Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Georginio Wijnaldum blijft zich verbazen: ‘Je ziet het echt overal’

Laatste update:

Georginio Wijnaldum heeft zich weer gemeld bij Liverpool. De middenvelder mocht later aansluiten bij de selectie van the Reds vanwege de Nations League-finale van Oranje tegen Portugal en heeft zich in de afgelopen weken goed kunnen opladen, zo geeft hij aan op de site van Liverpool. Wijnaldum merkte tijdens de vakantie dat de Engelse club ongekend populair is.

“Het is echt een grote club. Overal waar je komt kennen mensen Liverpool”, laat de 28-jarige Oranje-international op de clubsite weten. “Op vakantie kwamen veel mensen naar mij toe om me te feliciteren met de winst van de Champions League. Soms realiseer je je niet hoe groot de club is. In Europa, maar eigenlijk overal waar je naartoe gaat.”

“In Azië, in Amerika: je ziet echt overal hoe groot de club is, want veel mensen kennen Liverpool en zijn fan”, aldus Wijnaldum, die na het succes van vorig seizoen met de zege van de Champions League aast op meer prijzen. De middenvelder weet nu namelijk hoe het voelt. "Ik wil het nog een keer beleven. Ik ben erg gretig teruggekeerd.”

“De andere jongens zijn ook gretig om nieuwe successen te boeken en willen eveneens nóg meer winnen. Het is een heerlijk gevoel, een gevoel dat je altijd wil hebben”, aldus de middenvelder, die sinds 2016 onder contract staat bij de Engelse grootmacht. Tot op heden speelde Wijnaldum 139 duels voor Liverpool, waarin hij 13 goals en 16 assists produceerde.

Verwacht jij dat Liverpool komend seizoen wederom de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Absoluut een sterspeler geworden en een dragende kracht van dit sterke Liverpool! Fysiek hard getraind om op het niveau te komen waar hij nu zit! Natuurlijk heeft vertrouwen van je trainer met je spel te maken. Maar 1 ding is zeker respect heeft Wijnaldum zeker afgedwongen

15 juli 2019 om 18:55

Sterspeler? Dragende kracht wel maar sterspeler niet...

15 juli 2019 om 18:59

Zeker weten wel een sterspeler. Denk dat ze stukken minder zijn als elftal zonder hem. Hij staat werkelijk overal. Is belangrijk met intercepties, passes, asists en goals. En dat noem je dragend?

15 juli 2019 om 19:03

Wat een grap zeg. Hij is natuurlijk geen sterspeler. Dat zijn Salah, Mane, VvD en Firmino. Hij is een slag minder dan hen allemaal. Hij loopt veel en doet het vuile werk, kan daarnaast voetballend goed mee. Ik vind echter niet dat als je hem weghaalt, heel Liverpool als een kaartenhuis inzakt.

15 juli 2019 om 19:03

Voor zijn positie is een armada aan middenvelders binnhengehaald met Keita, Fabinho en dan nog Henderson, Chamberlain, Milner, Lallana en volgens mij zelfs Shaqiri die daar uit de voeten kunnen. Als je dan zo steevast basisspeler bent dat je op een gegeven moment kampt met oververmoeidheid, dan mag je toch wel sterspeler genoemd worden imo.

15 juli 2019 om 19:15

Basisspeler.. sterspelers heeft ieder team er 1,2 of 3.. de uitblinkers van het team.. zo zie ik dat..

15 juli 2019 om 20:48

Het is maar wat je onder sterspeler verstaat

Hij is meer de mister Nobody die door de Liverpool fans uitgeroepen is tot de beste middenvelder van het seizoen

Velen verwachtten met de komst van Keita, Shakiri en Fabinho dat Gini zijn plaats wel zou kwijtraken, maar hij heeft het hele seizoen gespeeld

Met zijn twee doelpunten tegen Barcelona en nog wat andere goals heeft hij iedereen verbaasd

De waardering is groot, maar de sterspelers zijn toch Virgil, Mane, Salah, Firmino en Allisson

Misschien zou je wel het woord stakeholder kunnen gebruiken, hij was een van de meest constante spelers in het hele seizoen

Blikvanger? Nee, dat is Gini niet

15 juli 2019 om 18:58

Heb hem altijd al heel goed gevonden. Bij Feyenoord als 16 jarig pikkie zie ik hem nog schitteren. Daarna bij PSV zeer goed verder ontwikkeld. Maar pas bij NewCastle United zag je eigenlijk zijn potentie al. Eerste seizoen BPL, in een slecht draaiend elftal dat tegen degradatie vocht. ( volgens mij degradeerden zij dat seizoen ook).
In Liverpool is hij een grote meneer geworden. Hoop dat hij ook NL aan prijzen gaat helpen.

Als je de Champion's League wint ben je voor mij een sterspeler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren