Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genoa en Sampdoria delen de punten in Derby della Lanterna

Laatste update:

De Derby della Lanterna tussen Sampdoria en Genoa is dinsdagavond onbeslist geëindigd. De wedstrijd tussen de twee stadsgenoten stond aanvankelijk gepland voor zaterdagavond, maar door overvloedige regenval ging de ontmoeting toen op de valreep niet door. Door doelpunten van Iago Falqué en Eder eindigde het duel onbeslist (1-1).

/

Voor aanvang stonden de twee teams uit Genua gedeeld zevende en ook qua doelsaldo ontliep het elkaar weinig. Andrea Bertolacci kreeg de eerste kans namens i Rossoblù, maar hij kopte over. Na een kwartier opende Genoa alsnog de score: M’Baye Niang versnelde op rechts en zette voor, waarna Iago binnentikte en zijn zesde goal van het seizoen maakte. Het antwoord van Sampdoria kwam echter al razendsnel.

Facundo Roncaglia stond bijkans te slapen, toen hij terug rende naar achter en een poging deed, uit te verdedigen. Eder snoepte hem dankbaar de bal af, drong de zestien meter binnen en verschalkte Mattia Perin met binnenkant voet. Even later ging Roncaglia opnieuw in de fout, maar maakte Stefano Okaka het niet af. Na rust bleef het bij 1-1, ondanks een paar prima kansen voor Genoa. Samuel Eto’o werd aan de kant van Samp pas laat ingezet: hij was niet helemaal fit en deed alleen de laatste tien minuten mee. Internazionale stond voor woensdag in punten gelijk met Sampdoria en Genoa, maar ziet nu een gaatje ontstaan. AC Milan staat nu drie punten achter op beiden.

Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff zonde 3 grote kansen op een rij in de laatste seconden.. over de hele wedstrijd wel een terechte uitslag denk ik.

Heb ik deze mooie derby gemist?

24 februari 2015 om 20:35

mooie was vandaag niet van toepassing

verschrikkelijke zaadpot, meer kan ik er niet over zeggen.
Spelers die liever naar de grond vallen dan een doelpunt maken, de scheids die voor alles fluit en niks laat doorspelen.
Gelijkspel is terecht want deze pot verdiende geen winnaar.
Al met al alweer een zeer tegenvallende derby, enige pluspunt waren de fans van beide kanten

24 februari 2015 om 20:28

Eerste helft was anders wel uitstekend, ook van de scheids die genoeg door liet gaan.

Spectaculaire eerste helft en een ietwat mindere tweedehelft. 1-1 is overigens een terechte uitslag, maar ik hoopte dat Genoa die megakans op het eind benutte. Ambiance was weer geweldig, beide choreo's waren prachtig, jammer dat Genoa niet haar volledige choreo tentoon kon stellen i.v.m. de wind.

Jammer, dat de wedstrijd niet op de frontpage stond vz, dat is namelijk normaal wel zo en best veel mensen hebben hier interesse in.

Ik heb weer genoten van de derby della Lanterna! De eerste helft was echt geweldig, de tweede helft een stuk minder helaas. Beide ploegen hadden een geweldige kans om te winnen in de tweede helft, al met al dus wel een verdiend gelijkspel. Ook had Okaka in de eerste helft een geweldige kans op de 2-1, eigenlijk ongelooflijk hoe hij die kon missen. Ook prachtig hoe beide teams op 36 punten staan, en vechten om Europees voetbal. Al is Samp de laatste tijd wel flink uit vorm, Genoa geef ik momenteel meer kans op Europees voetbal. En de coreo's waren weer prachtig!

En die Mihaljovic heeft Regini na het fluitsignaal bij zijn keel gegrepen las ik, omdat hij die late vrije trap weggaf aan Genoa. Wat een idioot zeg.

Ik heb eto'o toch echt zien spelen hoor de laatste 10 min.

De kans van genoa in de 94e minuut had ook wel speciaal benoemd mogen worden

Helaas alleen 2e helft gezien. Terwijl de 1e een stuk leuker bleek...

Wat is er toch gebeurt met Milan en Inter zij waren toch de grote clubs samen met Juventus en Roma in de grote europese toernooien mee deden om die prijzen te pakken. Inter heeft nu met Mancini wel de goeie trainer alleen nog niet de spelers die ze moeten hebben. En dat shirt van dit seizoen is ook geen inter shirt. Milan dat komt alleen maar weer goed als de grote milan vader terug komt. En dan heb ik het natuurlijk over Real Madrid trainer Carlo Ancelotti. Met Carlo aan het roer komen er weer topspelers naar Milaan. Dit seizoen is het nog maar de vraag of allebei europees halen. Tenzij Inter de Europa League wint maar ook dat zie ik niet gebeuren. Ik denk dat het Liverpool, Roma, Napoli of Spurs is die deze prijs gaat pakken.

25 februari 2015 om 07:08

Serie a is gewoon in geval geraakt. Kijk bijvoorbeeld naar lyon vs psg of Marseille vs bordeaux dan zie je echt dat het tempo gewoon hoger is in Frankrijk. Fox moest nooit die serie a rechten kopen!

25 februari 2015 om 19:30

Haahahahaha. De Franse competitie, serieus? Ga toch weg man, het zegt al genoeg dat jullie twee keer verliezen van Napoli afgelopen jaar. Allemaal fysiek sterke teams, maar het voetballende vermogen van niks. Saint Etienne ook weer dit jaar, het team dat alleen maar 0-0 speelde in de EL, en kansloos laatste eindigt. Zelfs een Inter uit vorm eindigde nog eerste in die poule. Ik zeg niet dat de Serie A geweldig is, maar nog altijd van een veel hoger niveau als die Franse competitie. Daar is alleen PSG goed, de rest is niks bijzonders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren