Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gazzaev verovert eerste prijs met Dinamo Kiev

Laatste update:

Dinamo Kiev heeft voor de derde maal in vier jaar tijd beslag gelegd op de Oekraïense Super Cup. De ploeg van Valeri Gazzaev was na strafschoppen te sterk voor Vorskla Poltava, nadat de reguliere speeltijd geen doelpunten had opgeleverd. Het was voor Gazzaev, de opvolger van Yuri Semin, de eerste hoofdprijs in dienst van Dinamo.

Ondanks de doelpuntloze eindstand hadden beide ploegen de wedstrijd in de reguliere speeltijd naar zich toe kunnen trekken. De Macedoniër Jovan Markoski kreeg een goede kans maar faalde. Het antwoord van Dinamo, gevaarlijke schoten van Artem Milevskiy en Andriy Yarmolenko, leverde ook niet het gewenste resultaat op.

Na rust hielp Vorskla, dat vorig seizoen de bekerfinale won van Shakhtar Donetsk, drie goede kansen om zeep. Miloš Ninković liet in de slotfase na om Dinamo aan de leiding te brengen. In de strafschoppenreeks keerde Dinamo-doelman Olexandr Shovkovskiy een strafschop, miste Armend Dallku, en schoten de hoofdstedelingen allen raak.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm leuk voor ze
Ik had het toch meer Shakhtar Donetsk gegunt. Hadden ze gelijk de dubbel gehad.
maar toch gefeliciteerd

12 juli 2009 om 09:42

Beetje rare opmerking. Als je goed leest, dan zie je dat Shakhtar niet in de finale van de Super Cup stond. En 'de dubbel' bestaat uitsluitend uit het winnen van de landstitel en de nationale beker. Door de Super Cup te winnen hadden ze daar sowieso geen kans opgemaakt, sowieso omdat het een nieuw seizoen is.

Wat doet Valeri Gazzaev het toch goed. De reden dat hij wegging bij Cska was toch dat ze hem gewoon niet meer wilden?! Maar goed, met Cska heeft hij de Uefa- Cup gepakt, landstitels enzovoort. Vorskla Poltava is nou niet zo'n goede club, maar in een bekerfinale komen altijd nieuwe krachten en spanningen teboven. Ik denk dat hij met Dinamo Kiev kampioen gaat worden, enkel alleen omdat ik Gazzaev heel hoog aansla als oefenmeester in de Oekraïnse hoofdstad. Overigens hoop ik voor hem dat de gewilde spelers zoals Pape Diakhaté, Ognjen Vukojevic, Aleksandr Aliev en Artem Milevsky blijven zodat hij kan bouwen aan een team en een heus topsportklimaat.

31 Bogush
3 Betao
15 Diakhaté
44 Almeida
26 Nesmachny
20 Gusev
24 Aliev
36 Ninkovic
5 Vukojevic
10 Milevskiy
77 Guilherme

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren