Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen binnenlandse miljoenentransfer: 'Wil in de winter helemaal niet weg'

Laatste update:

Filip Djuricic heeft vrijdag aangegeven dat een eventuele overgang naar FC Twente in de winterstop wat hem betreft niet aan de orde is. "Ik wil in de winter helemaal niet weg. Na dit seizoen zet ik alles op een rij", verzekerde de middenvelder van sc Heerenveen in gesprek met de Leeuwarder Courant.

/

Djuricic heeft er de afgelopen maanden geen geheim van gemaakt dat hij Friesland wil gaan verlaten. TC Tubantia maakte bekend dat FC Twente zou hebben gesproken met de vader van Djuricic, die tevens de zaakwaarnemer van de twintigjarige Serviër is. Het Algemeen Dagblad bevestigde die informatie en wist bovendien te melden dat Djuricic ongeveer vijf miljoen euro moet gaan kosten.

Djuricic is bezig aan zijn vierde seizoen bij Heerenveen en speelde tot dusver 82 competitiewedstrijden voor de club, waarvan vijftien in het lopende voetbaljaar. "De kans dat ik in de winter vertrek, is niet zo groot", zei Djuricic een maand geleden nog. "Maar ik ben blij dat het mijn laatste seizoen is bij de club. Zo eerlijk moet ik zijn. Ik wil naar een ploeg die voetbalt, die de baas wil zijn op het veld. Welke dat is, zie ik wel. Ik heb nog met geen enkele club contact gehad."

Zie jij Filip Djuricic binnen Nederland van club veranderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler, wel ietwat overschat.

Dit seizoen bakt hij er helemaal niks van, mag wel eens gepasseerd worden ten faveure van Pappa

7 december 2012 om 18:23

Djuricic overschat? Ehhhh...

Vindt het de beste speler samen met Gouweleeuw en Finbogasson bij Heereveen! Dit seizoen is het nog wat minder maar dat komt vooral om dat van Basten gewoon Heereveen niet aan de praat krijgt.

Ik zie hem in de zomer wel naar Twente vertrekken en anders naar een mooie middenmoter/subtopper in Duitsland.

7 december 2012 om 18:32

Gouweleeuw speelt alles behalve sterk dit seizoen. Heerenveen heeft aardige flanken en een hele goede nr 10 en spits. Maar de rest is echt pure middelmaat.

7 december 2012 om 18:38

Aardige flanken? Duidelijk dat je niet naar Heerenveen hebt gekeken. Onze vleugelspelers zijn niet om aan te zien.

7 december 2012 om 22:45

Dat Gouweleeuw niet draait heeft dr alles mee te maken dat v Basten daar coach is. Van mij als Groningen fan mag hij d'r blijven hoor! Dan zie ik Heereveen op termijn nog wel degraderen.

8 december 2012 om 10:32

@luzacovic

Dat je dat zegt, geeft al aan dat je Heerenveen niet echt kent. Op de flanken hebben ze de Ridder, van La Parra, en evt Pappa. Dit zijn geen spelers van Heerenveen niveau. Marco Pappa kan misschien wel wat worden, weinig van gezien.

Hij komt op mij wel altijd eerlijk over. Goede speler, zou niet misstaan bij de top van Nederland. Denk dat hij uiteindelijk naar PSV gaat. Toivonen zal na dit seizoen toch wel echt vertrekken uit Eindhoven en Wijnaldum is duidelijk niet de man die ze zochten.

7 december 2012 om 19:26

Nouja hij zat gisteren bij Twente op de tribune.
Lijkt me sterk dat hij voor jan *** met -5 op de tribune zat naar een geweldige nutteloze wedstrijd tegen Helsingborg kijken.

Ben benieuwd of hij hier in de winterstop heenkomt.

7 december 2012 om 20:25

Het is voor Twente te hopen. Dat is de speler die ze nodig hebben.

Gisteren zat hij nog bij Twente op de tribune. Zal hij dan vanwege die wedstrijd van gisteren zijn bijgedraaid?

De beste man komt denk ik wel naar Twente, als het niet in de winter is dan wel in de zomer. Ik verwacht geen problemen.

Goeie aankoop, veel creativiteit en technish vermogen.

Beetje jammer dat het laatste gedeelte van de tekst gekopieerd is.

On: in de top van nl zou hij niet misstaan, het zou ook goed kunnen dat bv een Liverpool of Newcastle hem haalt

7 december 2012 om 19:32

Waar zou hij moeten spelen dan bij Lfc?

Klopt, hij was gister op de tribune bij FC Twente. En ik vind Twente ook de juiste club voor hem. Twente heeft meer technisch vermogen nodig op het middenveld. Een beetje het zelfde verhaal als Dusan Tadic.

7 december 2012 om 18:26

Het klopt dat hij gister in het stadion was, op de vraag of hij volgend jaar in Enschede zou spelen antwoorde hij : " i hope so." Dat hoorde ik van wat kennisen van mij die hem daar kort even spraken. Maar goed, kww.

7 december 2012 om 19:29

Tja inderdaad, hij gaat niet voor z'n lol met -5 op de tribune zitten kijken naar een wedstrijd die nergens over gaat.

En als het dan zover is en Twente staat met en dikke zak geld klaar vertrekt hij richting Twente .

Narsingh heeft ook meerdere wedstrijden bij Ajax op de tribune gezeten en Assaidi heeft zelfs geposeerd met een Ajax shirt aan. Waar spelen zij nu? Dat hij daar is gezien zegt echt 0,0.

Wel een hele goede speler overigens die ik echt de absolute top zie halen.

Hij zat vorige week ook bij Vitesse. Zijn verhaal klopt dus niet, hij heeft al gesproken met meerdere clubs....

Inderdaad nog in het Gelredome geweest vorige week na de wedstrijd tegen Roda, benieuwd wat deze man kwam doen, zou wel een prima speler zijn, het geld is er in ieder geval!

Dit is goed nieuws voor Heerenveen. Djuricic is belangrijk voor de club. Hoop dat hij echt dit seizoen blijft dan kan van Basten verder werken aan de opbouw van zijn ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren