Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gallagher beleeft absolute droomweek voor Chelsea met nieuwe heldenrol

Laatste update:

Chelsea heeft maandag na twee nederlagen op rij weer eens gewonnen in de Premier League. Lang zag het daar op bezoek bij Crystal Palace, dat op voorsprong kwam tegen the Blues, niet naar uit. Connor Gallagher bracht Chelsea na rust terug op gelijke hoogte en schoot in blessuretijd de bevrijdende winnende treffer binnen. Enzo Fernández deed er vervolgens nog een schepje bovenop: 1-3. Het zijn fantastische weken voor Gallagher, die afgelopen woensdag ook al het openingsdoelpunt maakte in de FA Cup tegen Aston Villa (1-3 winst).

Vanaf het begin had Chelsea het lastig op Selhurst Park. De eerste grote kans was in de 23ste minuut voor Crystal Palace. Jean-Philippe Mateta kon vrij uithalen vanaf de rand van het strafschopgebied en had kunnen scoren, maar doelman Djordje Petrovic kon simpel redden.

Na precies een half uur viel de openingstreffer alsnog. Lerma stond in beduidend minder kansrijke positie dan zijn ploeggenoot Mateta zeven minuten eerder, maar de controlerende middenvelder produceerde van meer dan twintig meter een fantastisch schot. Petrovic was veel te laat bij de hoek om de harde knal te kunnen keren: 1-0.

Pas in de blessuretijd van de eerste helft kreeg Chelsea zijn eerste kans. Ex-PSV'er Noni Madueke speelde de bal handig door naar Gallagher, die van dichtbij kon schieten. De poging van de middenvelder ging echter voorlangs.

Chelsea speelde niet eens zo'n overtuigende tweede helft, maar wist de wedstrijd dankzij Gallagher wél volledig te kantelen. De offensieve middenvelder liep in de 47ste minuut diep door in het strafschopgebied en kon zo uit de stuit een voorzet van Malo Gusto binnenschieten: 1-1.

Lang leek het duel te gaan eindigen in een bloedeloos gelijkspel, maar Chelsea wist in blessuretijd alsnog toe te slaan. Cole Palmer legde bal terug tot op de rand van het strafschopgebied, waar Gallagher klaar stond om hard en laag binnen te vuren: 1-2.

Crystal Palace zette in de laatste minuten van de blessuretijd alles op alles, maar kreeg het deksel op de neus. Op aangeven van opnieuw Palmer kreeg Enzo Fernández alle ruimte in het strafschopgebied. De Argentijn nam rustig de tijd en schoot na een schijntrap binnen: 1-3.

Chelsea stijgt dankzij de late zege naar de tiende plaats, terwijl Crystal Palace op plek vijftien nog allerminst zeker is van handhaving.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Little Birds supporters waren aanwezig.
Chelsea zelf niet, er is totaal geen plan.
Blij dat we gewonnen hebben maar toch had ik stiekem gehoopt op verlies misschien dat Poch dan kon vertrekken.
Nee nu zaterdag pak slaag van city en dan kunnen we weer verder.
Ps: Gallagher is echt en doorzetter!

Echt een schandalig slechte wedstrijd van Chelsea. Je wordt gered door Connor Gallagher, maar je verdient het totaal niet. Het is fijn dat er alsnog gewonnen wordt, maar je vraagt je toch af hoe lang men het geduld gaat bewaren met Pochettino..

Er zit geen enkele lijn in het spel en het wordt wekelijks voor je ogen erger en erger. Aan het begin van het seizoen was je verder bij een uiteindelijk leuk voetballende ploeg dan je nu bent. Weg met Pochettino!

Waarom weer met Palmer op 10 beginnen? Waarom laat je Silva en Disasi constant Caicedo overslaan? Waarom eis je niet van Silva dat hij verder naar voren gaat staan en sneller doorspeelt?

12 februari 2024 om 23:24

Exact! Silva speelt zo ver naar achteren omdat die gewoon bang heeft dat hij er word afgelopen bij balverlies.. op deze manier kun je gewoon niet deftig druk vooruit zetten. Verder vind ik palmer op 10 niet percee een slecht idee.. maar dat is dan wel de plek van Gallagher. Ik denk dat die daar goed tot zijn recht zou komen, maar je blijft ook gewoon een echte spits missen. Gallagher red ons dan vandaag wel, maar ik vind het echt totaal geen nummer 10. De man is een motor en een bikkelaar.. maar echt geen nummer 10. Enzo en Caicedo kunnen bijna niet anders dan altijd een diepte bal te geven of om via de flanken te voetballen. Er is gewoon geen aanspeeltpunt vanaf hun naar hun nummer 10. Gallagher verdiend het natuurlijk om te spelen, maar ik vind de plek waar hij nu staat ondanks zijn 2 goals toch echt niet geschikt. Dan kan je hem nog beter in de spits zetten haha.

12 februari 2024 om 23:59

Middenveld word echt overlopen, vond Caicedo echt zwak vandaag.
Zou dit echt door T.Silva liggen?

13 februari 2024 om 07:58

Ik heb liever Gallagher op 10 dan Palmer. Ik vind Palmer heerlijk spelen als hij lekker aan die rechterkant mag hobbelen en naar binnen kan trekken. Als hij al in het midden van het veld staat verlies je een heleboel beweging in het elftal die hij met zich meebrengt vanaf die rechterkant.

Silva is echt een beetje een probleem aan het worden. Als hij speelt zie je ook dat de bal niet op het middenveld op de helft van de tegenstander rondgaat maar achterin rondgespeeld wordt tussen Silva en Disasi. Enzo en Caicedo moeten de bal dan komen halen door letterlijk tussen die 2 in te gaan staan.

Het is belangrijk voor Gallagher om als een soort Lampard de 16 in te komen op het moment dat die bal daar arriveert. Hij heeft nu 3 goals gemaakt op die manier en heeft dat bij Palace ook gedaan. Ik hoop dat hij zich nu een beetje losgemaakt heeft en dat hij wat meer kan gaan scoren, we zullen dat echt nog wel nodig hebben. Ik ga er nog steeds vanuit dat hij aankomende zomer verkocht zal worden, aangezien onze eigenaren vast blijven houden aan lollige kleuterklasjes leeg kopen.. Als Gallagher nu ook nog eens 10 maakt tot het einde van het seizoen dan maakt hij het ze nog moeilijker om hem geen contractverlenging aan te bieden!

13 februari 2024 om 00:34

Ik heb een oprechte vraag aan een Chelsea fan- maar waarom zit Pochettino er nog? Er is zoveel geld uitgegeven maar hem afkopen is te veel gevraagd? Hij heeft het niet. Het is en wordt niks. Komende zomer moet je toch weer 10-15 man de deur uit doen. Knal 'm eruit, laat het een half seizoen door Lampard doen en stel Mourinho aan in de zomer

13 februari 2024 om 06:20

1. Nadat ze vorig seizoen Potter ontslagen hebben ging het niet beter.
2. De eigenaren voelen ook wel aan dat ze gigantisch voor lul staan als ze hun 5de coach in 2 jaar aan gaan stellen.
3. Ze zijn bezig met “een project” en dat kost tijd. We hebben maar te accepteren dat je de komende jaren rond de 10e plek gaat staan omdat zij zo nodig een compleet jeugdelftal op willen stellen.

In mijn optiek is het niet handig om Pochettino nu weer te vervangen met een interim. Er is te weinig om voor te spelen en als je naar vorig seizoen kijkt dan zie je dat je dan eigenlijk het laatste deel van het seizoen voor spek en bonen meespeelt. Als je van trainer wisselt is er maar 1 optie: meteen een permanente manager aanstellen en doorpakken! Mourinho is vrij, geef hem een contract voor de aankomende 18 maanden en kijk eens hoe hij deze jonge spelers kan vormen zoals hij dat ook deed met die jonge groep die we hadden in 2004!

13 februari 2024 om 11:45

Die groep was wel veel getalenteerder dan wat er nu staat. Ranieri was ook geen complete pannenkoek, die had het wel redelijk neergezet

Weer zo'n clueless eerste helft maar nu zal Poch vast denken dat hij een goede wedstrijd op de mat heeft gelegd. Sterling weet als invaller voor het eerst in zijn carriere een geslaagde steekbal te geven. Plus Chelsea weet een achterstand om te buigen. Ik weet niet van welke van die twee ik het meest sta te kijken.

Mijn hemel wat is Madueke slecht geworden zeg. Bij PSV kon hij zo lekker dribbelen, maar hij komt echt nooit meer z’n man voorbij.

12 februari 2024 om 23:35

Bij PSV speelde hij dan ook tegen koekenbakkers en met veel meer ruimte. Tegen Palace kom je meteen tegen een muur van spelers en laat zijn directe tegenstander nu ook nog eens een hele goede linksback zijn.. Als hij iedereen zomaar voorbij had kunnen dribbelen won Chelsea elke week.

12 februari 2024 om 23:51

Madueke blijft dribbelen tot hij verliest !!

13 februari 2024 om 09:36

Tja, in de eredivisie lopen dan ook geen echte verdedigers. Dat is gewoon een speeltuin. Ik heb Antony in 1.5 jaar tijd, misschien 1x iemand voorbij zien dribbelen. Die liep ook iedereen voorbij in de eredivisie..

Geef Mudryk 3 wedstrijden een basis en hij zal zelfvertrouwen krijgen en zal renderen 100%

Stop met Palmer is geen spits word geen spits

Links Mudryk
Spits Jackson met Nkunku
Rechts Palmer

Enzo caisedo er achter

12 februari 2024 om 23:56

Voor Mudryk ziet het er niet goed uit speelt nog weinig.
Ook en dure miskoop

13 februari 2024 om 00:07

Geef hem maar de kans en vertrouwen en je hebt wellicht de nieuwe Hazard met zijn snelheid en dribbel

13 februari 2024 om 10:12

Ik heb maar 1 wedstrijd gezien om te weten dat mudryk en jackson miskopen zijn. Als ze voor de goal staan hebben ze een paniek-aanval. Dat word niet heel veel met die 2 in de voorhoede.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren