Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray breekt de ban na een uur en volgt spoor van concurrent Fenerbahçe

Laatste update:

Galatasaray heeft gedaan wat het moest doen in de Turkse Süper Lig. De ploeg van trainer Okan Buruk won in eigen huis met 3-0 van Konyaspor. Cim Bom slaagde er lange tijd niet in om een treffer te forceren, totdat Abdülkerim Bardakci na een uur spelen de ban brak met een fraaie volley. Wilfried Zaha en opnieuw Bardakci zorgden in de slotfase voor een ruimere marge. Galatasaray heeft nu net als titelconcurrent Fenerbahçe 47 punten verzameld.

Galatasaray moest het stellen zonder enkele sterkhouders. Zo liggen Davinson Sánchez, Sérgio Oliveira en topscorer Mauro Icardi in de lappenmand en moest Lucas Torreira de wedstrijd laten schieten wegens een schorsing. Hakim Ziyech zat bovendien niet in de selectie. Halil Dervisoglu stond in de punt van de aanval. De Rotterdammer werd in zijn rug gesteund door Dries Mertens. Kerem Aktürkoglu (rechts) en Zaha (links) bestreken de flanken.

Aktürkoglu bezorgde Galatasaray bijna een vroege voorsprong. De vleugelspeler trok naar binnen en loste een gevaarlijk schot, dat gekeerd werd door de pas achttienjarige doelman Deniz Ertas. Het eerste echte schrikmoment voor Galatasaray volgde niet veel later. Marlos Moreno zag Fernando Muslera knap redding brengen op zijn schot. De Colombiaan bleek bovendien buitenspel te hebben gestaan.

Galatasaray, dat Fenerbahçe eerder op de dag zag winnen, bleef op zoek gaan naar de openingstreffer en kwam opnieuw dichtbij via Aktürkoglu. Kaan Ayhan bood zijn teamgenoot een uitstekende schietkans aan, maar Aktürkoglu werkte van dichtbij over. In diezelfde fase probeerde Zaha het ook. De Ivoriaan, die niet is opgenomen in de Afrika Cup-selectie, schoot uit een lastige hoek op Ertas.

Ertas beleefde een drukke middag en moest zich even later opnieuw laten gelden bij een vrije trap van Demirbay. Vlak nadat Muslera aan de andere kant redde op een poging van Alexandru Cicaldau, kreeg Galatasaray zijn volgende kans. Zaha sneed naar binnen en probeerde Ertas van dichtbij te verschalken, maar de goalie zag tot zijn opluchting dat de bal rakelings naast ging.

Na rust bleef Galatasaray aanzetten en opnieuw scheelde het weinig of de openingstreffer was een feit. Aktürkoglu zag zijn schot maar net naast gaan. Ondanks het overwicht bleef Konyaspor regelmatig gevaarlijk voor het doel komen. Zo gaf Guilherme voor op Nelson Oliveira, die Muslera tot een prima redding dwong.

Na iets meer dan een uur spelen brak Bardakci alsnog de ban. Een vrije trap leverde in eerste instantie niets op, maar ook na het mislukte dode spelmoment bleef Galatasaray in balbezit. Kerem Demirbay had wat tijd en ruimte op links en slingerde de bal met veel gevoel het zestienmetergebied in. De controleur vond Bardakci, die via een fraaie volley scoorde: 1-0.

Vlak voor tijd gooide Zaha het duel definitief in het slot. Ertas verwerkte een schot van Demirbay dusdanig matig, dat Zaha de bal alleen nog maar hoefde binnen te tikken: 2-0. Diep in blessuretijd werd het ook nog 3-0. Bardakci kopte een hoekschop van Eyüp Aydin prima binnen en tekende zo voor zijn tweede treffer van de wedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wedstrijd snel vergeten... Kerem wat is er aan de hand met hem? Met spoed een linksback nodig!

Met een 7-tal afwezigen was het spel zoals te verwachten: heel slecht. Alhoewel we misschien maar 1 grote kans tegen hebben gekregen, was het spel niet om over naar huis te schrijven. Ik vond Kerem Demirbay, Kaan. Ndombele, Nelsson en Muslera goed. De rest matig tot voldoende. Abdulkerim MOTM (goeie kapsel) en blij dat Zaha zijn goal meepikt. Puike corner van Eyup Aydin ook. Maar Kerem Akturkoglu: 4 weken straftraining. Die bal niet aan Halil geven is gewoon verraad, wat bezielt je om het niet af te spelen?

7 januari 2024 om 20:09

Puike corner van Eyup Aydin serieus? Gewoon een doodnormale corner

7 januari 2024 om 20:30

Als je zijn traptechniek niet heb gezien moet je curling kijken ofzo.

7 januari 2024 om 21:45

Niks gewend jullie, nogmaals dood normale corner

7 januari 2024 om 22:57

Klopt bij jullie heeft iedereen een traptechniek van David Beckham, zorttttt

Keeper van tegenstanders zijn altijd casillas niveau. Maar des ondanks dat was het een leuke wedstrijd. Gebeurde veel bij beide kanten. Maar op het einde was Konya gewoon op en dat was zeker te merken.

+3 en laat de race verder gaan.

We wisten wel dat het een moeilijke wedstrijd zou worden vanwege de gemiste sleutelspelers, Kerem Akturkoglu maakte het nog moeilijker voor ons, wat een drama is hij geworden zeg, de keeper van Konya (18 jaar!) maakte al 5 reddingen in 35 minuten, elke keeper tegen GS speelt als Ter Stegen, Eyup Aydin na 1 minuut al een assist bij zijn thuis debuut! Fijne traptechniek heeft hij, Apo Ferdinand, zei tegen de voorzitter van Konya, heb je geld te goed van Galatasaray? (wat niet zo is), Hier heb je er 2 om je oren grapjas, gefeliciteerd met de 3 punten kleurgenoten!

7 januari 2024 om 20:44

Hoe weet jij nou of t waar is? Ben jij de voorzitter van konya?

7 januari 2024 om 20:51

Samiyenhaber is een van de meest betrouwbare bronnen, of ben jij stiekem de voorzitter van Konya die het tegendeel gaat bewijzen?

7 januari 2024 om 23:12

Bro met wat jij aanhaalt kan je nooit wat met zekerheid zeggen zonder concrete bewijs, ik zeg ook niet of het wel of niet is gebeurd maar dat je dit zo zeker zegt lijkt me alsof jij de voorzitter ben

8 januari 2024 om 07:26

Samiyenhaber staat dichtbij Galatasaray, heeft tot nu toe geen valse informatie gegeven, ik vertrouw hem meer dan mijn beste vriend.

8 januari 2024 om 07:37

Samiyenhaber ? Is dat niet die jongen van 17 die nu meerdere rechtszaken tegen zich heeft ?

8 januari 2024 om 12:13

Nee Samiyenhaber is een persoon die zelfs contact heeft met Erden Timur, ook kwa transfers had hij 9 van de 10 goed, transfers van Zaniolo, Zaha, Mertens, Icardi had hij als eerste vermeld, hij neemt niet alles klakkeloos over zoals de meeste Galatasaray pagina’s dat wel doen.

8 januari 2024 om 15:07

Shevchenko, iedere keer dat ik denk dat jij mij niet meer kan verbazen, doe je het toch.. Ik heb medelijden met jouw beste vriend dat hij bevriend is met jou.

Snel vergeten dese match. Was niet om aan te zien. Meestal zie je dat keepers van de tegenstander altijd op hun best spelen tegen grote clubs. Maar vaak krijgen zij de ballen ook best makkelijk te pakken. Maar wat deze 18 jarige keeper heeft laten zien vandaag wauw. Motm in mijn ogen. Verder vind ik dat je nu eens moet spelen met de jongeren die gretig zijn. Voor die kleine 4 minuten zag ik wel mooie combinaties en snelle spel hervattingen. Abdulkerim laat ook weer eens zijn leiderschap zien met zijn Sean Paul kapsel uit 2003 haha

Wat mooi dat Okan Buruk de jeugd de kans geeft! Die 2.5 minuten dat ze op het veld stonden, hebben ze vast enorm veel kans gehad om te ontwikkelen. Nu is het wachten op deze reactie van Buruk: Als het eerder 2-0 was geweest, wilde ik ze meer minuten geven.

Hij heeft in zijn twee jaar bij Galatasaray niemand laten doorbreken. Schande.

7 januari 2024 om 19:17

Ik vond dat ook echt belachelijk. Hij gebruikt nog liever geen wissels dan dat hij ze een kans geeft. En dan wel 3 tegelijk in de aller laatste minuten om even te doen alsof hij ze een kans geeft.

Maar ja, we hebben het over een man die liever met Icardi in een rolstoel speelt dan Bakambu nog een kans geven in de basis.

7 januari 2024 om 21:24

Inderdaad. Efe staat echt bekend als een groot talent. Waarom zo een dikke Ndombele proberen te 'winnen', in plaats van een parel uit eigen jeugd?

7 januari 2024 om 19:22

Het is ook gewoon schabouwelijk voetbal, maar goed, hij staat wel garant voor resultaat. Het probleem is dat er totaal geen sportieve structuur is binnen de club. Er moet iemand boven Okan staan, en nee, niet Erden Timur. Een echte TD.

7 januari 2024 om 19:30

Is Erden Timur geen echte TD dan?

7 januari 2024 om 19:40

Ik bedoelde eigenlijk in plaats van Cenk Ergun. Want die loopt er maar voor spek en bonen bij. Erden kan wat mij betreft (vice-)voorzitter worden, in plaats van Metin Ozturk, of Dursun als die er mee gaat kappen.

7 januari 2024 om 21:27

Schabouwelijk? Ik heb alleen een Belg ooit dat woord horen zeggen haha. Kom je uit België?

Td werkt niet in Turkije. Turken houden van een dictatorschap, of dat nou met voetbal of politiek is, maakt verder niet uit. Kijk maar naar al die figuren als Aziz Yildirim en Terim. Allemaal van die autoritaire gasten.

7 januari 2024 om 20:06

Is wel echt kort door de bocht. Je hebt moeite, staat maar 1-0 voor als trainer en je concurrent heeft gewonnen. Tuurlijk ga je dan niet experimenteren.

7 januari 2024 om 20:53

Ja, zo ben je elk jaar in een titelstrijd of een paar punten voor of een paar punten achter. Wanneer moeten ze dan spelen?

7 januari 2024 om 21:34

Bekerwedstrijden. Als ze daar ook niet spelen dan zal ik ook Okan Buruk bekritiseren.

Hij heeft Kazimcan wel heel veel kansen gegeven trouwens. Maar goed, die jongen is dan ook totaal kansloos en ik snap niet waarom hij nog steeds niet weg is. Zelden een speler met zo weinig talent gezien.

Kerem Demirbay masterclass. Die andere Kerem, best even aan de kant houden. Zal het beste zijn voor zijn mentale gezondheid. De lynchcultuur tegen hem gaat echt veel te ver.

7 januari 2024 om 19:23

Ook beter voor onze mentale gezondheid, na zijn 100% gemiste kans en zijn egoïsme (hij kon de bal terug geven aan Halil) heb ik een aantal woorden gebruikt waardoor ik zelfs een conflict met mijn vrouw kreeg, hij moet snel naar de bank, hij gaat de oorzaak van mijn scheiding zijn als het zo doorgaat.

7 januari 2024 om 19:27

Maar voor vanavond slaap jij ff op de bank xD

7 januari 2024 om 19:30

Gelukkig ligt mijn bank wel comfortabel bro hahaha

7 januari 2024 om 19:42

Het mooie van het niet zelf meer kijken naar de wedstrijden: ik kan altijd wel een beeld creeren hoe de wedstrijd eraan toeging zonder zelf mentaal achteruit te gaan.

Veel succes op de bank bro

7 januari 2024 om 19:49

Ik zeg telkens tegen mezelf dat ik niet wil kijken, kwartier voor de wedstrijd bedenk ik me telkens, enige die me kan helpen is een afkickkliniek denk ik.

7 januari 2024 om 19:55

Ik weet natuurlijk niet hoe jij in het leven staat, maar een glaasje leeuwenmelk helpt ook wel eens.

7 januari 2024 om 21:30

Wat een heerlijk, Turks gesprek dit haha. Ik word gewoon door mijn kinderen terechtgewezen: "Baba, scheldwoord!". Heerlijk die puurheid van kinderen.

7 januari 2024 om 21:35

Mijne is 16 maanden bro die begrijpt het gelukkig nog niet, kan niet wachten om terechtgewezen te worden door me kleine ghehehe

Kerem gedroeg zich even als Salah door voor eigen succes te gaan ipv af te leggen. Alleen kan Salah het met zijn status en prestaties het wel hebben, Kerem zeker niet.

7 januari 2024 om 19:28

Dit neem ik Kerem niet kwalijk. Die jongen zit mentaal helemaal aan de grond, dan is het normaal dat hij voor eigen succes gaat om zichzelf toch een soort van mentale boost te geven.

Zowel hijzelf, onze fans en Okan hebben hier schuld aan.

7 januari 2024 om 19:45

Okan is degene die hem constant opstelt en hem minuten geeft, hoe bedoel je de schuld van Okan? Ondanks al zijn missers en dramatische vorm laat hij zien dat hij vertrouwen heeft in hem, onbegrijpelijk dat Okan de schuld krijgt, de fans kun je het ook niet kwalijk nemen, wie niet presteert moet boeten en dat is bij elke topclub in eigen land zo.

7 januari 2024 om 20:02

Dat bedoel ik net. Okan moet inzien dat hem blijven opstellen alleen maar nefast is voor die jongen. Gewoon enkele weken aan de kant houden, zo moeilijk is dat niet.

Wie niet presteert moet boeten, maar jammer genoeg is dat in Turkije met tienduizenden berichten in je dm-box met "o... cocugu" of "anani s...".

7 januari 2024 om 20:06

Als je hem aan de kant houd word zijn moreel ook niet beter, en dat laatste stukje keur ik uiteraard af, dat is wel typisch onze Turken, dat noem ik ook geen fans.

De spelers waarvan het moest komen vandaag vielen allemaal zwaar tegen. Ik weet niet wat Zaha en Kerem aan het doen waren, maar het was echt 3x niks. Je verwacht dat Zaha makkelijk het verschil kan maken in zulke wedstrijden. Die tete komt geen pion voorbij en Halil is gewoon totaal geen speler voor Gala.
Ndombele loopt rond als een 2e klasse speler district west 2 met zijn xxxl teneu. Ik weet het niet.

Gala had hoe dan ook deze wedstrijd gewonnen alleen het is gewoon jammer dat de scheids hier toch weer een klein aandeel in heeft gehad. Ik begrijp gewoon niet hoe je die overtreding voor de eerste goal niet kan geven zo duidelijk. Na die eerste goal was de ban gebroken.

7 januari 2024 om 19:34

Ik vraag dit met 100% de beste bedoeling: wat heb je gedronken? Ndombele was een van de betere op het veld en de arbiter heeft uitstekend gefloten.

7 januari 2024 om 19:40

Wil je zeggen dat het geen overtreding was voor die eerste doelpunt?
Bro ik weet niet wat jij goed vindt, maar hij verloor veel duels. Hij zet druk als een 2e klasse speler. We hebben het hier over ndombele misschien verwacht ik te veel.

7 januari 2024 om 19:47

Wil je ook een oordeel geven over het penalty moment van Apo die vol in zijn rug geduwd werd waardoor hij niet kon koppen? Irfan Can kreeg hem namelijk wel voor veel minder, of kun je alleen subjectief kijken en de overtredingen van Konya niet benoemen?

7 januari 2024 om 20:11

Als je die van Bardakci een penalty vindt dan moet je wat anders gaan kijken

7 januari 2024 om 20:20

Ik weet dat gala veel traint op duiken en schwalbes, maar deze was echt te grappig haha naaa geen pingel man hij moet meer trainen hierop.

7 januari 2024 om 20:25

En dit moet afkomen van een Fenerli? Arda heeft tegen Besiktas trofee des schwalbes binnen geharkt was je daar niet van op de hoogte ghehehe. @mbappevangalen, Irfan Can kreeg hem ook zo, in de Turkse competitie is het idd mogelijk om daar een penalty voor te krijgen, Dzeko kreeg hem ook toen hij zichzelf liet struikelen, dus waarom niet? Crespo is meester duiker sinds zijn komst naar Turkije laten we eerlijk zijn.

7 januari 2024 om 21:42

Dus omdat de een duikt doe jij dat ook. Dat is wat men noemt: iets recht praten wat krom is.

7 januari 2024 om 23:01

Huh, dit is wat jullie wekelijks doen, posities vergelijken, maar wanneer wij dat doen is het krom? Max Febem…

7 januari 2024 om 19:42

Totaal niet serieus te nemen jij, heb je met een gesloten en halve oog gekeken ofzo?

7 januari 2024 om 21:33

Vind je dit zelf nou ook niet te ver gaan? Een overtreding op eigen helft van Baris dat niet wordt gegeven, waarna er een overtreding op ons wordt gemaakt, waarna de bal wordt weg gekopt, Zaha de bal naar Demirbay speelt etc etc.

We slaan in Turkije echt door man.

8 januari 2024 om 00:47

Broer is het een overtreding ja of nee?
Het gebeurd 2 meter voor de scheidsrechter het zijn cruciale minuten.
Misschien scoort Konya uit die vrije bal.
Ik zeg niet dat Gala door de scheidsrechter heeft gewonnen, maar dit was gewoon een grote fout.

8 januari 2024 om 09:05

Weetje, jouw reactie is het Turks voetbal in een notendop. Na een wedstrijd van 95 minuten, is het hoofdthema een overtreding op eigen helft, waar na 4 andere situaties een goal is uitgekomen. Jullie verdienen geen voetbal. Jullie verdienen een wedstrijd vol met scheidsrechters beslissingen.

Zelfs in een wedstrijd waarbij het overgrote deel rust krijgt en de trainer misschien denkt van; goed voor Kerem Akturkoglu’s moreel, miss prikt ie er eentje mee. Maar nee hoor, hoe dramatisch kan je verdomme zijn?

Aan het begin van de tweede helft was hij opeens tussenstation in een omschakeling. Meneer verliest de bal vanwege zware onkunde. Doet vervolgens alsof ie heel teleurgesteld is, wetende dat hij er ook niets van bakt, en opeens kwam een gevaarlijke tegenaanval.

2 v 1 situatie tegenover een piepjonge keeper (overigens goed stand gehouden van die jonge knaap!) krijgt ie de bal er nóg naast… nou dan neem je of het publiek in de zeik of je bent gwn een oelewapper.

Die jonge keeper van Konyaspor speelde de wedstrijd van zijn leven. Wat een reddingen! Die moeten ze bij Gala halen voor de toekomst. Eerste helft was dramatisch, tweede helft dan eindelijk Abdulkerim die 2 keer scoort. Als de spitsen het niet doen dan doe ik het maar zelf dacht die. Groot gelijk heeft ie, chapeau Abdulkerim!

7 januari 2024 om 19:49

Wacht met zulke uitspraken. Tegen Fener volgende week zullen we zien wat voor keeper het echt is. Te veel voorbeelden van keepers die Neuer worden tegen ons maar dan veranderen in Ismail Cipe tegen de andere ploegen.

7 januari 2024 om 21:47

Ik snap wat je bedoelt maar die voorzitter van Istanbulspor is een echte fenerman in hart en nieren. Dat lieten ze in het veld ook echt blijken, abnormaal hoe zogenaamd slap ze speelden tegen de omkopers. Van Konyaspor verwacht ik dezelfde performance tegen fener.

Abdulkerim heeft sws vlak voor de wedstrijd GTA san andreas gespeeld en dacht laat ik ff een CJ kapsel nemen haha

7 januari 2024 om 20:23

Bro heeft zich mentaal voorbereid met jetpackcheat haha

Waarom is Ziyech niet geselecteerd?

Weet iemand of de geruchten waar zijn dat gala niet tevreden is over hem en hij terug mag naar Chelsea?
Of zijn er andere redenen waarom hij zo weinig speelt?

7 januari 2024 om 21:30

Afrika Cup.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren