakt nummer 1 of 2 volgens mij bijna niks uit dit seizoen. Allebei geeft recht op plaatsing Champions League. Als je alles op alles zet, die wedstrijd verliest, zie je Twente op 5 punten komen. Vanuit het hart snap ik dat je alles op alles wilt zetten, maar met het hoofd is tweede voldoende.

3 maart 2024 om 16:40

'Maar uiteindelijk maakt nummer 1 of 2 bijna niks uit dit seizoen'. Nee, kampioen worden of nummer 2. Nuanceverschilletje 😅. En echt, 3e worden jullie heus niet. Is niet echt ambiteus gedacht dit.

3 maart 2024 om 17:00

Ook met een winst voor Feyenoord, wordt PSV eenvoudig kampioen.

Als je kijkt welke wedstrijden Feyenoord de afgelopen weken gespeeld heeft, zie je dat de vermoeidheid gewoon je parten speelt. Dat was bv ook tegen Groningen heel duidelijk. Vooraf had ik gevreesd dat het verschil veel groter zou zijn en als je dan na 3 minuten ook nog eens 1-0 achter komt, is 2-2 terecht en ook prima. Kampioen worden we niet meer en we hebben ook nog een gat naar plaats 3 in stand te houden.

Gelijkspel denk ik wel terecht. De scheidsrechter wel een aantal dubieuze beslissingen beide kanten op. Spannende pot om te zien.

3 maart 2024 om 16:32

Welke dubieuze beslissingen heeft hij in het voordeel van Feyenoord genomen dan? Ik vond de kaart van Lozano onterecht, maar vond hem verder heel erg pro PSV.

3 maart 2024 om 16:36

Vooral dat moment van Tillman met het gooien van de bal. Hij staat erop te kijken en weigert een 2e geel te geven.

3 maart 2024 om 16:39

Hoe ging dat met zijn eerste kaart ook alweer?

3 maart 2024 om 16:40

2 spelers die elkaar provoceren en duwen zonder bal in de buurt. Weet je het weer?

3 maart 2024 om 16:58

Gek, in de herhaling hield maar 1 iemand de ander vast.

3 maart 2024 om 17:10

Je bedoelt dat Zerouki geel had moeten krijgen voor die overtreding?

3 maart 2024 om 17:51

Specsavers

3 maart 2024 om 18:55

Oh net zo'n moment waar timber ook geen geel voor kreeg.
Die had het eind van de wedstrijd niet mogen halen. Continu lopen trappen vasthouden duwen zonder bal in de buurt. Hoe die de heletijd te keer geen tegen de scheids had eerder ook een kaart moeten hebben. Serdar floot niet pro psv, eerder pro feyenoord

3 maart 2024 om 20:18

Als hij echt pro PSV was geweest had Dest na een paar minuten al een strafschop gekregen en had Gimenez zeker een kaart gekregen voor het op de rug staan van een tegenstander. Dus dat viel wel mee.

Mooie pot, we waren er dichtbij, maar terechte uitslag. Psv heeft wel veel meer aan een gelijkspel dan wij.

Bakayoko en Lozano zijn echt dramatisch dit seizoen. Lozano kan je nog zeggen dat hij op rechts moet en op links niet op zijn positie speelt. Tijd dat Baka gewoon keer bankt en dan maar Lozano op rechts even proberen. Jammer dat er niet veel uit die flanken komt vandaag. Voor de rest prima resultaat zo. PSV nog steeds ongeslagen en stap dichterbij het kampioenschap.

3 maart 2024 om 16:34

Baka vind ik juist goed dit seizoen. Zeer dreigend, maar vandaag inderdaad matig.

3 maart 2024 om 16:43

Is echt al weken matig, sws sinds de winterstop niks toegevoegd aan de wedstrijden.

Titel heeft verkeerde opbouw, moet zijn; Uitgerekend Guus Til voorkomt dat Psv... Verder wel echt een aardige wedstrijd gezien die veel op en neer ging en lekker tempo in zat. Psv natuurlijk weer de grote winnaar aangezien het gat in stand blijft dat ook bij 7 punten al nagenoeg onoverbrugbaar was gebleven.

3 maart 2024 om 16:29

Hoezo? Hij scoort vaker hoor. En de misplaatste woede op hem komt van mensen die totaal niet snappen wat er gebeurde en niet kunnen relativeren. Gekleurde bril enzo.

3 maart 2024 om 16:34

Nja mijns inziens doelt de titel maker erop dat uitgerekend Guus Til een verlies voorkomt tegen Feyenoord en niet dat Psv uitgerekend tegen Feyenoord een verlies had kunnen lijden en dat voorkomen is.

Terechte uitslag. Maar manmanman wat wad Guzu weer vriendelijk voor Feyenoord

3 maart 2024 om 16:31

Dat gejank op de scheidsrechter, ook in het live meepraten, is wel echt doodvermoeiend hoor. Guzubuyuk was warrig, maar beide kanten op. Zowel PSV als Feyenoord werd niet specifiek bevoordeeld of benadeeld. Maar dat hele topic staat vol met jankerds dat hij voor de tegenstander fluit. Hou eens op zeg, zowel Feyenoorders als PSV'ers.

3 maart 2024 om 16:32

Idd zeg een van de weinige toppers waar de scheids juist weinig invloed had..

3 maart 2024 om 16:35

Helemaal mee eens. Hetzelfde geld voor de spelers in het veld. Wat een geklaag en gedram tegen elkaar en de scheids. Kennelijk slaat dit ook over op de toeschouwers.

3 maart 2024 om 16:36

Helemaal mee eens. Hij floot niet geweldig met wat foutjes hier en daar maar niemand is genaaid vandaag.

3 maart 2024 om 16:42

Hear hear. Floot gewoon een prima pot.

3 maart 2024 om 16:52

Die 22 op het veld maakten hem het ook zeker niet makkelijk. Ik denk dat iedere andere scheids deze wedstrijd finaal uit de klauwen had laten lopen.

3 maart 2024 om 16:34

Ga weg man, geel geven aan Wiefer terwijl beide elkaar vasthouden. Boertjes hadden een vallende ziekte vandaag.

3 maart 2024 om 16:35

Geel was voor de gevaarlijke duw richting boarding he. Dat komt vaker voor en is ook terecht

3 maart 2024 om 16:39

2 meter in het veld en dan een gevaarlijke duw richting boarding. Haha hou op kerel

3 maart 2024 om 16:45

Wieffer heeft geen geel gekregen jongens.

3 maart 2024 om 16:47

Draai het maar weer eens om. De vallende ziekte kwam uit Rotterdam

3 maart 2024 om 16:34

Ik vond hem erg pro PSV vandaag. Het lijkt wel typisch iets voor PSV supporters (niet allemaal natuurlijk) om standaard op de scheids te zeiken als ze niet winnen.

3 maart 2024 om 16:36

Hoe is dat typisch als het dit seizoen bijna niet voorkomt? Lees je de live chats van andere wedstrijden weleens?

3 maart 2024 om 16:42

Je vindt hem pro PSV fluiten maar PSV'ers zeiken op de scheids. Aub zeg. Hij floot niet voor de ene of voor de andere, hij floot gewoon warrig. Mede doordat er 22 spelers alleen maar aan het zeuren waren en hem ook niet meehielpen.

3 maart 2024 om 16:46

Omdat ik al eerder voetbal ben gaan volgen en reacties en ben gaan lezen dan de seizoensstart. Ik ben 30 jaar dus heb al heel wat seizoenen meegemaakt en heb PSV dus ook vaak genoeg niet zien winnen. Ben jij pas sinds dit seizoen PSV gaan volgen?

3 maart 2024 om 17:01

Jochie. Denk dat ik al voetbal volgde voordat jij je eerste dagen op een school mee maakte. Maar in al die tijd, over het merendeel van de supporters en wedstrijden vond ik de psv aanhang altijd de meer nuchtere en gemoedelijke. Weinig verwachtingen van dat ze "ff wonnen" en lag het vaker aan het team dan aan de scheids. Helemaal de afgelopen 10 jaar Waarin PSV over het overgrote deel een tegenvallende spel op de mat legde. Pas dit jaar doet het denken aan een periode zoals je PSV zou willen zien.

Psv zal blij zijn dat Slot blijkbaar ook niet meer gelooft in de mogelijkheden tot een kampioenschap. Angstig om niet vol voor de overwinning te gaan, verlies had niet uitgemaakt tov dit gelijke spel. Morele winnaar PSV. Hoog tempo, veel fouten, heel veel geklaag over de arbitrage. Mooi man, leuke wedstrijd met Luuk als MOTM. Gênantste moment was Til bij de hoofden of slot met z’n Ipadje.

3 maart 2024 om 16:33

Luuk?

3 maart 2024 om 16:43

2 mooie assists

3 maart 2024 om 16:41

Luuk was weer geweldig vandaag. Het gaat bij hem altijd over het inkoppen van voorzetten maar in zijn rol als aanspeelpunt wordt hij echt zwaar onderschat. Twee assists om in te lijsten en heeft sowieso echt een hele functionele techniek. Hoe hij op het einde nog even balletje over 50 meter controleert. Al het gevaar kwam in de eerste helft via hem en Tillman. Die twee staken er voor mij bovenuit vandaag samen met de keepers

3 maart 2024 om 16:48

Stuurde ook Lozano zo mooi weg met de buitenkant. En die aanname op die hoge bal was ook mooi. Bij opstootjes enzo doet Luuk wel mee, maar als de bal rolt is hij zo ijskoud. Hij was voetballend echt een baken van rust en dat was hard nodig deze wedstrijd.

3 maart 2024 om 19:00

Daarnaast ook met verdedigend koppen weer belangrijk. Ook af en toe terug verdedigen en ballen afpakken op plekken waar een spits niets te zoeken heeft.

Bij rust was het bizar dat Psv geen voorsprong had.
Tweede helft begon Feyenoord beter en was psv echt even matig.

Daarna was het beide kanten meh.
2-2 prima, niet verloren 10 punten voorsprong behouden.

3 maart 2024 om 17:36

Nou het was totaal niet bizar dat Psv geen voorsprong had. Geen idee welke wedstrijd jij keek,maar het was qua kansen echt gelijk op

Zonde. We waren dichtbij maar ik ben vooral blij dat dit geen verliespartij is geworden. Ik kan leven met de uitslag. Gozubuyuk wederom zeer matig gefloten.

Terecht gelijkspel. Genoten van Luuk z'n mooie assists.

Leuke pot voetbal gezien!
Maar waar was Til mee bezig joh? De boel opnaaien alsof hij ooit verkeerd behandeld is door Feyenoord 🤔

3 maart 2024 om 16:30

Hij dacht dat er tegen hem werd gefloten zonder dat hij iets verkeerds deed. Gebeurde in zijn rug. Pas na het omdraaien dimde ook hij in. Maar daar hoor je men niet over.

3 maart 2024 om 16:37

Til held! Weer ontzettend belangrijk. Geeft een voorbeeld met welke energie je in moet vallen.

Bizar dat deze ploegen in al die ontmoetingen zo aan elkaar gelijk zijn maar het verschil toch 10 punten is.... psv toch wat stabieler.

Gefeliciteerd met de titel, PSV

3 maart 2024 om 16:34

"Kampioen word je tegen de kleintjes."

3 maart 2024 om 16:38

Grotendeels klopt dat wel maar PSV presteert dit seizoen ook in de topwedstrijden het beste. Met recht de aanstaande kampioen.

3 maart 2024 om 16:38

Nouja 4 punten tegen Ajax en Feyenoord en ook uit bij AZ en Twente gewonnen.

3 maart 2024 om 17:09

Eens en ik bedoel hiermee ook zeker niet te zeggen dat het onterecht is. Feyenoord heeft het op details laten liggen. (Nec thuis mega kans op 3-0 missen, 2 belangrijke pingels missen, desastreuze start op het Kasteel). Dat soort misklappers heeft psv niet gemaakt en zijn daarmee de terechte aanstaande kampioen

3 maart 2024 om 16:36

PSV op zijn top is dit seizoen echt mijlenver verwijderd van de rest. Ook van Feyenoord (al is Feyenoord weer een mijltje verwijderd van Twente en AZ en Ajax). Ik vind PSV niet per se stabieler dit jaar, maar gewoon veeeeel beter, in alle opzichten, als ze in vorm zijn spelen ze echt iedereen zoek. Dat zie ik verder geen enkele ploeg doen (nogmaals, al is Feyenoord duidelijk the best of the rest).

3 maart 2024 om 18:14

PSV is dit seizoen gewoon duidelijk de sterkste, dat laat het puntenaantal wel zien.

Best een mooie wedstrijd gezien. Uiteindelijk een terechte uitslag denk ik. Psv begon erg sterk maar Feyenoord kwam sterk de kleedkamers uit. Jammer dat Slot nieuwkoop erin bracht wat de wedstrijd een beetje dood maakte , maar uiteindelijk kunnen beide ploegen hier wel mee leven

Lekker voor Til! En toch weer ongeslagen.
Verder had je dit gewoon moeten en kunnen winnen.
Verdediging laat het vandaag liggen en we hadden wel wat meer kansen mogen afronden.

3 maart 2024 om 16:31

Naja 2e helft had je er ook zo nog 3 tegen kunnen krijgen. Lijkt me vrij terechte uitslag.

3 maart 2024 om 19:03

Zeker een terechte uitslag. Maar dan kun je die alsnog winnen op het eind. Net zoals Feyenoord.

Jammer dat Babadi niet meer tijd kreeg. Heeft meer talent in zijn teen dan Til in zijn lichaam ondanks zijn goal. Bosz ziet hem als 6de middenvelder en die jongen gaat dit seizoen mondjesmaat een kans krijgen. Het klikt niet tussen die 2. Dat zie je aan alles.

3 maart 2024 om 16:54

Als het niet klikt tussen die twee had die niet zojuist z'n contract verlengd, wat een flauwekul zeg.

Leuk dat Til hem dan maakt, gewoon voor de discussie. PSV was de eerste helft veel beter. De tweede helft werd het vechtvoetbal en daar was Feyenoord slimmer en beter (behalve Til, die kon er wel aardig in mee). Uiteindelijk een terecht gelijkspel.

3 maart 2024 om 16:33

Tja, je kan het leuk vinden. Ik vind het zelf vrij smakeloos en getuigen van een totaal gebrek aan empathie om je zo te gedragen bij hoofdblessures - ook bij de tegenstander. Helemaal wetende dat Timber recent nog een hersenschudding gehad heeft.

3 maart 2024 om 16:40

Nouja, twee Feyenoorders die met elkaar een kopduel aangaan en dan op zo'n manier een aanval van PSV onderbreken vond ik een interessante noviteit. Til was de enige die meeging in het gestoei van Feyenoord (oke Luuk uiteraard ook, maar dat is Luuk). PSV had het bij verzorgd voetbal moeten houden, dan hadden ze kunnen winnen, nu gingen ze mee rollebollen. Je kan geen topper spelen zonder dit soort intensiteit, dan is het geen topper. Til zit voor mij op zo'n moment nog steeds ver onder een Gimenez of een Luuk, al was dit een aardige poging.

3 maart 2024 om 16:41

Haha, jij denkt dat ze dat bewust deden?

3 maart 2024 om 16:42

Ik heb hem ook in De Kuip tekeer zien gaan en dan is Guus het toch aardig aan het bijhalen. Van die leuke vent 2 seizoenen geleden is geen zak meer over... Die reactie na de hoofdbotsing was echt gewoon goor. Zou die zo geel voor mogen krijgen.

3 maart 2024 om 17:10

Haha nee zeker niet bewust. Maar ik snapte wel dat je dan denkt: ja later zij lopen tegen elkaar aan en nu moeten wij stoppen met voetballen. Frdirk wel eens dat Til aan het zuigen was hoor, maar ja, een topper, dat hoort er toch bij een beetje. Zolang hij niemand blesseert ofzo. Ik vond het allemaal wel meevallen. Maar dat komt ook doordat ik niet voor Feyenoord ben. Als Ajax tegen PSV speelt stoor ik me ook altijd aan Luuk bijvoorbeeld, vandaag kon ik het wel hebben.

Vond het geen leuke wedstrijd, maar dat komt vooral omdat ik geen wedstrijdspanning meer gewend ben. Chucky is veel beter op rechts. Blij dat Til terug is. Verder miste ik Joey heel erg. 2-2 is terecht.

We speelden vandaag tegen twee tegenstanders. Feyenoord, en ons eigen fucking veld!! Jongens dit kan toch echt niet meer. Topclub onwaardig. Die lange regenperiode is voorbij dus hup doe er wat aan.

Gelijkwaardige wedstrijd met een terechte uitslag. Vooral voor Feyenoord jammer, want als ze hadden gewonnen dan was er nog een heel klein beetje spanning in deze titelrace gekomen. Maar helaas, dat zit er ook niet in.

Beetje arrogant van Bosz om met Ramalho, Mauro en Lozano te beginnen. Dat zijn 3 spelers die tekortkomen behalve Mauro die linksback hoort te spelen, dan kan Dest naar rechts, Teze centraal en Ramalho naar de bank. Lozano echt een verschrikking echt alleen maar mislukte acties..

3 maart 2024 om 16:49

Beetje arrogant van Bosz om met zijn verdediging, waar hij het hele seizoen mee speelt, te starten?

3 maart 2024 om 16:49

Mauro was een van de betere PSV'ers vandaag en Lozano heeft in het verleden ook wel het een en ander bewezen. Rare reactie

3 maart 2024 om 21:01

Mauro was aardig, maar daar waren andere mogelijkheden en dus is gewoon beter als back heeft ie bewezen. Lozano bakt er al tijden weinig van. Rare reactie.

Ramalho is over heel het seizoen gezien nog steeds een koekenbakker die je niet moet opstellen.

3 maart 2024 om 16:57

Wat een flauwekul zeg. Mauro speelde een goede pot en Ramalho op een paar kleine fouten na ook gewoon zeer degelijk gespeeld. Lozano was idd ondermaats, maar heeft ook al meerdere keren dit seizoen zijn waarde laten zien. Wie had je dan willen zien? Overigens vond ik Lozano op het einde aan de rechterkant wel beter spelen.

Geweldige wedstrijd gezien met een terecht gelijkspel. Deze teams zijn duidelijk het beste wat de eredivisie te bieden heeft. In onderlinge wedstrijden ontlopen ze elkaar ook weinig, maar bij PSV ligt de ondergrens beduidend hoger. Ze worden dikverdiend kampioen, voor dit team kan je ook niet anders dan lof hebben.

Voor Feyenoord is er dit seizoen nog 1 wedstrijd die ertoe doet.

3 maart 2024 om 16:40

Je ziet ook wel waarom PSV dit seizoen de terechte kampioen gaat worden en dat is net dat beetje mazzel. Want het is toch wel een godswonder dat ze zo weinig goals tegen krijgen? Het is niet zo dat de kansen niet worden weggeveven. Las laatst dat ze 7 goals minder tegenkrijgen dan de xG die ze hebben. Voeg daar dan vooral een goede in vorm zijnde spits , een surplus aan kwaliteit op met name het middenveld en een positieve spelopvatting en dan word je met groot puntenaantal kampioen. Maar blijf wel het gevoel houden dat het verschil net echt 10 punten is.

Wissels , 2x hoofd blessure en een blessure behandeling van Santi met Bosgagli en de scheidsrechter vindt maar 5 minuten extra tijd. Vreemd

3 maart 2024 om 16:34

Vooral vreemd dat Timber mocht blijven staan. Dan neem je zo'n hoofdblessure niet serieus of de gehele reactie was overtrokken.

3 maart 2024 om 16:40

Als iemand met een ervaring van een zware hersenschudding vind ik dat vreemd ja. Dan neem je geen gok. En als je zo reageert en iedereen in de chat helemaal apelazarus gaat; dan vind ik dat vreemd ja.

Jammer dat feyenoord door een mega fout in de wedstrijd blijft de 2-0 zat er meer in dan de 1-1

2-2 over het algemeen terecht. Eerste helft psv beter, wij de 2de helft.

Denk dat psv ongeslagen kampioen gaat worden. Zie geen enkele ploeg nog kans maken tegen dit psv.

Snap echt niet waarom slot Nieuwkoop brengt, enige kans om het nog “spannend” te maken. Breng dan Sauer of Paixão.

Je zag toen we druk op hun verdediging gingen zetten, PSV het niet meer had. Maar weer eigenwijs Nieuwkoop brengen, slot krijgt soms echt wat van Gaal trekjes……

3 maart 2024 om 17:33

Denk je niet dat hij Nieuwkoop bracht voor t druk zetten? Hij bleef gaan. Ook aanvallend en verdedigend. Zie ik Paixão nie doen. Overigens blij dat Gimenez nog niet scherp is. Maar die komt er wel weer. Slimme sluwe spits. Ongelukkig nog (gelukkog vandaag) oen wel van m genieten. Hij heeft de juiste intensiteit met zn duwtjes. Echt top om te zien. Ondanks dat ie voorlopig niet scoort. Wordt t lastig om m te behouden. Denk ik. Mooi dat we samen de UCL in gaan.

3 maart 2024 om 17:47

Deze wedstrijd snapte ik het niet. In de beker vanaf het begin om Dest onschadelijk te maken begreep ik.

Je kon gezien het beeld van de tweede helft vandaag gewoon winnen. Als je aanvallend de verdediging van PSV onder druk zetten werden we gewoon gevaarlijk.

Santi moet zich gewoon weer op voetbal gaan richten. En dan gaan mensen roepen lekker makkelijk, maar sinds hij in de spotlight staat met b.v. zijn docu etc. presteert hij weinig meer. Ook dat continu liggen en om kaarten huilen lijkt nergens op.

PSV en Feyenoord zijn momenteel de enige ploegen die in de CL thuis horen. En ja ga het zeggen, hoop dat Ajax gewoon Europees haalt. Vind leuk z'n Go Ahead, NEC en Utrecht, maar Feyenoord, PSV, Ajax, AZ en Twente gaan gewoon de meeste punten halen in Europa

Wat mij opviel: Feyenoord speelde niet als een ploeg die voor zijn laatste kans speelde. Met 7 punten verschil heb je nog een kans zou je denken. Ze speelden meer om niet te verliezen. Maar ik heb wel respect voor de vechtlust van Feyenoord. Dat dan weer wel.
Nu ja, gat van 10 punten blijft heerlijk!
#psvfey #roadto25

3 maart 2024 om 17:08

Dat had denk ik echt te maken met de vermoeidheid in de ploeg. In de wedstrijd tegen FC Groningen ging het ook niet vanzelf en hebben ze flink met krachten gesmeten. Ik denk dat er ook weinig Feyenoorders zijn/waren die kijken naar plek 1. Het is vooral plek 2 vasthouden. Hopelijk wordt de selectie komende zomer versterkt, zodat we volgend seizoen weer een gooi kunnen doen. Ik vind PSV en Feyenoord heel gelijkwaardig maar in de breedte en vooral als het om het maken van doelpunten gaat, is PSV dit seizoen beter. Dat gaat van 10 punten blijft wel. PSV word dit seizoen fluitend kampioen.

Hoezo die titel ‘uitgerekend tegen Feyenoord’? Feyenoord is de enige club die het niveau van PSV kan halen dit seizoen.

Wedstrijd niet gezien, maar ik heb vrede met gelijkspel. We kunnen nog ongeslagen kampioen worden



spannende pot en terechte uitslag. vind het lullig voor schouten maar denk dat hij lekker als laatste man moet spelen. veel meer rust en een heerlijke pass van achteruit. verdedigend ook niet minder dan ramlho. boscagli zeldzaam slechte pot vandaag.


Jammer hier had meer in gezeten! eerste helft psv ietsjes beter, tweede helft Feyenoord veel beter.

Voor de CL hebben wij dit jaar 2 plaatsen "direct" dus of je nu 1ste of 2e wordt is niet zo interessant..wel als je kampioen wil worden! Met 10 punten achterstand is die druk dus weg. Wat overblijft is prestige, dan valt het mij zwaar tegen van PSV na een week rust om 8n eigen huis zo zwak voor de dag te komen! Voor Feyenoord rest nu focus op de finale van de beker en je hebt gewoon een top seizoen met mooie wedstrijden gespeeld.

Ik vond Gimenez, Timber en Lozano zo irritant om een kaart te vragen aan de scheidsrechter. Heb Gimenez dit 3 keer zien doen in de wedstrijd, dacht dat er een regel was als spelers kaarten vragen, ze zelf geel zouden krijgen. Daarnaast vind 2-2 wel een goede uitslag al vond ik psv op basis van de eerst helft iets meer de overwinning verdienen. Meer kansen en ook groter kansen in mijn optiek en dan het commentaar analyse met gekleurde Feyenoord bril wel een beetje lachwekkend😂

Uiteindelijk is het een terechte uitslag. PSV de eerste helft beter, Feyenoord de tweede.

Ik vond Gozubuyuk wel teleurstellend. Gaf een aantal cruciale kaarten niet, waardoor de wedstrijd met 22 man eindigde. Maar zowel Bakayoko als Ramalho hadden twee keer geel moeten krijgen. Daarnaast had hij zowel Zerrouki als Tillman eruit kunnen/moeten gooien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren