Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Groot feest in Twente na nederlaag: ‘Ik dacht: schijt, kom hier toch niet terug’

Laatste update:

De amateurs van VV Noordwijk beleefden dinsdagavond een fantastische wedstrijd. De ploeg verloor weliswaar met 4-2 van FC Twente, waardoor men is uitgeschakeld in de KNVB Beker, maar de wedstrijd in De Grolsch Veste zal de spelers van Noordwijk voor altijd bijblijven. Nick van Staveren genoot van de wedstrijd tegen de Tukkers.

Na afloop ging de aanvaller een shirtje ruilen. “Eens kijken wie ik heb? Tim Hölscher. Mooi man, ik vroeg hem op het veld er al naar”, zegt hij in gesprek met Omroep West. “Een paar jaar geleden speelde ik nog in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. En vanavond stond ik in De Grolsch Veste... Wat een mooi stadion is dit zeg.”

De amateurs boden Twente kranig weerstand. De club uit de Keuken Kampioen Divisie had de grootste moeite om het bezoek te verslaan. Na afloop werd Noordwijk bij de ereronde toegezongen door VAK-P, waarna Van Staveren een buikschuiver richting de supporters van Twente deed. “Ik dacht schijt: ik kom hier toch niet terug. Geweldig, dan sta je daar voor VAK-P en dan gebeurt er dit.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi toch als amateurvoetballer zo'n mooi avontuur meemaken. Ik geef ze groot gelijk. Geweldig ook van de supporters van Twente om ze zo toe te zingen.

Je gaat toch geen feestje vieren als je hebt verloren.

31 oktober 2018 om 15:28

Was de azijn weer in de aanbieding? Ze boden goed weerstand en 4-2 verliezen is toch acceptabel. Als het nou 6-0 was ofzo, maar dan nog is dit voor de meesten van hen een unieke ervaring en vind het juist heerlijk dat ze zo kunnen reageren, net als de twentesupporters.

31 oktober 2018 om 15:46

@the jump
Ja ze mogen vieren zoals ze het willen en ik mag ervan vinden wat ik vind.
Ik vind dat ze gewoon naar binnen moeten gaan, douchen en de bus in ipv met deze gekkigheid de buschauffeur een nog latere avond bezorgen.

31 oktober 2018 om 16:57

Ondanks dat je volledig gelijk hebt zou ik het zeer op prijs stellen als er weer iets originelers wordt bedacht dan elke dag weer dat gezeur over azijn :'

Wat mij betreft was dit het hoogtepunt van de avond, mooi dat ze toegezongen werden.

Deze woorden kwamen van invaller Nick van Staveren. Niet van Emiel Wendt.
De buikschuiver overigens ook!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren