Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudmundsson (ex-AZ en PSV) geeft jawoord en staat voor spectaculaire transfer

Laatste update:

De krans is groot dat Albert Gudmundsson volgend seizoen de clubkleuren van Inter verdedigt. La Gazzetta dello Sport meldt dat de IJslander zijn jawoord aan i Nerazzurri heeft gegeven. Nu moeten de clubs nog tot een akkoord zien te komen.

Gudmundsson is dit seizoen een van de revelaties in de Serie A. De 26-jarige aanvaller was dit seizoen namens Genoa over alle competities al goed voor twaalf treffers en vier assists. Gudmundsson is dan ook een vaste waarde onder trainer Alberto Gilardino.

Dat Inter Gudmundsson wil hebben, is al een tijdje bekend. Nu Gudmundsson zijn jawoord heeft gegeven, moeten Inter en Genoa er nog uit zien te komen over de betalen transfersom voor de IJslander, die nog tot medio 2027 vastligt in Stadio Luigi Ferraris.

Genoa weet inmiddels dat Gudmundsson amper meer te houden is en heeft de vraagprijs vastgesteld op dertig miljoen euro. Dat is Inter vooralsnog te gortig. De Milanezen denken aan een huurconstructie met verplichte 'optie' tot koop.

Wat maakt dat de transfer naar Milaan nog meer voor de hand ligt, is de wens van Gudmundsson om in Italië te blijven. Mede daarom wees hij in een eerder stadium al de interesse van Tottenham Hotspur af.

Afgelopen winter zette Fiorentina alles op alles om Gudmundsson naar Florence te halen, maar uiteindelijk kwam het niet van een transfer. Inter lijkt met Marcus Thuram en zeker Lautaro Martínez zijn eerste twee spitsen voor volgend seizoen al in huis te hebben.

De club van trainer Simone Inzaghi wil echter dat de algehele kwaliteit van de aanvallers omhoog gaat. Achter Lautaro en Thuram kan Inzaghi niet altijd rekenen op Marko Arnautovic en Alexis Sánchez. Met Mehdi Taremi heeft Inter al zo goed als een nieuwe aanvaller binnengehaald en ook Gudmundsson moet de club dus van een kwaliteitsimpuls gaan voorzien.

Gudmundsson maakte in september 2013 de stap van KR Reykjavik Onder 19 naar sc Heerenveen, waar hij twee jaar in de jeugdopleiding speelde voordat PSV hem oppikte. Namens de Eindhovense topclub speelde hij twaalf wedstrijden in het eerste. Zijn volgende bestemming was AZ, waar hij een belangrijke speler werd en 24 goals maakte. In januari 2022 vertrok hij voor 1,5 miljoen euro naar Genoa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben echt (positief) verrast dat hij het zo goed doet in Italië. Bij AZ zag je weleens dat hij goed kon voetballend, alleen kwam het er zo weinig uit vanwege zijn slappe inzet.

24 maart 2024 om 17:09

Ik heb hem bij AZ minder gevolgd dan toen hij nog bij (Jong) PSV zat, maar ik vond hem toen inderdaad ook echt een slapjanus. Heeft zich goed ontwikkeld dan daar in Italië

Weer zo’n transfer waarvan ik denk;”dit is toch niet het niveau wat je nastreeft Inter”? Maar dat dacht ik ook over Mkithtaryan, Acerbi,Darmian,Dumfries, Klaassen, en bijna allemaal zijn ze belangrijk geweest op een bepaalde manier, dusja, ik zal niets zeggen en de mannen die daar de transfers doen, vooral die marotta, snappen het wel

24 maart 2024 om 17:44

Denk dat vooral de invloed van Inzaghi groot is. Hij haalt spelers die in zijn systeem en cultuur passen om vervolgens altijd het maximale uit elke speler te halen. Dat is weinig trainers gegeven.

Ex Heerenveen dank u? Er wordt ad lopende band geshopt uit de jeugdopleiding met oa deze Gudmundsson maar ook Boerhout, Land, Zaal. Beetje erkenning mag wel mi. Hoop iig op flinke vergoeding maar zal wel tegenvallen aangezien hij zo snel weg gekaapt is

Gudmunsson heeft zich goed ontwikkeld en zou hem graag bij Inter zien maar las als gerucht dat ze Carboni als wisselgeld willen inzetten en daar ben ik niet zo blij mee. Is toch een groot talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren