Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

GA Eagles zwaait Lewis toch uit: ‘Niemand is groter dan de club’

Laatste update:

De wegen van Go Ahead Eagles en Fernando Lewis scheiden per direct, zo meldt de club uit Deventer maandagmiddag. De aanvaller werd sinds begin dit seizoen gehuurd van AZ, maar FC Dordrecht maakte zaterdag bekend dat Lewis de rest van de voetbaljaargang aan de Krommedijk zou afmaken. GA Eagles gaf aan dat de berichtgeving van Dordrecht wat voorbarig was en zodoende speelde Lewis zondag als invaller mee tegen ADO Den Haag.

/

“Het is de wens van de speler en zijn zaakwaarnemer Rob Witschge deze move te maken. Go Ahead Eagles betreurt zijn vertrek ten zeerste, maar wil een speler die zelf kiest voor een andere weg niet tegen houden”, benadrukt de club uit Deventer in een communiqué. Lewis, 21 jaar, verloor rond de winterstop zijn beste vorm en aansluitend zijn basisplaats, waarna het
management van Lewis aangaf dat een andere route wenselijk was.

“Lewis koestert een grote wens te spelen”, vervolgt Go Ahead Eagles. “De club vindt alle selectiespelers belangrijk en staat op het standpunt dat niemand groter is dan de club. Het is in de visie van de club puur en alleen aan de technische staf te beslissen wie speelt en wie niet. Zeker nu er hard om de punten geknokt moet worden, wil het louter spelers in de selectie die er vol en samen voor willen gaan. Er is daarom besloten de wens van Lewis te vertrekken te respecteren. We wensen Fernando veel succes in de rest van zijn carrière en bedanken hem voor zijn inzet in het laatste half jaar.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal het bij Dordrecht denk ik niet beter doen, maar misschien kan hij ze wat brengen met zijn snelheid.

Dat Go Ahead zijn vertrek betreurt is logisch, maar ze hebben wel een heel goed standpunt en beleid daar. Zeker voor zo'n (met alle respecct) ''kleine club''

Ben tevreden over hoe de club hier gehandeld heeft, zeker nu ze hebben aangekondigd sowieso een (basiswaardige) vervanger te halen. Betwijfel wel of Lewis dord verder kan helpen, vind het een beperkte voetballer. Een wedstrijd goed gespeeld hier, maar wel die tegen zwolle dus dat was wel lekker getimed.

26 januari 2015 om 19:08

Een goede buitenspeler hoop ik. Eentje die goed kan voorzetten. Dan kunnen er nog leuke wedstrijden volgen.

26 januari 2015 om 19:18

Hopen op Cas Peters!

26 januari 2015 om 20:09

dat zou zeker wel een aanwinst zijn maar betwijfel of hij zelf wel trek heeft in go ahead..

Verstandig besluit van Lewis. Verhoek zal waarschijnlijk zijn plekje innemen, en hij moet gewoon spelen. Bij Dordrecht zal hij wel een basisplaats hebben.

Verstandige keuze van Lewis. Nu korte weer geblesseerd is, zal hij zeker spelen bij ons. Hopelijk herpakt hij zijn vorm en kan hij nog wat betekenen voor ons.

Lewis welkom !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren