Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gravenberch verder in het nauw bij Bayern: club presenteert concurrent

Laatste update:

Konrad Laimer is officieel speler van Bayern München, zo maakt de Duitse recordkampioen vrijdag bekend. De middenvelder komt transfervrij over van RB Leipzig en tekent een contract tot medio 2027. Laimer beschikte bij de winnaar van de DFB-Pokal over een aflopend contract, waardoor hij gratis wordt overgenomen door Bayern. Voor Ryan Gravenberch betekent de komst van de Oostenrijker slecht nieuws, daar zijn kansen op speeltijd verder zullen slinken.

Bayern was al enige tijd bezig met de komst van Laimer. Ruim twee maanden geleden sloot de kersverse landskampioen al een mondelinge deal met de middenvelder. Enkel de formaliteiten konden een overgang nog in de weg staan, maar ook aan die onzekerheid is nu een einde gekomen. "We zijn verheugd met de komst van Konrad Laimer", aldus Jan-Christian Dreesen, CEO van Bayern op de clubsite. "Hij komt naar ons toe als tweevoudig winnaar van de DFB-Pokal. Hopelijk mogen we samen nog meer titels vieren bij Bayern."

Voor Laimer is zijn transfer naar Bayern een droom die uitkomt. "Bayern is een van de grootste clubs ter wereld", vertelt de aanwinst in een eerste reactie. "Ik zal alles geven voor de club en de fans. Bayern stelt altijd de hoogste doelen, net als ik. Ik ben hier op de juiste plek. Ik zal vanaf dag één honderd procent geven, dat begint bij de trainingen. Ik kan niet wachten om het shirt voor de eerste keer aan te trekken."

Laimer doorliep de jeugdopleiding in zijn geboorteland bij RB Salzburg en maakte zijn profdebuut in september 2014. In Oostenrijk won de middenvelder drie keer de landstitel en beker, alvorens hij in de zomer van 2017 naar Leipzig verhuisde. Bij de andere club uit het stierennetwerk kwam hij in totaal tot 190 wedstrijden, waarin hij 15 keer wist te scoren en 19 keer als aangever fungeerde. Laimer won met Leipzig twee keer de Duitse beker. 26 keer droeg hij het shirt van de nationale ploeg van Oostenrijk.

De komst van Laimer heeft directe gevolgen voor Gravenberch. De concurrentie op het middenveld van de Duitse recordkampioen was al moordend en met Laimer lijkt de kans op speeltijd komend seizoen verder af te nemen. Laimer kwam afgelopen seizoen overigens pas 21 Bundesliga-duels in actie, daar hij half september een enkelblessure opliep. Op de voorlaatste speeldag leek hij Bayern de titel door de neus te boren met een hoofdrol in de 1-3 overwinning. Een week later kwam het echter alsnog goed voor de ploeg van Thomas Tuchel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

niveau sabitzer, leuke breedte aankoop voor bayern.
meer het idee dat ze het doen om leipzig te verzwakken haha.

denk niet zoveel aan de hand voor gravenberch. die is ook niet het niveau bayern (op dit moment).

9 juni 2023 om 11:14

Daarnaast hebben ze ook nog eens Guereirro van Dortmund gehaald. Die kan toevallig naast linksback ook links op het middenveld spelen. Wegwezen dus Ryan! Hij moet echt aan spelen toekomen. Ik heb veel vertrouwen in het talent Gravenberch. Zo komt het er alleen niet uit helaas.

9 juni 2023 om 11:20

Beide spelers ook nog eens transfervrij gehaald. Bayern doet het gewoon op dat gebied erg goed. Weinig topclubs zie ik vaak transfervrij spelers halen.
Juve haalde ook vaak transfervrij spelers maar die haalde willekeurig

9 juni 2023 om 11:38

Ja dat doen ze inderdaad goed. Heeft natuurlijk te maken met de status en de financiële voorsprong die Juve en Bayern hebben tov de overige teams in de competitie. Zo'n Laimer weet dat als hij geen neiuw contract tekent en naar bayern kan gaan dat hij gewoon een dikke tekenbonus krijgt plus dik salaris. Daarnast kan hij een paar keer de bundesliga-titel op zijn cv toevoegen. Dit geldt ook voor juve, al denk ik dat die dit soort transfers wat moeilijker voor elkaar gaan krijgen momenteel.

9 juni 2023 om 14:03

Barcelona has entered the chat

9 juni 2023 om 14:29

Nee die linksback is (ik hoop het echt niet) om Alphonso Davies te vervangen. Die gaat waarschijnlijk naar Real Madrid verkassen. Guerreiro is absoluut geen directe vervanger van Davies. Ik denk dan eerder aan Theo Hernandez of een Cancelo. Verder moeten we echt ophouden met dit soort b-garnituur aankopen. Kom op zeg. Sabitzer, Laimer, Gravenberch echt onzin. Ipv Ruben Neves halen komen we met dit soort spelers. Dan had ik nog liever een Youri Tielemans ofzo.

9 juni 2023 om 11:25

Vind dit wel een completere speler dan Sabitzer. Echt een underrated middenvelder die ook nog als rechtsback uit de voeten kan.

9 juni 2023 om 13:05

Breedte aankoop? Jij hebt hem duidelijk nooit zien spelen, dit is echt een hele goede en complete middenvelder en gaat zich sowieso in de basis spelen. Is op het hele veld te vinden met zijn drie longen, dekt meerdere spelers tegelijk (enorm belangrijk in het spel zonder bal).



Het lijkt mij duidelijk dat Gravenberch zijn heil ergens anders moet gaan zoeken, laat je verhuren aan een andere club. Want wil je nog in het zicht blijven van het NL-elftal dan zal je gewoon moeten spelen. Deze jongen is te jong om ergens op de bank te zitten, dus ik zou het wel weten als ik Gravenberch was.

9 juni 2023 om 11:05

Vervanger van bellingham bij dortmund?

9 juni 2023 om 11:08

Zijn heil*

On: ik denk inderdaad dat het goed is als Gravenberch en stap omlaag doet. Het zit er wel in maar komt er nog niet uit. Hij heeft minuten nodig en lijkt me de perfecte speler om bij een top club uit een competitief buiten de top 5 of subtopper/middenmoter top 5 een volledig Seizoen basis te spelen en ook consistent te blijven. Dat deed hij bij Ajax ook nog niet.

9 juni 2023 om 14:58

Gravenberg kan beter nog twee jaartjes terug naar Ajax op huurbasis, met optie tot koop ofzo.
Hij is gewoon veel te snel weggegaan. Nu blijkt ook bij hem dat eerst verder ontwikkelen bij Ajax beter had geweest.
Een goede lering voor andere talenten bij de Nederlandse topclubs.

9 juni 2023 om 11:08

Als ie zijn hel ergens gaat zoeken zie ik het donker voor hem in

9 juni 2023 om 11:23

Met al dat vuur is het daar niet donker toch?

9 juni 2023 om 12:31

You know nothing Samcro

Verstandige zet geweest.... Te vroeg naar een te grote club gegaan. Wel dikke bankrekening gerealiseerd en kan dus nu kiezen voor een contract bij een club waar hij een rol van betekenis kan spelen en niet per se de grootste naam heeft en waar hij het meeste kan verdienen.

9 juni 2023 om 11:08

Verstandig ja? Bijzondere redenatie, je doet alsof hij zich financieel onafhankelijk heeft gevoetbald in een jaar bij Bayern. Bij Ajax had hij echt niet veel van dit salaris afgezeten, wel gespeeld en nog steeds naar die ene club gekund.

9 juni 2023 om 11:16

Idd. Mensen doen net alsof Bayern monstersalarissen uitdeelt. Ze werken daar met een gelaagde structuur waardoor je steeds per contractverlenging in een hogere salarisschaal komt. Zo weet ik dat Thiago bv. na 3 jaar met enkel blessureleed ineens 8-10 miljoen per jaar ging verdienen. Dat vond ik destijds heel vreemd, maar kennelijk werken ze daar bij Bayern zo.

9 juni 2023 om 11:32

@ajax/barca2014
Gravenberch zit op 10 miljoen per jaar bij Bayern.

9 juni 2023 om 11:34

@erwinvanbeek
10 miljoen is wat hij nu bij Bayern ontvangt. Dat is volgens mij meer dan het dubbele dan dat bijv. Tadic bij Ajax krijgt. Acht de kans zeer onwaarschijnlijk dat hij bij Ajax ook maar een beetje in de buurt zou komen van wat Bayern nu bied. Buiten dat heeft hij met het kampioenschap waarschijnlijk nog extra bonussen ontvangen.

9 juni 2023 om 11:48




Was toen sprake van 11 miljoen per jaar, als ik me goed herinner. Ietsje Pietsje meer dan 3 bij Ajax. Paar miljoentjes tekengeld. Lekker hoor, en inderdaad nu in de positie een leuke club te pakken voor verhuur met behoud van salaris. Leuk contractje voor de komende 5 jaat. Kom je op 55 miljoen. Kan ie elke dag naar de Efteling. Mis je een jaar je wedstrijdjes, heb je er nog minstens tien te gaan.



Te meer word maar weer eens duidelijk dat van Ajax naar een topclub vaak niet de beste keuze is. Zonde, Gravenberch liep er bij Ajax al vaak de kantjes vanaf en had beter nog 1-2 jaar kunnen blijven gezien zijn leeftijd. Zonde!

9 juni 2023 om 11:33

Erwinvanbeek

Zoals jij hem stelt vind ik hem echt onzin.

Waar ik mij vooral over verbaas is de enorm domme keuzes die de spelers maken waardoor het volledig te begrijpen dat ze niet slagen.

Van der Beek gaat de concurrentie aan met Bruno Fernandes?!
Ziyech met ongeveer 4 anders spelers voor dezelfde positie?!
Gravenberch gaat naar een top 3 club in de wereld waar vriendjespolitiek heerst, dat zie je wel aan Mazraoui, die is echt niet minder dan Pavard! Overigens ben ik het wel volledig eens met je dat Gravenberch nog niet zover was/is voor deze stap!

Onana, Frenkie de Jong, Mathijs de Ligt, Lisandro Martinez slagen gewoon! Neres doet het geweldig bij Benfica.

Dan blijft voor mij Antony over, wat echt een mispeer is, die wel alle ruimte krijgt.

9 juni 2023 om 11:35

Het was duidelijk de beste keuze. Hij had momentum en de rijke cluppies boden tegen elkaar op. Nu heeft hij een lang contract waarmee hij tientallen miljoenen opstrijkt, maar omdat jij sportief succes boven financieel gewin zet is het 'niet de beste keuze'. Je leeft in een droomwereld waar eer en glorie het hoogst haalbare is. Nee, keiharde euros. Die jongen zit op die bank zijn hele familie voor generaties goed te zetten. Alsjeblieft zeg.

9 juni 2023 om 11:39

Zullen de Ligt, De Jong en Martinez totaal niet met je eens zijn. Zelfs Mazraoui kwam genoeg aan spelen toe tot aan zijn blessure en de trainerswissel. Leuk dat wijzen naar van de Beek, Antony, Gravenberch en Ziyech . Maar alleen Ziyech is enigzins verassend de rest was duidelijk (nog) niet goed genoeg en kon nog wel wat meer ervaring bij Ajax gebruiken. Perez zei het laatst goed, in het buitenland moet je, je bewijzen en is er een betere op het moment je fouten maakt. Voor een timber zou het bijvoorbeeld ook te vroeg zijn als hij nu vertrekt naar een topclub.

Te vroeg naar het buitenland gegaan. Zal wel naar een PL club gaan waar hij vervolgens ook op de bank terecht komt. Over een paar jaar zien we hem weer bij Ajax terugkeren of bij PSV ofzo om weer speelminuten te maken a la Bergwijn. Hij heeft zeker kwaliteiten maar is wel een beetje gehyped. Is mijns inziens te laks en ik vrees niet dat hij het in de echte top gaat maken.

Gravenberch moet zich gewoon laten verhuren aankomend seizoen als Tuchel laat blijken dat hij toch niet met hem gaat spelen. Minuten maken op het hoogste niveau is voor hem noodzakelijk. Met af en toe invallen of wanneer Goretzka/kimmich geblesseerd zijn, ga je nooit je plekje veroveren gok ik zo. Zeker niet met het aantrekken van Laimer nu.

Mislinlat, je weet wat je te doen staat .
Ryan kom naar huis!

9 juni 2023 om 11:16

Jaar op huurbasis naar Ajax, kan hij zich mooi in de kijker spelen voor een volgende stap

9 juni 2023 om 11:38

Zou niet eens een verkeerde zet zijn voor beide partijen. Gravenberch heeft speeltijd nodig en zal getergd zijn zich te laten gelden, tegelijkertijd heeft hij mentaal vermoed ik ook stappen gezet door zijn tijd in het buitenland.

Zou een topaanwinst zijn - al was het inderdaad maar voor 1 jaar - voor Ajax.

9 juni 2023 om 15:32

Lol wat denk je Ajax is geen etalage voor de Europese subtop. Zou belachelijke deal zijn hem nu te huren. Los dat hij een jaar niet heeft gespeeld was hij bij Ajax ook lang niet onbetwist. Gewoon goede speler kopen, hebben we veel meer aan.

9 juni 2023 om 11:42

Zou voor alle drie de partijen een goede deal zijn. Ajax heeft duidelijk nieuwe middenvelders nodig, Ryan heeft speeltijd nodig. Voor Bayern interessant om zo nog waarde te behouden.

Als je de strijd van Konrad Laimer niet kan winnen, heb je ook niks te zoeken bij Bayern. Misschien iets voor Dortmund? Aangezien hij beter is dan Bellingham (van der Vaart, 2023).

9 juni 2023 om 11:29

Je bedoelt de strijd winnen van Kimmich en Goretzka. Laimer komt namelijk ook gewoon achter hen in de pikorde te staan.

9 juni 2023 om 11:40

Laimer is op dit moment gewoon een klasse of 2 beter dan Goretzka. Die is na de CL winst helemaal niks meer.

9 juni 2023 om 11:43

We gaan het meemaken Kaiser. Sinds de komst van Goretzka heeft nauwelijks op de bank gezeten (tenzij hij een blessure had). Dus lijkt me ook niet dat hij nu zo makkelijk op de bank kan worden gezet.

9 juni 2023 om 12:14

Laatste kampioenswedstrijd zat die op de bank viel die in en werd die later weer gewisseld. Feit is mede door alternatieven dat Goretzka blijft spelen, maar echt goed is het alles behalve. Zal me niks verbazen als Laimer of Guaeirreo hem er uitspelen.

9 juni 2023 om 14:32

Laimer 2 klasse beter dan Goretzka? Ik dacht het niet

9 juni 2023 om 14:39

Derkaiser praat graag over zijn club RB Leipzig en hemelt graag spelers op alsof ze makkelijk toppers van Bayern uit de basis gaan spelen.

9 juni 2023 om 15:16

Mijn club Leipzig? Iedereen die de Bundesliga beetje volgt weet dat Laimer de laatste 2 jaar beter is dan Goretzka.

Nog een voorbeeld waarom sommige (NL) talenten van een topclub in NL een tussenstap moeten maken naar een grotere competitie ipv direct naar een topclub. Hoe vaak belanden spelers niet op de bank bij zo'n club. Dan kan je toch beter kiezen voor een "minder" salaris en speeltijd. Gravenberch moet daar snel weg.

Kan AJAX hem niet terug “huren” maakt hij iig speelminuten en we kunnen dat wel gebruiken

Misschien kan Bosz een belletje doen naar Gravenberch om naar PSV te komen. lijkt mij wel een goeie voor ons.

9 juni 2023 om 11:43

Gravenberg zou een marktwaarde hebben van 30 mln.

Deel dat door twee en je hebt nog een uitgave die voor PSV haast niet te doen zal zijn.

9 juni 2023 om 12:20

Uitstekend plan, misschien kan Bosz nog een lijntje uitgooien naar Florian Wirtz die hij bij Leverkusen heeft laten debuteren of naar Alexandre Lacazette & Houssem Aouar waar hij recent nog bij Lyon mee samen heeft gewerkt. Denk je nou echt dat dit een realistische transfer is voor PSV?

Maar we hebben echt heel heel veel vertrouwen en toekomstplannen met dit geweldige talent! Aldus Bayern.

Laimer word gehaald als rechtsback

Ik hoop oprecht dat dit soort verhalen al die jonge talenten in Nederland afschrikt om te denken dat ze meteen goed genoeg zijn voor de top. Die stap heeft namelijk bijna geen enkele spelers rechtstreeks vanuit de Eredivisie gemaakt, op een paar uitzonderingen na. Zo jammer voor henzelf, en voor het Nederlandse voetbal. Aan zo'n Gravenberch die geen minuten maakt heb je in Oranje ook niets.



In mijn optiek moeten we kappen met die 50 1 regel in Duitsland. Tijd dat externe investeerders ook zich gaan settelen in Duitsland en grote potentiele clubs als Hamburg, Bremen, Schalke, Stuttgart, Koln, Gldbach etc ook de stappen richting de top gaan maken. De competitie wordt veels te saai en vorospelbaar zo met betrekking tot het kampioenschap. Het slaat nergens op dat Bayern wederom 2 sterkhouders transfervrij kan wegplukken bij een Dortmund en Leipzig. Over 10 jaar kunnen we nog steeds trots zijn op alle 'traditonsvereinen', maar kijkt er buiten Duitsland niemand meer naar de Bundesliga.

9 juni 2023 om 11:37

Nee aub niet. Dat verpest het voetbal al op meerdere plekken in de wereld en in Duitsland gelukkig nog niet op een paar na. Leipzig, Hoffenheim en in mindere mate Leverkussen en Wolfsburg weten het allemaal al een tijdje via trucs te omzeilen.

Ik vind het mooi dat je kan zeggen dat een club echt van de fans is in plaats van een of ander bedrijf/investeerder die in verweggistan woont en af en toe eens komt kijken.

Wat betreft het oppikken van transfervrije spelers, dat doet een Dortmund dit seizoen alweer net zo goed met het ophalen van Bensebaini. En het is leuk en aardig wat Bayern doet, maar in de praktijk spelen die transfervrije spelers amper voor Bayern en worden verhuurd of komen weer terug bij hun oude club (zie een Rode en Rudy).

Clubs in de Bundesliga moeten gewoon beter beleid gaan voeren, want eigenlijk kan je zeggen dat daarmee Bayern steeds winst behaald. Naast uiteraard het net niet verhaal van Dortmund de afgelopen seizoenen.

9 juni 2023 om 11:40

Dus jij wil zeggen dat clubs als Frankfurt, Dortmund, Leipzig, Union, Freiburg geen goed beleid voeren? Het probleem is op lange termijn kunnen ze toch niet tegen Bayern opboksen.

9 juni 2023 om 12:12

@derkaiser123 - Als je kijkt naar wat er op het veld staat, kan het beleid inderdaad beter. Daarbij is Leipzig juist zo'n club die in handen is van investeerders.

Zo'n Dortmund bijvoorbeeld deed dit jaar mee voor de titel, met name omdat Bayern verre van goed was, maar die werden vorig jaar nog volledig weggetikt door Ajax in de CL. Een Ajax dat niet eens een indrukwekkende selectie had. Dan kun je toch niet stellen dat Dortmund een goed beleid voert? Het haalt centen op, maar als je dan kijkt wat voor spelers ze halen; daar wordt je niet bepaald bang van. Dan gaan worden ze dit jaar ook nog eens uit de CL geknikkerd door de nummer 12 van de Premier League.

9 juni 2023 om 13:44

Als of een competitie stand wat zegt over wedstrijden van 2. Kijk naar Sevilla en de EL bijvoorbeeld. En het Ajax van vorig jaar was veel sterker en Dortmund is juist dit jaar weer sterker medr door de Defensieve versterkingen.

9 juni 2023 om 14:43

Wat Sirius zegt, de kwaliteit die er op het veld staat is vaak niet zo goed als bij Bayern. Het beleid intern bij de clubs die je noemt Kaiser is daarentegen wel erg goed.

Maar als je kijkt naar de oude grote clubs als Stuttgart, Schalke, HSV, Bremen?, Kaiserslautern en Nürnberg, dan is het beleid daar al jaren zoek. Want daardoor zijn die clubs naar mijn idee zo ver afgegleden. Bayern heeft met hun successen winst gemaakt en gebruikt om de beste te blijven zijn. Dan doen ze uitstekend. Laat andere clubs daar een voorbeeld aan nemen.

Want als we eerlijk zijn, de aanval van Bayern is sinds het vertrek van Robbery en zeker na het vertrek van Lewa, niet veel meer.

9 juni 2023 om 16:53

Vreemd dat je Goretzka wel een toppper vindt, maar de vleugelspelers van Bayern niet. Ze missen inderdaad nu 1 seizoen een topspits, maar Muller, Musiala, Sane, Gnabry en Coman zijn toch voor die drie posities achter de spits hele goede spelers. Alleen Mane valt vies tegen.

9 juni 2023 om 17:17

Vertel mij eens dan wat ik niet zou zien bij Laimer en waarom Goretzka geen topper is volgens jou.

Ik weet het niet hoor, maar Muller en Musiala zijn in principe aanvallend ingestelde middenvelders. Gnabry, Coman en Sané, ja leuke spelers, maar amper scorend vermogen Gnabry ben ik erg over te spreken, maar die andere twee scoren zo ontzettend weinig voor de kansen die ze krijgen. Ik vind het voorin niet zo veel bijzonders meer. Niet meer een aanval waar ik van kan genieten. Ze leveren wel, maar echte toppers vind ik het niet.

10 juni 2023 om 02:49

Bekijk de wedstrijd in Munchen maar terug zon 3 weken terug. Laimer was de grote man op het veld. Als je het gezien hebt snapt je wat ik bedoel. Bayern fans zijn klaar met Goretzka.

10 juni 2023 om 17:31

Dat vraag ik niet, ik vraag aan jou welke pluspunten Laimer wel heeft die Goretzka niet heeft en waarom Laimer dus beter is. Op basis van één wedstrijd zegt het natuurlijk vrij weinig.

9 juni 2023 om 12:08

Daar kiezen die clubs toch zelf voor? Die clubs laten hun sterkhouders transfervrij de deur uitlopen. Je moet er gewoon snel bij zijn als je contracten wilt openbreken. Dat moet je niet doen als spelers hun laatste jaar in gaan en indruk maken. Dan ben je te laat en kijken de zaakwaarnemers al rond. Dat het dan Bayern is die ze oppakt, tja... Nergens anders zie je dat de ene topclub ze transfervrij wegplukt bij de ander. Dat kun je nauwelijks verbinden aan het niet hebben van investeerders.

9 juni 2023 om 13:09

Das natuurlijk niet helemaal waar, want een Olmo had echt niet verlengd zonder clausule in zijn contract. Zelfde waarom een Haaland of een Nkunku voor relatief goedkope bedragen weggingen (door clausules), de vraag is of die spelers anderes ook getekend hadden bij een Dortmund of Leipzig of hun contract verlengd heeft. daarnaast had Bayern al geinformeerd naar Laimer toen die nog bij Leipzig speelde. Dus dit is gewoon weer heel slim uitgespeeld van Bayern. Eerder gebeurde dit ook al met een Goretzka of Gotze.

Die kale boom achter Laimer op de foto laat al zien dat deze transfer enige tijd rond was...

Gravenbergh heeft wel een heerlijke dribbel, maar denkt tegelijk dat ie de trap heeft van Pogba en dat laatste blijft een beetje achter. Maar zo a la rijkaard het middenveld instormen past wel bij hem.

Hij doet mij ook een beetje denken aan Kovacic, heb wel een zwar voor dat soort spelers. Al denk ik dat de Bulli beter is voor hem dan de Prem.

Iets voor PSV als vervanger van Sangaré?

Die moet gewoon lekker ergens anders gaan voetballen anders verdwijnt hij

Wat een mooi project heeft Bayern toch ook voor Gravenberch! 😂

Verbaast me niks ondanks zen talent had. Gravenberch ook bij ajax nog genoeg verbeter punten

Tja, talent heeft hij wel, maar hij was nog lang niet uitgeleerd bij Ajax. Als Timber deze zomer vertrekt, loopt hij tegen dezelfde problemen aan. De omstandigheden schreeuwen dat je beter kunt blijven, maar kennelijk leven die jongens in hun eigen wereldje. Als je bij Ajax geen sterkhouder bent, kom je bij Bayern niet veel aan spelen toe. Het is heel simpel, maar kennelijk moet je het ze voorkauwen.

9 juni 2023 om 12:56

Het is al zo vaak voorgekauwd/getoond, het geld wint het van de logica en het verstand. Keer op keer. En niet alleen inde voetballerij en bij Ajax.

9 juni 2023 om 12:59

Ik denk dat hij bij ajax alles gespeeld zou hebben dit seizoen

We kunnen wel stellen dat de overstap van Ajax naar Bayern een enorme verkeerde keuze is geweest. Gravenberch staat volledig stil in zijn ontwikkeling, is uit beeld bij Oranje en heeft geen enkel zich op speeltijd.

Maar dat plan van Bayern waar familie Gravenberch het over had, de reden om naar Bayern te gaan dan? Of zou het toch het geld geweest zijn? De vraag stellen is de vraag beantwoorden. Geen WK gespeeld, een seizoen amper verder ontwikkelt maar wel de bankrekening gespekt. Had ie een seizoen bij Ajax gespeeld had ie ook zeer goed verdiend, een WK gespeeld en zich ontwikkelt waardoor hij NU een stap kon maken en daadwerkelijk serieus genomen zou worden. Nummer zoveel die met te kleine voeten in te grote schoenen stapt.

Huurdeal voor een jaar bij Ajax incoming

Gravenberch was het grootste slachtoffer van Julian Nagelsmann. De gebeurtenis tijdens de testmatch tegen RB Salzburg heeft zijn vertrouwen serieus aangetast.
Ik ben benieuwd hoe gepland zal worden met Laimer. Laimer kan namelijk ingezet worden als rechtsback in zoverre mogelijk

9 juni 2023 om 15:06

Dat vind ik te makkelijk. Gravenberch was vorig seizoen misschien wel de slechtste middenvelder aan Ajax-zijde. Die had het welbekende talentendipje omdat hij nog een ontwikkeling door moest gaan. Tja, met die vorm ga je jezelf natuurlijk nooit in de basis spelen bij Bayern. Hij was immers nog niet enigszins sterkhouder bij Ajax.

Denk dat Ryan vast elders aan spelen toe wilt komen, maar ik zie hem toch graag terug bij Ajax. Dat dramatisch slechte middenveld, met Kenneth Taylor en Davy Klaassen bij uitstek, moet gauw voorzien worden van serieuze kwaliteit. Ryan was bij vertrek naar München al een veel betere speler dan die andere zojuist genoemde twee middenvelders.

Nou Ajax informeer eens of je hem voor 2 jaar kan huren. Toch een stuk beter dan Taylor op die positie en een beetje creativiteit op het middenveld bij Ajax is niet verkeerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren