Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gezicht van Mbappé staat op onweer na besluit van Luis Enrique tegen Marseille

Laatste update:

Kylian Mbappé was zichtbaar geërgerd na zijn wissel tegen Olympique Marseille. De Franse superster werd na iets meer dan een uur spelen naar de kant gehaald door trainer Luis Enrique en nam vervolgens niet plaats op de bank.

Na veertig minuten spelen werd Lucas Beraldo met een rode kaart van het veld gestuurd. De verdediger van Paris Saint-Germain haalde de doorgebroken Pierre-Emerick Aubameyang neer en kreeg een rode kaart.

Toch kwamen de Parijzenaren op voorsprong in het Orange Vélodrome. Op aangeven van Ousmane Dembélé kon Vitinha vlak na rust de 0-1 maken.

Ondanks het lastige uitduel, werd Mbappé vroegtijdig naar de kant gehaald. Na 65 minuten spelen werd de Fransman gewisseld voor Gonçalo Ramos.

Het gezicht van Mbappé sprak boekdelen. Het gezicht van de Franse aanvaller stond op onweer en hij nam niet plaats op de reservebank. Hij besloot meteen de kleedkamers op te zoeken.

In de slotfase van het duel maakte Gonçalo Ramos, de man die inviel voor Mbappé, nog een treffer. PSG won dus met 0-2 van Marseille en maakte de marge met nummer twee Stade Brest weer 12 punten.

Mbappé werd dit seizoen echter wel vaker gewisseld door de Spaanse oefenmeester. Het heeft er alle schijn van dat hij na dit seizoen vertrekt uit Parijs en Enrique wil dat zijn ploeg ook leert spelen zonder Mbappé.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wissel vooral maar steeds je beste speler, omdat hij zijn contract niet wilt verlengen, bij de ucl wedstrijden ga je hem in 1 keer heel hard nodig hebben want zonder hem is dit team niet veel waard steeds maar blind domme bedragen uitgeven..... Goed dat Mbappe van de zomer vertrekt

1 april 2024 om 15:22

Het staat al in het artikel, PSG wil wennen aan het spelen zonder MBappe. Dus mag een ander spelen bij een 1-0 voorsprong.

Ik vond het eerst ook een rare wissel, want Mbappe had juist met zijn snelheid belangrijk kunnen zijn, PSG kon alleen nog maar tegenhouden en counteren na de rode kaart. Dan is Mbappe ideaal. Maar uiteindelijk scoort zijn vervanger en wint PSG met 0-2. Een winnende trainer heeft altijd gelijk.

1 april 2024 om 09:02

Het is Mbappé zo naar het hoofd gestegen. Van die jongen die jaren geleden beschaamd praatte over zijn salaris en nog sterke banden onderhield met zijn roots in de Banlieu is niets meer over. Mokken, klagen en zuchten bij een club die hem één van de rijkste voetballers aller tijden heeft gemaakt voor zijn 26e.

Denken ze hiermee dat ze hem kunnen overhalen? Werkt toch alleen maar averechts. Doen alsof PSG groter is dan Mbappe is ook al te laat na zijn laatste contractverlenging.

Nog 4 maandjes Mbappe, dan kan dit boek dicht.

1 april 2024 om 15:24

Ze weten al dat ie vertrekt. En ja, na het vertrek van MBappe is er ook een toekomst voor PSG.
De salaris huishouding is in ieder geval zwaar verbeterd.

Kylian doet hier toch niets verkeerd? Wel wordt hij compleet genegeerd door trekpop Luis Enrique die ook maar uitvoert wat die opgedragen krijgt door de clubeigenaar. Best een sneu verhaal aan het worden dit.

Je gaat mij niet vertellen dat Nasser El Khelaifi hier achter zit. Die man is zo hard op zijn gevoelens geraakt dat Mbappe aankomende zomer gaat vertrekken. Dus dan gaan we maar zijn leven wel zuur maken in de tijd dat die hier nog is denkt El Khelaifi.

Sneu verhaaltje wel begint dit te worden. Kleuter gedrag ook. Je gaat mij niet overtuigen dat dit alleen de beslissing van Enrique is. 1 van de beste spelers ter wereld wisselen, terwijl je met 10 man staat. Tja.

1 april 2024 om 06:11

Kleuter gedrag van Mbappe? Ik snap wel dat je meer gaat investeren in spelers die blijven dan in spelers die over drie maand vertrekken. En blijkbaar heeft de wissel gewerkt, gezien het scoreverloop.

1 april 2024 om 08:41

Moeten we het jou dan niet juist vertellen dat hij erachter zit?

1 april 2024 om 08:54

Hij zit erachter!

Dat Luis Henrique een idioot is wist iedereen natuurlijk al geruime tijd, lang voordat hij het stokje overnam in Parijs. In de CL moet hij ook dit wisselbeleid voeren, moet hij eens durven. Wat een rare vent.

1 april 2024 om 01:25

Ik durf te wedden dat wereldcoach Luis Enrique niks mee te maken heeft met dit besluit. Dictatuur Nasser El Khelaifi zit hier achter.

1 april 2024 om 02:06

Een wereldcoach leent zich niet voor dit soort ongein.

Wel heel raar dat je Mbappé eraf haalt terwijl je met 10 man speelt. Met zijn snelheid voorin had je hem goed kunnen gebruiken voor counters. Maar ja achteraf kan je niet klagen als zijn vervanger Ramos heeft gescoord. Maar goed wel een rare beslissing. Kan toch niet alleen van Enrique zijn zou je zeggen.

1 april 2024 om 15:27

Tja Ramos heeft nu meer ervaring opgedaan. Spelen met een man minder onder druk. Komt volgend jaar goed van pas.
Real heeft nu geleerd dat ze MBappe niet mogen wisselen. Vind meneer niet leuk, gaat ie meteen naar huis.

Dit heeft alleen maar te maken vanwege het feit dat hij transfervrij de club gaat verlaten wat de sjeiks natuurlijk(ook al hebben ze genoeg) bakken met geld heeft gekost en ze er nu niks voor terug krijgen.
Want de titel winnen in Frankrijk kun je ook zonder Mbappé.
Ze hadden graag de Champions League gehad.

Wel goed van Mbappe dat hij naar zijn hart luistert en naar een club gaat waar hij van kinds af aan al fan van is. Want voor het geld hoeft hij het niet te doen. Dan zal PSG altijd meer kunnen geven.

1 april 2024 om 07:48

Als hij het niet voor het geld doet waarom wil hij dan een riant salaris met een dikke tekenbonus? Zeker omdat hij graag wil voetballen

Niemand is groter dan de club, hoewel ze hem goed kunnen gebruiken moeten ze langzaam wel werken naar de toekomst en dat is zonder Mbappe. Voor de fans natuurlijk wel vervelend want zeker een speler waar je naar he stadion voor komt..

Ik begrijp de reacties niet dat het een rare wissel is. Vervolgens scoort de wissel nog een doelpunt. MBappe moet niet denken dat hij groter is dan PSG. Ibi, Ronaldinho en noem ze maar op hebben ook daar geweldige tijden mee gemaakt. Wees een club man en niet een ego, MBappe is echt wereld klasse daar niet van maar een team bestaat uit meerdere collega’s. Als je daar toch nog 4 maanden bent geniet van je roem ga niet naast je kicksen staan en wees dankbaar in je hart en dankbaar naar je toeschouwers toe, want zij hebben je nog groter gemaakt dan je was.

Jezus zeg , de trainer bepaald , dus zolang je punten pakt , met de juiste wissels ,wat ten kosten gaat van je beste speler , doe je het goed . Zo hou je ook je beste spelers scherp
Gewoon een goede trainer , die zijn eigen ding doet , ipv advies van hoger hand . Anders was ie al ontslagen . De wetten van voetbal bestaat al 100 jaar , en het gaat altijd over hetzelfde . Verdiep je eens over de clup
En mensen die de clup dragen , van de tereinknecht tot de eigenaar van de clup
Incl de supporters . Dat gelul altijd over verdettes en belangrijk doen van mensen binnen de club. Bah Bah

Zal waarschijnlijk het besluit van de club zijn om hem te tergen, niet zo zeer van Luis Enrique. Kylian reageert uitstekend. Hij zou eigenlijk gewoon openlijk moeten melden dat hij PSG dit soort behandelingen nooit zal vergeven. En zij hiermee enkel kwaad bloed zetten bij hem. Over 10 jaar gewoon terugkeren bij de directe concurrent van PSG, scoren en kampioen worden. Belachelijk, PSG-supporters betalen grof geld om Kylian te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren